- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
Ayaklarim bu gibiyken birden simsicak oluo bu seferde yanio ayaklarim :)derecem evde olduğu için ben bu sabah ölçemedim yarın sabah ölçerim artık :) ateş basması oluyo mu sana da? arada bi sancılarım kesiliyo o zaman umudumu yitiriyorum sonra başlıyo sonra yine umutlanıyorum yaa ne zormuş :)
orası öyle canım ya nasip sen ne kadardır istiyorsun bebekHiç belli olmaz canım ya ne güzel kendime arkadaş buldum 9 Şubat olan, hiçbir belirti yaşamayıp hamile olanlar çook var k.k de okudum ama bende senin gibi düşünüyorum diğer yandan hamile kalırsam mutlaka anlarım , sinyal verir diyorum ama bizim çok erken daha 1 hafta geçsin bakalım
benim ayaklarım hep soğuk da ateş basınca yanaklarım kızarıyo benim :)) kasık ağrım da çok hafifledi sadece bel ağrım var :) yok mu dersinAyaklarim bu gibiyken birden simsicak oluo bu seferde yanio ayaklarim :)
ben ogluma hamileyken ayaklarim cok usuyordu mayisin sonuydu simdide cok usuyor ust uste corap giydim ates basiyor ama ayaklarim buz kesiyorbenim ayaklarım hep soğuk da ateş basınca yanaklarım kızarıyo benim :)) kasık ağrım da çok hafifledi sadece bel ağrım var :) yok mu dersin
ayyy aynıı beeennnben ogluma hamileyken ayaklarim cok usuyordu mayisin sonuydu simdide cok usuyor ust uste corap giydim ates basiyor ama ayaklarim buz kesiyor
Ben 1.5 yıldır korunmuyorum ama eşimle yoğun çalışıyoruz hep yumurtlama günleri yanıyor diye işten ayroldım ,adam akıllı 1 yıldır olmuyor canım bu ay serophene içtim pco var yumurtlama olmuyor ovulasyon da tuttum ağrılar kasık batması yapışkan akıntı yumurtladım ve değerlendirdik gerisi Allaha kalmış canımorası öyle canım ya nasip sen ne kadardır istiyorsun bebek
Hamile değilmisin takvimin i görünce öyle sandımBAT ım 4 şubat belirti olacaksa eğer ne Zaman olur?
adet sancilaridir cannim 31 ocaksa adet guun ama isallah adet sacisi degil de hamilelik belirtisi olur
Bende bel agrisi hep cok azdi ki hic cogalmadi beni tek rahatsiz eden karnimin hemwn alt kismindaki yerdeki agribenim ayaklarım hep soğuk da ateş basınca yanaklarım kızarıyo benim :)) kasık ağrım da çok hafifledi sadece bel ağrım var :) yok mu dersin
inşallah hamilesindir güzel haber bekliyoruuzz :))
ayyy aynıı beeennn
yoksa yoksa yoooksaaaaaa[/QUOTE
varsa varsa varsaaaaaaaaaaaaa
insallah hepimiz icin hayirlisi neyse o olurBenim adet günü yarım gün sancım olur sadece bazen o bile olmaz. Doğumdan önce çok sancım olurdu ama doğum yaptıktan sonra geçti adet sancılarım. Artık kısmet bakalım hayırlısı olsun
o da var benim hatta ağrı ordan geliyo degil mi çoğu zaman?Bende bel agrisi hep cok azdi ki hic cogalmadi beni tek rahatsiz eden karnimin hemwn alt kismindaki yerdeki agri
benim göğüsler şiş çamaşırı yatarken açmak zorunda kaldım onun dışında çok uykum var ama hep vardır kasık ağrım arada çok hissetmiyorum.disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
Kızlarrr benim sol kasıkta ağrı başladı.bacağıma vuruyor arada.sizde de var mı? Yada siz şuan neler yaşıyorsunuz..
benim oğlum 7 yaşında 6 aydır 2. çocuk için çalışıyoruzBenim bir kızım var 32 aylık. Evliliğimizin 13.ayında hamile kalmıştım. 4 aydır da 2. Bebeği istiyoruz bat 31 ocak
ben korkuyorum kızlar günümü mü beklesek nedisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
@Eccrinn
anlaştık mııı 1 şubatçılaarr :) ctesi sabahı erken gebelik testi yapıyoruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?