O markaya hiç güvenmiyorum canım.bence testin negatif
kasığım günlerdir ağrıyor zaten benim.. arada bir seyiriyor göbeğime doğru arada bıçaklar batıyor belime vuruyor :) oooohhhh ağrısııınn yeterkiiii bebiş olsuuunnn Allah'ın izniyle :)))disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
Kızlarrr benim sol kasıkta ağrı başladı.bacağıma vuruyor arada.sizde de var mı? Yada siz şuan neler yaşıyorsunuz..
Aynennn yeter ki ondan olsun.benim de günlerdir ağrıyodu ama bugün sol ağrıyo bacağıma vuruyo.karnım şiş gibikasığım günlerdir ağrıyor zaten benim.. arada bir seyiriyor göbeğime doğru arada bıçaklar batıyor belime vuruyor :) oooohhhh ağrısııınn yeterkiiii bebiş olsuuunnn Allah'ın izniyle :)))
ayyy hele ki sabaha az kaldı ay bide eczanedeyim şimdi nöbetçiyizAynennn yeter ki ondan olsun.benim de günlerdir ağrıyodu ama bugün sol ağrıyo bacağıma vuruyo.karnım şiş gibigün yaklaştıkca heyecanım artıyo
Şu bebek simgesini nasıl yapıyosunuz benim telefonda çıkmıyo\m/ @):-
İnşallahhhh hepimiz gebeyizdir sıra sıra hamileyim yazarız:)İnşallah gebesindir canim
Yüce Rabb'im bu gecenin hürmetine nöbet tutuyorum eczanemdeyim dualarımı kabul et inşallah.. İsteyen herkese annelik duygusunu en yakın zamanda tattır.. Bu mucizeni bize göster Allah'ım...İnşallahhhh hepimiz gebeyizdir sıra sıra hamileyim yazarız:)
Sabaha kadar sökülmezsen yerleşme kanaması olabilir canım bekle derimKızlar kafayı yiyecem. Adetimé 4 gun var ve kahverengi koyu renkte lekelenme aynı zamanda peceteyle silince kan açık renkte. Hiç bu yaşıma kadar bu kadar erken olmadım. Aşırı baş ve bel ağrısı var. Ne kadar zaman gebelik testi yapabilirim.
yerleşme lekelenmesidir belki 2-3 gün daha bekle.. kanaman artmazsa doktoruna görünKızlar kafayı yiyecem. Adetimé 4 gun var ve kahverengi koyu renkte lekelenme aynı zamanda peceteyle silince kan açık renkte. Hiç bu yaşıma kadar bu kadar erken olmadım. Aşırı baş ve bel ağrısı var. Ne kadar zaman gebelik testi yapabilirim.
AminnnnnnnnmnnnYüce Rabb'im bu gecenin hürmetine nöbet tutuyorum eczanemdeyim dualarımı kabul et inşallah.. İsteyen herkese annelik duygusunu en yakın zamanda tattır.. Bu mucizeni bize göster Allah'ım...
AMİİİİİNNNN
Yüce Rabb'im bu gecenin hürmetine nöbet tutuyorum eczanemdeyim dualarımı kabul et inşallah.. İsteyen herkese annelik duygusunu en yakın zamanda tattır.. Bu mucizeni bize göster Allah'ım...
Aminnn canım inşallah bende hep dua ediyorum , Meryem süresini okuyorum iki lafımdan biri ah bide bebeğim olsa ....Rabbim bizlere tez vakit mucizesi göstersin
AMİİİİİNNNN
Sabaha kadar sökülmezsen yerleşme kanaması olabilir canım bekle derim
yerleşme lekelenmesidir belki 2-3 gün daha bekle.. kanaman artmazsa doktoruna görün) inşallah hamilesindir :)))
Ne zamandır istiyorsun canım , Allah kalbine göre versinÇok huzursuz ve sabırsızim. İnsallah hamileyimdir. Çok istiyorum ve çaba sarfediyorum. Burada okuduğum bütün kürleri yapmaya çalıştım. Dualarınizı eksik etmeyin. Agliyacam yaa
ağlamak yok :) birbirimize destek olmak için buradayııızzzzÇok huzursuz ve sabırsızim. İnsallah hamileyimdir. Çok istiyorum ve çaba sarfediyorum. Burada okuduğum bütün kürleri yapmaya çalıştım. Dualarınizı eksik etmeyin. Agliyacam yaa
daha ilk ayım benim :)) bat 1 şubat :)Kızlar ne zamandır bebiş istiyor ve batlarınıza kaç gün kaldı?
Ooo çok yenisin canım ben 1.5 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum her ay hüsran yaşıyorum maalesefdaha ilk ayım benim :)) bat 1 şubat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?