Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım 1 tane testim vardı oda gitti.sen rahatsın ohhh her gün test.almaya utanıyorum artık

arkadaslar gunaydın adetımın uzerınden gecelı 2.gun artık hamılelıkten gectım de sıze br sey danıscam benım sag tarafıma bıçak saplanır gıbı cok sıddetlı ara ara gıren agrı yasıyorum aynı zamanda mıgde bulantısı ve o agrı gırdıgınde yasadıgım bel agrısı bu sekılde sorun yasayıp doktora gıden vrmı of cok kotuyum sureklı yasadıgım rahatsızlık mıllet grıp olur oksuurur benımde tek derdım bu

test yapmış mıydın? bence doktoruna git sana kan testi yapsın

disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
yaa kızlar size de yüzünüzün felan değiştiğinizi söyleyen oldu mu? dün bi arkadaşım geldi yanıma.. en fazla 2 hafta görüşmemişizdir.. yanakların kızarmış değişmişsin dedi bana :/ aynaya baktığımda çirkinleştiğimi görüyordum da söyleyen biri ilk defa oldu

test yapmış mıydın? bence doktoruna git sana kan testi yapsın
allahım düşmanıma vermesin çok kotu bir agrı lanet bır agrı bes dakka cok gzl hc br sey yk bır anda br sıddetlı agrı gırıyor resmen ıkı buklum oluyrum bıde sımdı belımede vuruyor napcm bılmıyorum nassıl bıtcek bugun bılmıyorum

bence git sağlık ocağına test yapsınlar hamile olabilirsin

benimde doku şubat ama benim düzensizliğim var inş siz hamilesinizdir bnde belirti fln yok vala bacaklarım ağrıyor sadece arada da karnımın için acıyor ama bence belirti değil bunlar
Hiç belli olmaz canım ya ne güzel kendime arkadaş buldum 9 Şubat olan, hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar çook var k.k de okudum ama bende senin gibi düşünüyorum diğer yandan hamile kalırsam mutlaka anlarım , sinyal verir diyorum ama bizim çok erken daha 1 hafta geçsin bakalım

Ben yine kirmizilari gordum bu ay :'( cok umutluydum oysa bu aydan incir kuru denedim ilk defa cok sıkı calistik ama tutmamis ya.. en son mayis ayinda bir gebeligim oldu oda kimyasal genelikti ve 1 hafta icinde dusuk yaptim.. bu ay doktorumdan asilama isticem artik. Umudumu kaybetmek istrmiyorum Allahim alma icimden umutlarimi diye dua ediyorum hep.. ama neden neden neden neden neden neden.... ortalama yaslari genc olan bayanlarla calisiyorum benden sonra bile evlenenler hamile kaldi.. napicagimi bilmiyorumm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…