Ne zamandır istiyorsun canım , Allah kalbine göre versin
Benimde sol kasikta bi agri var. Ama gecen ayda vardi olmadi. Ama bu ay ekstradan cok fazla sislik ve gaz var ozellikle karnimin hemen alt kismi bi tuhaf. Belimede vuruo ama arada o da cok degil. Su 1 subat bi geleydi iyiydidisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
@yunus_ciklet
Kızlarrr benim sol kasıkta ağrı başladı.bacağıma vuruyor arada.sizde de var mı? Yada siz şuan neler yaşıyorsunuz..
Evet canım bende hemen hamile kalırım zannediyordum 3.5 yıllık evliyim ve aslında adam akıllı 1 yıldırdır olmuyor 1.5 yıldır korunmuyoruz ama işi bıraktım sırf bu yüzden.2 yıllık evliyiz. İlk 3 aydan sonra korunmadik. Ama aslına bakarsanız k.k kesfettikten sonra hergün yeni bir bilgi öğrendim. Aslında hiç birşey bilmiyormusum ve hersey o kadar kolay değilmiş.
ağlamak yok :) birbirimize destek olmak için buradayııızzzz
Benim ikinci ayim. 1 subati beklioruz :)Kızlar ne zamandır bebiş istiyor ve batlarınıza kaç gün kaldı?
benim pko m var ama iyi gruptanım ben yumurtlayabilen ve yumurtası çatlayanlardanım :) ilk defa korunmadık bu ay doktorum solumda yumurtamın olduğunu söylemişti ve yumurtlamamı takip ettim çatladığında çok kasıklarım ağrımıştı o günleri değerlendirdik.. Herşeyin hayırlısı belki hamile değilimdir.. sadece belirti çok fazla yaşıyorum ve progesteron değerim de iyi çıktı.. Allah'ım hepimiz için bir zaman kararlaştırmıştır ve o zamanı beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok canım üzme tatlı canını hayat güzel :)Ooo çok yenisin canım ben 1.5 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum her ay hüsran yaşıyorum maalesef
Ooo çok yenisin canım ben 1.5 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum her ay hüsran yaşıyorum maalesef
Acaba mı lar içimizi kemiriyoBenimde sol kasikta bi agri var. Ama gecen ayda vardi olmadi. Ama bu ay ekstradan cok fazla sislik ve gaz var ozellikle karnimin hemen alt kismi bi tuhaf. Belimede vuruo ama arada o da cok degil. Su 1 subat bi geleydi iyiydi
Evet canım bende hemen hamile kalırım zannediyordum 3.5 yıllık evliyim ve aslında adam akıllı 1 yıldırdır olmuyor 1.5 yıldır korunmuyoruz ama işi bıraktım sırf bu yüzden.
Bu ayda olmazsa tum belirtileri yasamamiza ragmen bi daha ki aya yine ayni belirtiler oldugunda yine acabalar soru isareti. Ayyy karamsarliga kapiliyorum dusundukceAcaba mı lar içimizi kemiriyone düşümceğimizi şaşırdık valla..ahhh 1 şubat vahh 1 şubat
Kızlar ne zamandır bebiş istiyor ve batlarınıza kaç gün kaldı?
Belki yerlesme lekelenmesidir 2-3gun daha bekle bence :)Üç yıldır deniyoruz olmuyor bu ay geç kaldı adetim kaldıklarında acı var ama idrar testi olumsuz çıktı maalesef henüz kan da gelmedi bugün çok hafif açık renkli kan geldi(
Oyy oyy oyyyy...sonunda da kafayı yerizBu ayda olmazsa tum belirtileri yasamamiza ragmen bi daha ki aya yine ayni belirtiler oldugunda yine acabalar soru isareti. Ayyy karamsarliga kapiliyorum dusundukce
Bugunku haberlerde vardi ayni seyi ben de dedim esime.. yazik yaa..Çocuk sahibi olup da sokağa atanlara sasiriyorum biz sahip olamiyoruz dualarla yasiyoruz
Sağol canım desteğin için bende de pco varbenim pko m var ama iyi gruptanım ben yumurtlayabilen ve yumurtası çatlayanlardanım :) ilk defa korunmadık bu ay doktorum solumda yumurtamın olduğunu söylemişti ve yumurtlamamı takip ettim çatladığında çok kasıklarım ağrımıştı o günleri değerlendirdik.. Herşeyin hayırlısı belki hamile değilimdir.. sadece belirti çok fazla yaşıyorum ve progesteron değerim de iyi çıktı.. Allah'ım hepimiz için bir zaman kararlaştırmıştır ve o zamanı beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok canım üzme tatlı canını hayat güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?