Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olur olur Allah'in izniyle sadece sabredicez :))

İSYAN ETMEK YOK AĞLAMAK YOK ÜZÜLMEK YOK HADİ TOPARLANIN KIZLAR!!!! HAYAT DEVAM EDİYOR.. BUNLAR SINAVIMIZ BİZİM.. SINAVI NE KADAR İYİ ATLATIRSAK O KADAR İYİ SONUÇ ALIRIZ... BUNU SAKIN UNUTMAYIIINNN
Aynen canım duanızı eksik etmeyin , tevekkül edin elbet olacak tıp gelişti herşeyin çözümü var şimdi.

Öyledir canım ya Allah sabır versin arkadaşım da 6 yıl oldu bekliyor çok zor gerçekten

Valla Allah hepimize sabır versin bu ay hafiften umitlenmis gibi oldum ama malesef biraz önce regl geldi çok zor ya bu kadar isterken olmaması insan üzülüyor. Bide utanıyorum sanki arkamdan kısır diyolarmış gibi hissediyorum ağlıyorum. Adetlerim düzenli hormon testim normal çıktı 2 gün sonrada yumurtaliklarima bakacak doktor inşallah bi sorun yoktur

Inşallah canım bende bu ay olmazsa hsg çektircem izmirde ağrısız bi yer araştırıyorum , Rabbim zamanını tez versin inşallah çok zor iyi bilirim

Benimde öyle oluyor birkaç aydır adetten 4 5 gün önce leke geliyor sonra kanama başlıyor gününde. Adet olcaksin muhtemelen. kahverengi leke döngünün başlayacağını haber veriyor. Yerleşme kanaması dedikleri şey pembesi geliyor o da çok az.

Bende 1 subatı bekleyenlerdenm kızlar insallah guzel haberler alırız sizdeki belirtiler neler ve suan varsa bebiş belirti baslar mı aceba benm bazı belirtilerim var Fakat erken mi bilmiyorum
Valla belirtiler hepimizde var. Mesela.bende siskinlik gaz ve yanma ve eķsime oluo. Ozellikle karnimin hemen alt tarafinda siskinlik oluo. Bi de sol kasikta hafif agri batma gogus uclarinda cok az bazen batmalae

günaaaydııııııııııınnnn 1 şubatçılaaarr test yaptım bu sabah veee negatiiiifff ama sonra kasık ağrım başladı belim de beraberinde tabi.. sanki " anne test de daha çıkmadı ama burdayım" dermiş gibi Allah'ım her zaman hayırlısını verir.. belki de hamile değilim bakalım ama her sabah teste devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…