Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

13 ocakta kanamam oldu kahvemsiydi 20 güne yakın gecikmem olmuştu ama üstüne görme midir nedir neyse bilemedim :) normal bi adet dönemimdi
teste net iki cizgi cikmasi gerekiyordu eger hamileysen baya bi gecmis istersen doktora git kan testi yaptir insallah vardir bebis

dua et Allahtan umidini kesme o herseyin en hayirlisini bilir insallah onumuzdeki ay tutarsin

Malesef benim test erken gebelik testi degil normal bildigimiz 4 liralik testlerden. Mircatech mi ne adi.Yasadigim yer kucuk bi yer oldugu icin bulamadim ama yine de yapcam cumartesi sabah
olsun canim varsa gec dollenme olmamissa cikar benim ucuz testle cikmisti burada en ucuz test 60 kurus adet gunumde yapmistim pembe cikmisti 1 hafta sonra yaptigim da ozaman iki cizgide kirmiziydi

kasiklarim da kasilmalar oluyor bacaklarima da vurmaya basladi goguslerim gerginlesti acimaya asladi hadi bakalim insallah adet agrisi degil de hamilelik belirtisi olur insallah

Malesef benim test erken gebelik testi degil normal bildigimiz 4 liralik testlerden. Mircatech mi ne adi.Yasadigim yer kucuk bi yer oldugu icin bulamadim ama yine de yapcam cumartesi sabah
eczaneye söyle getirtsinler tatlımm :* ben de ilçede eczacıyım getirtiyorum vala sen söyle getirtsinler en kötü yarın gelir yani

Kizlar merhaba adetime 10 gun var goguslerde acima var.bi bos gebelik ve birde kimyasal gebelik gecirdim simdi hamilemiyim acaba diye dusunmeden gecemiyorum cunki hamile kalip bir evlat sahibi olmayi cok istiyorummm.

Kizlar merhaba adetime 10 gun var goguslerde acima var.bi bos gebelik ve birde kimyasal gebelik gecirdim simdi hamilemiyim acaba diye dusunmeden gecemiyorum cunki hamile kalip bir evlat sahibi olmayi cok istiyorummm.
biz de istiyoruz canım benimmm inşallah Allah'ım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…