- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Amin cümlemizin inşallahRabbim gönlüne göre tez zamanda hayırlısını versin.
Olur olur Allah'in izniyle sadece sabredicez :))Sağol canım desteğin için bende de pco var
Progesteron 5 çıktı adetlerim herşey normal ama yumurtlama olmuyormuş galiba bu ay serophene içtim ve ovulasyon tuttum değerlendirdik yumurtladım çok kasıklarım ağrıdı ve çift çizgi gördüm o gün bakalım Rabbim den sabırla bekliyorum
Öyledir canım ya Allah sabır versin arkadaşım da 6 yıl oldu bekliyor çok zor gerçektenMerak etme canısı bana görede sen yenisin 4. Seneme girdim
Öyle canım elbet bizimde birgün bebeğimiz olcak , canı gönülden inanıyorumOlur olur Allah'in izniyle sadece sabredicez :))
Tutunuyor sonuçta bence neden düşsün ki ??Ama adetij gelmesine 1-2 saat kala bile düşebiliomus
Aynen canım duanızı eksik etmeyin , tevekkül edin elbet olacak tıp gelişti herşeyin çözümü var şimdi.İSYAN ETMEK YOK AĞLAMAK YOK ÜZÜLMEK YOK HADİ TOPARLANIN KIZLAR!!!! HAYAT DEVAM EDİYOR.. BUNLAR SINAVIMIZ BİZİM.. SINAVI NE KADAR İYİ ATLATIRSAK O KADAR İYİ SONUÇ ALIRIZ... BUNU SAKIN UNUTMAYIIINNN
Ben ikinci bir hayalet çizgi görüyorum sma?!?!?! Bence hamiş olabilirsinNegatif di mi kızlar hamile değilim yani
Ben ikinci bir hayalet çizgi görüyorum sma?!?!?! Bence hamiş olabilirsin
Öyledir canım ya Allah sabır versin arkadaşım da 6 yıl oldu bekliyor çok zor gerçekten
Yok ates olcerek de tahmin edilio ya. Onun icin dedim. Adete 1-2 saat kala bile ates dusebiliomus. Yani hani ates dusmeyince hamilelik var denilio ya onun icin yazmistim onuN
Tutunuyor sonuçta bence neden düşsün ki ??
Aaaa bunu hiç bilmiyordum benYok ates olcerek de tahmin edilio ya. Onun icin dedim. Adete 1-2 saat kala bile ates dusebiliomus. Yani hani ates dusmeyince hamilelik var denilio ya onun icin yazmistim onu
Inşallah canım bende bu ay olmazsa hsg çektircem izmirde ağrısız bi yer araştırıyorum , Rabbim zamanını tez versin inşallah çok zor iyi bilirimValla Allah hepimize sabır versin bu ay hafiften umitlenmis gibi oldum ama malesef biraz önce regl geldi çok zor ya bu kadar isterken olmaması insan üzülüyor. Bide utanıyorum sanki arkamdan kısır diyolarmış gibi hissediyorum ağlıyorum. Adetlerim düzenli hormon testim normal çıktı 2 gün sonrada yumurtaliklarima bakacak doktor inşallah bi sorun yoktur
Tabikiiii 3. 4. Bebeklerimizin haberlerini paylasicaz burda bak destek cok onemli burda paylasiyoruz dertlesiyoruz degil mi :))Öyle canım elbet bizimde birgün bebeğimiz olcak , canı gönülden inanıyorum
Benimde öyle oluyor birkaç aydır adetten 4 5 gün önce leke geliyor sonra kanama başlıyor gününde. Adet olcaksin muhtemelen. kahverengi leke döngünün başlayacağını haber veriyor. Yerleşme kanaması dedikleri şey pembesi geliyor o da çok az.Kızlar kafayı yiyecem. Adetimé 4 gun var ve kahverengi koyu renkte lekelenme aynı zamanda peceteyle silince kan açık renkte. Hiç bu yaşıma kadar bu kadar erken olmadım. Aşırı baş ve bel ağrısı var. Ne kadar zaman gebelik testi yapabilirim.
Bende 1 subatı bekleyenlerdenm kızlar insallah guzel haberler alırız sizdeki belirtiler neler ve suan varsa bebiş belirti baslar mı aceba benm bazı belirtilerim var Fakat erken mi bilmiyorumAcaba mı lar içimizi kemiriyone düşümceğimizi şaşırdık valla..ahhh 1 şubat vahh 1 şubat
Valla belirtiler hepimizde var. Mesela.bende siskinlik gaz ve yanma ve eķsime oluo. Ozellikle karnimin hemen alt tarafinda siskinlik oluo. Bi de sol kasikta hafif agri batma gogus uclarinda cok az bazen batmalaeBende 1 subatı bekleyenlerdenm kızlar insallah guzel haberler alırız sizdeki belirtiler neler ve suan varsa bebiş belirti baslar mı aceba benm bazı belirtilerim var Fakat erken mi bilmiyorum
Evet canim biraz erken olmus ama insan dayanamiyo anliyorum :)) bence en guzeli kan testi hangi gun yaptiracaksinizdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
Günaydın 1 şubatı bekleyenler
Dün gece bir kez şiddetli iğne batması yaşadım.Sabah ilk idrarla test yaptım kocaman negatifBen ettim siz etmeyin..Şimdi de kendime kızıyorum daha erken diye
günaaaydııııııııııınnnn 1 şubatçılaaarrdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
Günaydın 1 şubatı bekleyenler
Dün gece bir kez şiddetli iğne batması yaşadım.Sabah ilk idrarla test yaptım kocaman negatifBen ettim siz etmeyin..Şimdi de kendime kızıyorum daha erken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?