- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
inşallah hamilesindir canım beniimm oğluşuna kardeş gelirr beraber oynarlar :)Kendimi bazi zaman cok kotu hissediyorum oglum okadar yalniz ki cok kardes istiyor kuzenlerinin var diye onun da olsun istiyor cok istiyordum daha az olsun yas farki ikisinin arasinda ama kismet degilmis insallah hamileyimdir de 5 yasinidoldurmada kardes gelir oglusuma
Hic acelem yok iki gebelik olumsuz sonuclaninca heves heyecan merak ucup gidiyo insandan.biri bos gebelik cikmisti diyeri ise kimyasal olmustu piskolojisini atamadim hala cunki..insallah hamilesindir kan testi yaptirabilirsin icin ralatlar :)
Mantikli :) ya bugun benim hemen karnimin alt kisminda bi agri var sanki. Bugun buzlanma nedeniyle bi guzel kaydim yolda zor durdum dusmemek icin :)eczaneye söyle getirtsinler tatlımm :* ben de ilçede eczacıyım getirtiyorum vala sen söyle getirtsinler en kötü yarın gelir yani
aman aman kaymaya düşmeye uzanmaya ağır kaldırmaya dikkat ne olur ne olmazM
Mantikli :) ya bugun benim hemen karnimin alt kisminda bi agri var sanki. Bugun buzlanma nedeniyle bi guzel kaydim yolda zor durdum dusmemek icin :)
Ediorum etmem mi de ben.normal yolda bile.diz babetle dusen bi insanim bol bol :) dil atindan atesi de olctum sabah 36.8aman aman kaymaya düşmeye uzanmaya ağır kaldırmaya dikkat ne olur ne olmaz
derecem evde olduğu için ben bu sabah ölçemedim yarın sabah ölçerim artık :) ateş basması oluyo mu sana da? arada bi sancılarım kesiliyo o zaman umudumu yitiriyorum sonra başlıyo sonra yine umutlanıyorum yaa ne zormuş :)Ediorum etmem mi de ben.normal yolda bile.diz babetle dusen bi insanim bol bol :) dil atindan atesi de olctum sabah 36.8
benim göğüslerime bir şey olmazdı adet zamanımda eskiden.. ama şimdi çok nadir sırtımdan göğüslerimin uçlarına doğru sızlamalar oluyo :/ umutları azaltmak yok 1 şubatı bekliyoruz1 şubatçılar.......
benim gögüsler büyükler ne zamandan beri gerginler ama hassasiyetim azaldı yani çok az bastırğımda
kasıklarım vajen kısmım ağrıyor adet olcakmışcasına
gögüslere noldi ? ümidim azaldı biraz yaaa
benim de öyle sızlamalar oluyor ama içimden ya olmazsa diye geçiyorbenim göğüslerime bir şey olmazdı adet zamanımda eskiden.. ama şimdi çok nadir sırtımdan göğüslerimin uçlarına doğru sızlamalar oluyo :/ umutları azaltmak yok 1 şubatı bekliyoruz
insallahhhhhhhhhhhhinşallah hamilesindir canım beniimm oğluşuna kardeş gelirr beraber oynarlar :)
haklisin sonuc ne cikarsa ciksin uzulme Allahtan hayir kesilmez insallah en yakin zamanda hamile kalirsinHic acelem yok iki gebelik olumsuz sonuclaninca heves heyecan merak ucup gidiyo insandan.biri bos gebelik cikmisti diyeri ise kimyasal olmustu piskolojisini atamadim hala cunki..
çok güzeeelll inşallah olurr yaa :))) benim de eşime sürprizlerim var aklımda hayırlısı olsun yaa :))benim de öyle sızlamalar oluyor ama içimden ya olmazsa diye geçiyorbu hafta sonu annemler bize gelcek ve 2 şubatta da kayınvalidemin doğum günü hatta bi emzik veya biberon alıp bi güzel paketliyip üzerine (iyi ki doğdun babaanne) yazmak istiyorum nasıl ama onlara süprizler yapmak istiyorum aklımda öyle güzel şeyler var ki.
adet sancilaridir cannim 31 ocaksa adet guun ama isallah adet sacisi degil de hamilelik belirtisi olurgünaydınlar herkese.
Pazartesiden beri süregelen bel ve kasık ağrım var kızlar. Sanki dersiniz adet oldum olucam. Bat 31 ocak yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çünkü öyle böyle bi ağrı değil bütün gece uyumadım. İlk defa böyle bi ağrım oluyor adet öncesi. Göğüslerimde inanılmaz hassas. Hayırlısı olsun bakalım
inşallah hamilesindir güzel haber bekliyoruuzz :))günaydınlar herkese.
Pazartesiden beri süregelen bel ve kasık ağrım var kızlar. Sanki dersiniz adet oldum olucam. Bat 31 ocak yarın sabah test yapmayı düşünüyorum çünkü öyle böyle bi ağrı değil bütün gece uyumadım. İlk defa böyle bi ağrım oluyor adet öncesi. Göğüslerimde inanılmaz hassas. Hayırlısı olsun bakalım
ayyy benimde esimin dogum gunu 6 subat bende ona supriz yapmak istiyorum eger hamileysem ona soylemeyip dogum gunun de supriz yapicam ayyy hayali bile guzel insallah hepimizin hayali gercek olurçok güzeeelll inşallah olurr yaa :))) benim de eşime sürprizlerim var aklımda hayırlısı olsun yaa :))
Kimyasali nezaman gecirmistin canim uzerinden kac ay gectiHic acelem yok iki gebelik olumsuz sonuclaninca heves heyecan merak ucup gidiyo insandan.biri bos gebelik cikmisti diyeri ise kimyasal olmustu piskolojisini atamadim hala cunki..
innşallahhhhh rabbim inşallah ... heycanımız sönmesinçok güzeeelll inşallah olurr yaa :))) benim de eşime sürprizlerim var aklımda hayırlısı olsun yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?