Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
@yunus_ciklet
Kızlarrr benim sol kasıkta ağrı başladı.bacağıma vuruyor arada.sizde de var mı? Yada siz şuan neler yaşıyorsunuz..
Benimde sol kasikta bi agri var. Ama gecen ayda vardi olmadi. Ama bu ay ekstradan cok fazla sislik ve gaz var ozellikle karnimin hemen alt kismi bi tuhaf. Belimede vuruo ama arada o da cok degil. Su 1 subat bi geleydi iyiydi

2 yıllık evliyiz. İlk 3 aydan sonra korunmadik. Ama aslına bakarsanız k.k kesfettikten sonra hergün yeni bir bilgi öğrendim. Aslında hiç birşey bilmiyormusum ve hersey o kadar kolay değilmiş.
Evet canım bende hemen hamile kalırım zannediyordum 3.5 yıllık evliyim ve aslında adam akıllı 1 yıldırdır olmuyor 1.5 yıldır korunmuyoruz ama işi bıraktım sırf bu yüzden.

Ooo çok yenisin canım ben 1.5 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum her ay hüsran yaşıyorum maalesef
benim pko m var ama iyi gruptanım ben yumurtlayabilen ve yumurtası çatlayanlardanım :) ilk defa korunmadık bu ay doktorum solumda yumurtamın olduğunu söylemişti ve yumurtlamamı takip ettim çatladığında çok kasıklarım ağrımıştı o günleri değerlendirdik.. Herşeyin hayırlısı belki hamile değilimdir.. sadece belirti çok fazla yaşıyorum ve progesteron değerim de iyi çıktı.. Allah'ım hepimiz için bir zaman kararlaştırmıştır ve o zamanı beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok canım üzme tatlı canını hayat güzel :)

Benimde sol kasikta bi agri var. Ama gecen ayda vardi olmadi. Ama bu ay ekstradan cok fazla sislik ve gaz var ozellikle karnimin hemen alt kismi bi tuhaf. Belimede vuruo ama arada o da cok degil. Su 1 subat bi geleydi iyiydi
Acaba mı lar içimizi kemiriyo ne düşümceğimizi şaşırdık valla..ahhh 1 şubat vahh 1 şubat

İSYAN ETMEK YOK AĞLAMAK YOK ÜZÜLMEK YOK HADİ TOPARLANIN KIZLAR!!!! HAYAT DEVAM EDİYOR.. BUNLAR SINAVIMIZ BİZİM.. SINAVI NE KADAR İYİ ATLATIRSAK O KADAR İYİ SONUÇ ALIRIZ... BUNU SAKIN UNUTMAYIIINNN

Arkadaşlar iyi geceler dün adet olmammmm lazımdı halada olmadım dün test yapmıştım negatfdi yok karnına umitlenmelimiyim

Üç yıldır deniyoruz olmuyor bu ay geç kaldı adetim kaldıklarında acı var ama idrar testi olumsuz çıktı maalesef henüz kan da gelmedi bugün çok hafif açık renkli kan geldi (

Üç yıldır deniyoruz olmuyor bu ay geç kaldı adetim kaldıklarında acı var ama idrar testi olumsuz çıktı maalesef henüz kan da gelmedi bugün çok hafif açık renkli kan geldi (
Belki yerlesme lekelenmesidir 2-3gun daha bekle bence :)

Sağol canım desteğin için bende de pco var
Progesteron 5 çıktı adetlerim herşey normal ama yumurtlama olmuyormuş galiba bu ay serophene içtim ve ovulasyon tuttum değerlendirdik yumurtladım çok kasıklarım ağrıdı ve çift çizgi gördüm o gün bakalım Rabbim den sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…