Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
Kızlarrr benim sol kasıkta ağrı başladı.bacağıma vuruyor arada.sizde de var mı? Yada siz şuan neler yaşıyorsunuz..
kasığım günlerdir ağrıyor zaten benim.. arada bir seyiriyor göbeğime doğru arada bıçaklar batıyor belime vuruyor :) oooohhhh ağrısııınn yeterkiiii bebiş olsuuunnn Allah'ın izniyle :)))

kasığım günlerdir ağrıyor zaten benim.. arada bir seyiriyor göbeğime doğru arada bıçaklar batıyor belime vuruyor :) oooohhhh ağrısııınn yeterkiiii bebiş olsuuunnn Allah'ın izniyle :)))
Aynennn yeter ki ondan olsun.benim de günlerdir ağrıyodu ama bugün sol ağrıyo bacağıma vuruyo.karnım şiş gibi gün yaklaştıkca heyecanım artıyo

Şu bebek simgesini nasıl yapıyosunuz benim telefonda çıkmıyo \m/ @):-

ayyy hele ki sabaha az kaldı ay bide eczanedeyim şimdi nöbetçiyiz sabah zor olcak yoksa şimdiye kadar uyumuştum :)))

bak bunları yan yana yazarsan çıkar : K K 4 6 : ben boşluk bıraktım sen birleştirip de yaz :)

Kızlar kafayı yiyecem. Adetimé 4 gun var ve kahverengi koyu renkte lekelenme aynı zamanda peceteyle silince kan açık renkte. Hiç bu yaşıma kadar bu kadar erken olmadım. Aşırı baş ve bel ağrısı var. Ne kadar zaman gebelik testi yapabilirim.

Kızlar bat larınıza ne kadar zaman kaldı benim 2 gün önce yumurtlamamdı daha belirti olmaz galiba ,1 hafta geçsin bakalım zaten ben anlarım bebiş varsa mutlaka belli eder yani.

İnşallahhhh hepimiz gebeyizdir sıra sıra hamileyim yazarız:)
Yüce Rabb'im bu gecenin hürmetine nöbet tutuyorum eczanemdeyim dualarımı kabul et inşallah.. İsteyen herkese annelik duygusunu en yakın zamanda tattır.. Bu mucizeni bize göster Allah'ım...

AMİİİİİNNNN

Sabaha kadar sökülmezsen yerleşme kanaması olabilir canım bekle derim

yerleşme lekelenmesidir belki 2-3 gün daha bekle.. kanaman artmazsa doktoruna görün ) inşallah hamilesindir :)))

Sabaha kadar sökülmezsen yerleşme kanaması olabilir canım bekle derim

yerleşme lekelenmesidir belki 2-3 gün daha bekle.. kanaman artmazsa doktoruna görün ) inşallah hamilesindir :)))

Çok huzursuz ve sabırsızim. İnsallah hamileyimdir. Çok istiyorum ve çaba sarfediyorum. Burada okuduğum bütün kürleri yapmaya çalıştım. Dualarınizı eksik etmeyin. Agliyacam yaa

Çok huzursuz ve sabırsızim. İnsallah hamileyimdir. Çok istiyorum ve çaba sarfediyorum. Burada okuduğum bütün kürleri yapmaya çalıştım. Dualarınizı eksik etmeyin. Agliyacam yaa
ağlamak yok :) birbirimize destek olmak için buradayııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…