Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba bayanlar geçen ayın üzüntüsünü yeni yeni attım moralim sıfırdı şimdi adet günümde değişti inanın ne zaman adet olacağımı bile bilmiyorum. ya cumartesi ya pazartesi yada çarşamba olucam döngüm değişti resmen. offf.

Valla belirtiler hepimizde var. Mesela.bende siskinlik gaz ve yanma ve eķsime oluo. Ozellikle karnimin hemen alt tarafinda siskinlik oluo. Bi de sol kasikta hafif agri batma gogus uclarinda cok az bazen batmalae
selam kızlar bende 1 şubatı bekliyorum. gripten geberiyorum :) ama yine de ilaç içmiyorum ya bebiş varsa diyip, umarım vardır. bende de hafif göğüs sızlaması var. ve bir kaç günüdür azalan akıntım şimdi çoşmuş durumda

ya kızlar bıse sorucam bılgısı olan varmı benım bat 4 subat ne zaman baktırım kana gebelık ögrenmek ıcın cok sabırısızm

ayy walla dün akşam bende aynı şeyi düşündüm.. olsa ne güzel olur du :) benim ovulason pozitif çıktı

benim göğüsler şiş çamaşırı yatarken açmak zorunda kaldım onun dışında çok uykum var ama hep vardır kasık ağrım arada çok hissetmiyorum.
Normalde de uykucu insan olduğum için o kısmı bilmiyorum beyazlar dünden beri makinada serilmeyi bekliyor.bense boş boş oturuyorum içim sıkılıyo.dün sancı çoktu.bugün yok dencek kadar az.göğüslerimde ağrı sızı hiç bişey yok.ev battı gitti.hep boş boş oturasım var.üff hiç bişey yapasım gelmiyo içimden bunalıma giriyorum galiba benim durum vahim normalde kıpır kıpırımdır.düşünmekten bulanıma soktum kendimi...

kızlar fikrinize ihtiyacım var
yaklaşık 3 haftadır sol kasığım ağrıyo dünden beride sağ kasığım barat gibi zonkluyo bugün adet olmam gerekiyo fakat olmadım henüz göğüsleim adet olucam zamanki gibi ağrıyo fakat şişme yok sizce nedir bu

ya seninle o kadar ortak noktamız varki sana hormon testi fln yapmıştır kesin bana da ilk yumurtalıkların tembel dedi ama hormon testi yapınca tamam normal dedi ama bende düzensiz oluyorum evlendikten sonra bozuldu kırk günde fln oldum adetimi beş aylık evliym bizde üç aydır denedik hormon testinde sonuçların nasıl atabilir misin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…