Hayırlısı canımgünaaaydııııııııııınnnn 1 şubatçılaaarrtest yaptım bu sabah veee negatiiiifff ama sonra kasık ağrım başladı belim de beraberinde tabi.. sanki " anne test de daha çıkmadı ama burdayım" dermiş gibi Allah'ım her zaman hayırlısını verir.. belki de hamile değilim bakalım ama her sabah teste devam
göndereyim sizeHayırlısı canım1 tane testim vardı oda gitti.sen rahatsın ohhh her gün test.almaya utanıyorum artık
Yapmamak lazim iste ama bekleyemioruz ki bende 7 gun varken yaptim ya bile bile :)disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
Günaydın 1 şubatı bekleyenler
Dün gece bir kez şiddetli iğne batması yaşadım.Sabah ilk idrarla test yaptım kocaman negatifBen ettim siz etmeyin..Şimdi de kendime kızıyorum daha erken diye
test yapmış mıydın? bence doktoruna git sana kan testi yapsınarkadaslar gunaydın adetımın uzerınden gecelı 2.gun artık hamılelıkten gectım de sıze br sey danıscam benım sag tarafıma bıçak saplanır gıbı cok sıddetlı ara ara gıren agrı yasıyorum aynı zamanda mıgde bulantısı ve o agrı gırdıgınde yasadıgım bel agrısı bu sekılde sorun yasayıp doktora gıden vrmı of cok kotuyumsureklı yasadıgım rahatsızlık mıllet grıp olur oksuurur benımde tek derdım bu
Ay yok kimse bisey demedi. Herkesi hergun goruorum zaten :)disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
yaa kızlar size de yüzünüzün felan değiştiğinizi söyleyen oldu mu? dün bi arkadaşım geldi yanıma.. en fazla 2 hafta görüşmemişizdir.. yanakların kızarmış değişmişsin dedi bana :/ aynaya baktığımda çirkinleştiğimi görüyordum da söyleyen biri ilk defa oldu
benimde doku şubat ama benim düzensizliğim var inş siz hamilesinizdir bnde belirti fln yok vala bacaklarım ağrıyor sadece arada da karnımın için acıyor ama bence belirti değil bunlarGünaydın hanımlar:)
1 şubatçılar ne güzel az kaldı size , benim daha çook 9 şubattt
ara ara ateş basıyo yanaklarım kızarıyo o da ona denk geldi durumları biliyo çirkinleşcen sen heralde kızın olcak dedi bana :/Ay yok kimse bisey demedi. Herkesi hergun goruorum zaten :)
allahım düşmanıma vermesin çok kotu bir agrı lanet bır agrı bes dakka cok gzl hc br sey yk bır anda br sıddetlı agrı gırıyor resmen ıkı buklum oluyrum bıde sımdı belımede vuruyor napcm bılmıyorum nassıl bıtcek bugun bılmıyorumtest yapmış mıydın? bence doktoruna git sana kan testi yapsın
bence git sağlık ocağına test yapsınlar hamile olabilirsinallahım düşmanıma vermesin çok kotu bir agrı lanet bır agrı bes dakka cok gzl hc br sey yk bır anda br sıddetlı agrı gırıyor resmen ıkı buklum oluyrum bıde sımdı belımede vuruyor napcm bılmıyorum nassıl bıtcek bugun bılmıyorum
bence git sağlık ocağına test yapsınlar hamile olabilirsin
bence git sağlık ocağına test yapsınlar hamile olabilirsin
Valla olsunde hepimiz cirkinleselim :)ara ara ateş basıyo yanaklarım kızarıyo o da ona denk geldi durumları biliyo çirkinleşcen sen heralde kızın olcak dedi bana :/
Hiç belli olmaz canım ya ne güzel kendime arkadaş buldum 9 Şubat olan, hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar çook var k.k de okudum ama bende senin gibi düşünüyorum diğer yandan hamile kalırsam mutlaka anlarım , sinyal verir diyorum ama bizim çok erken daha 1 hafta geçsin bakalımbenimde doku şubat ama benim düzensizliğim var inş siz hamilesinizdir bnde belirti fln yok vala bacaklarım ağrıyor sadece arada da karnımın için acıyor ama bence belirti değil bunlar
geç döllenme olmuştur belki varsa kanda kesin çıkarhamıle olsam adet olcagım gun oglen test yapmıştım çıkmazmıydı mılletınkı kac gun onceden cıkıyor
dişi gargamel olmaya bile razıyımValla olsunde hepimiz cirkinleselim :)
Evde bi tane daha testim var. Hala acaba onu da beklemeden yapsam mi diyorum. Sonra diorum daha 5 gun var hic cikar mi bile bile niye yapcan kafamda deli sorular :)dişi gargamel olmaya bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?