Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kendimi bazi zaman cok kotu hissediyorum oglum okadar yalniz ki cok kardes istiyor kuzenlerinin var diye onun da olsun istiyor cok istiyordum daha az olsun yas farki ikisinin arasinda ama kismet degilmis insallah hamileyimdir de 5 yasinidoldurmada kardes gelir oglusuma

inşallah hamilesindir canım beniimm oğluşuna kardeş gelirr beraber oynarlar :)

M
eczaneye söyle getirtsinler tatlımm :* ben de ilçede eczacıyım getirtiyorum vala sen söyle getirtsinler en kötü yarın gelir yani
Mantikli :) ya bugun benim hemen karnimin alt kisminda bi agri var sanki. Bugun buzlanma nedeniyle bi guzel kaydim yolda zor durdum dusmemek icin :)

1 şubatçılar.......
benim gögüsler büyükler ne zamandan beri gerginler ama hassasiyetim azaldı yani çok az bastırğımda
kasıklarım vajen kısmım ağrıyor adet olcakmışcasına
gögüslere noldi ? ümidim azaldı biraz yaaa

Ediorum etmem mi de ben.normal yolda bile.diz babetle dusen bi insanim bol bol :) dil atindan atesi de olctum sabah 36.8
derecem evde olduğu için ben bu sabah ölçemedim yarın sabah ölçerim artık :) ateş basması oluyo mu sana da? arada bi sancılarım kesiliyo o zaman umudumu yitiriyorum sonra başlıyo sonra yine umutlanıyorum yaa ne zormuş :)

benim göğüslerime bir şey olmazdı adet zamanımda eskiden.. ama şimdi çok nadir sırtımdan göğüslerimin uçlarına doğru sızlamalar oluyo :/ umutları azaltmak yok 1 şubatı bekliyoruz

benim göğüslerime bir şey olmazdı adet zamanımda eskiden.. ama şimdi çok nadir sırtımdan göğüslerimin uçlarına doğru sızlamalar oluyo :/ umutları azaltmak yok 1 şubatı bekliyoruz
benim de öyle sızlamalar oluyor ama içimden ya olmazsa diye geçiyor bu hafta sonu annemler bize gelcek ve 2 şubatta da kayınvalidemin doğum günü hatta bi emzik veya biberon alıp bi güzel paketliyip üzerine (iyi ki doğdun babaanne) yazmak istiyorum nasıl ama onlara süprizler yapmak istiyorum aklımda öyle güzel şeyler var ki.

günaydınlar herkese.
Pazartesiden beri süregelen bel ve kasık ağrım var kızlar. Sanki dersiniz adet oldum olucam. Bat 31 ocak yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çünkü öyle böyle bi ağrı değil bütün gece uyumadım. İlk defa böyle bi ağrım oluyor adet öncesi. Göğüslerimde inanılmaz hassas. Hayırlısı olsun bakalım

Hic acelem yok iki gebelik olumsuz sonuclaninca heves heyecan merak ucup gidiyo insandan.biri bos gebelik cikmisti diyeri ise kimyasal olmustu piskolojisini atamadim hala cunki..
haklisin sonuc ne cikarsa ciksin uzulme Allahtan hayir kesilmez insallah en yakin zamanda hamile kalirsin

çok güzeeelll inşallah olurr yaa :))) benim de eşime sürprizlerim var aklımda hayırlısı olsun yaa :))

adet sancilaridir cannim 31 ocaksa adet guun ama isallah adet sacisi degil de hamilelik belirtisi olur

inşallah hamilesindir güzel haber bekliyoruuzz :))

çok güzeeelll inşallah olurr yaa :))) benim de eşime sürprizlerim var aklımda hayırlısı olsun yaa :))
ayyy benimde esimin dogum gunu 6 subat bende ona supriz yapmak istiyorum eger hamileysem ona soylemeyip dogum gunun de supriz yapicam ayyy hayali bile guzel insallah hepimizin hayali gercek olur

herkese gunaydiinn, daha onceden yazmistim benim bat 3 subat diye, hala beklemedeyim. kasiklarimda agri var, goguslerimde hassasiyet, belimde de agri oluyor zaman zaman. bu belirtilerin hepsi adet olmadan once de yasadigim belirtiler. ama benim gorucem gecen sene hic beklemedigi anda 2. cocuguna hamile kaldi, ve o da ayni belirtileri yasamisti, hatta adeti gecikince "yok ya zannetmiyorum hamile oldugumu, cunku tum adet belirtileri var yakin zamanda olurum buyuk ihtimalle" diyordu, 10 gun gecince test yaptirdi ve hamile oldugunu ogrendi. neden hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyor yaa, keske farkli belirtiler olsaydi da hemen anlasaydik hamile olup olmadigimizi. boyle kendimizi umutlandirip sonra adet olunca insan kotu oluyor.. neyse bakalim hayirlisi artik :) herkese allah gonlune gore verir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…