canım yaptıgın erken gebelık testımıydiara ara ateş basıyo yanaklarım kızarıyo o da ona denk geldi durumları biliyo çirkinleşcen sen heralde kızın olcak dedi bana :/
bence ctesi sabahı yapalım bi dahaEvde bi tane daha testim var. Hala acaba onu da beklemeden yapsam mi diyorum. Sonra diorum daha 5 gun var hic cikar mi bile bile niye yapcan kafamda deli sorular :)
evet canım benimmmcanım yaptıgın erken gebelık testımıydi
umutsuzluk yok kanama görene kadar...ben napım daha 7 gunum var=))test yapsam cıkmaz daha sanırsamevet canım benimmm
kimisinde kanama olmuyormuş yaa.. tuvalete girdiğim bi vakit gelir kesin benim göremem :/umutsuzluk yok kanama görene kadar...ben napım daha 7 gunum var=))test yapsam cıkmaz daha sanırsam
bence ctesi sabahı yapalım bi daha
Tamam anlastik cumartesi sabah yapalim. 2gun kalmis oluo o zaman belki cikar :)bence ctesi sabahı yapalım bi daha
teste net iki cizgi cikmasi gerekiyordu eger hamileysen baya bi gecmis istersen doktora git kan testi yaptir insallah vardir bebis13 ocakta kanamam oldu kahvemsiydi 20 güne yakın gecikmem olmuştu ama üstüne görme midir nedir neyse bilemedim :) normal bi adet dönemimdi
araniza benide alirmisinizdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
anlaştık mııı 1 şubatçılaarr :) ctesi sabahı erken gebelik testi yapıyoruuzz
dua et Allahtan umidini kesme o herseyin en hayirlisini bilir insallah onumuzdeki ay tutarsinBen yine kirmizilari gordum bu ay :'( cok umutluydum oysa bu aydan incir kuru denedim ilk defa cok sıkı calistik ama tutmamis ya.. en son mayis ayinda bir gebeligim oldu oda kimyasal genelikti ve 1 hafta icinde dusuk yaptim.. bu ay doktorumdan asilama isticem artik. Umudumu kaybetmek istrmiyorum Allahim alma icimden umutlarimi diye dua ediyorum hep.. ama neden neden neden neden neden neden.... ortalama yaslari genc olan bayanlarla calisiyorum benden sonra bile evlenenler hamile kaldi.. napicagimi bilmiyorumm ben
Malesef benim test erken gebelik testi degil normal bildigimiz 4 liralik testlerden. Mircatech mi ne adi.Yasadigim yer kucuk bi yer oldugu icin bulamadim ama yine de yapcam cumartesi sabahdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
anlaştık mııı 1 şubatçılaarr :) ctesi sabahı erken gebelik testi yapıyoruuzz
olsun canim varsa gec dollenme olmamissa cikar benim ucuz testle cikmisti burada en ucuz test 60 kurus adet gunumde yapmistim pembe cikmisti 1 hafta sonra yaptigim da ozaman iki cizgide kirmiziydiMalesef benim test erken gebelik testi degil normal bildigimiz 4 liralik testlerden. Mircatech mi ne adi.Yasadigim yer kucuk bi yer oldugu icin bulamadim ama yine de yapcam cumartesi sabah
eczaneye söyle getirtsinler tatlımm :* ben de ilçede eczacıyım getirtiyorum vala sen söyle getirtsinler en kötü yarın gelir yaniMalesef benim test erken gebelik testi degil normal bildigimiz 4 liralik testlerden. Mircatech mi ne adi.Yasadigim yer kucuk bi yer oldugu icin bulamadim ama yine de yapcam cumartesi sabah
biz de istiyoruz canım benimmm inşallah Allah'ım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsınKizlar merhaba adetime 10 gun var goguslerde acima var.bi bos gebelik ve birde kimyasal gebelik gecirdim simdi hamilemiyim acaba diye dusunmeden gecemiyorum cunki hamile kalip bir evlat sahibi olmayi cok istiyorummm.
insallah hamilesindir kan testi yaptirabilirsin icin ralatlar :)Kizlar merhaba adetime 10 gun var goguslerde acima var.bi bos gebelik ve birde kimyasal gebelik gecirdim simdi hamilemiyim acaba diye dusunmeden gecemiyorum cunki hamile kalip bir evlat sahibi olmayi cok istiyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?