selam kızlar bende 1 şubatı bekliyorum. gripten geberiyorum :) ama yine de ilaç içmiyorum ya bebiş varsa diyip, umarım vardır. bende de hafif göğüs sızlaması var. ve bir kaç günüdür azalan akıntım şimdi çoşmuş durumdaValla belirtiler hepimizde var. Mesela.bende siskinlik gaz ve yanma ve eķsime oluo. Ozellikle karnimin hemen alt tarafinda siskinlik oluo. Bi de sol kasikta hafif agri batma gogus uclarinda cok az bazen batmalae
bence bat gününde baktır temiz olsun :)ya kızlar bıse sorucam bılgısı olan varmı benım bat 4 subat ne zaman baktırım kana gebelık ögrenmek ıcın cok sabırısızm
o kadar bekleyebılsem:))bence bat gününde baktır temiz olsun :)
Valla ben gittim oglen eczaneden 2 tane daha aldim :) ama yapmicam cumartesiye kadar beklicem :)disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
aramıza yeni katılanlar var :) ctesi yapalım bence silik de olsa varsa çıkar en azından :) bi umut
test yaptırdınmı canımKızlar merhaba Adet olmama 3 gün var ve ara ara bembeyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi bu akıntı çok sık rastladığım birşey değil çünkü
totem yapalımValla ben gittim oglen eczaneden 2 tane daha aldim :) ama yapmicam cumartesiye kadar beklicem :)
CANIM O AY ADET OLDUMtest yaptırdınmı canım
ayy çıkar mı ki yahu :) sabah uyanır uyanmaz ilk idrar olması lazım değil mi?disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
aramıza yeni katılanlar var :) ctesi yapalım bence silik de olsa varsa çıkar en azından :) bi umut
aynen öyle sabah idrarı olacak :)ayy çıkar mı ki yahu :) sabah uyanır uyanmaz ilk idrar olması lazım değil mi?
ayy walla dün akşam bende aynı şeyi düşündüm.. olsa ne güzel olur du :) benim ovulason pozitif çıktıadete yakin hic goguslerim agirlasmazdi sertlesmezdi hep bakardim hic boyle olmazdi ve bugun daha sert agir afedersiniz sari beyaz karisik bir akitim geliyor ahh keske herkezin evinnde oyle bir makine olsa icimizi gosterecek icimizde neler oldugunu gorsek ahh ahh
ayy walla dün akşam bende aynı şeyi düşündüm.. olsa ne güzel olur du :) benim ovulason pozitif çıktı değerlendirdik ama döllendi mi tuttu mu yavrucağım belli değil:)
Normalde de uykucu insan olduğum için o kısmı bilmiyorumbenim göğüsler şiş çamaşırı yatarken açmak zorunda kaldım onun dışında çok uykum var ama hep vardır kasık ağrım arada çok hissetmiyorum.
aynen öyle sabah idrarı olacak :)
ya seninle o kadar ortak noktamız varki sana hormon testi fln yapmıştır kesin bana da ilk yumurtalıkların tembel dedi ama hormon testi yapınca tamam normal dedi ama bende düzensiz oluyorum evlendikten sonra bozuldu kırk günde fln oldum adetimi beş aylık evliym bizde üç aydır denedik hormon testinde sonuçların nasıl atabilir misin banaBen 1.5 yıldır korunmuyorum ama eşimle yoğun çalışıyoruz hep yumurtlama günleri yanıyor diye işten ayroldım ,adam akıllı 1 yıldır olmuyor canım bu ay serophene içtim pco var yumurtlama olmuyor ovulasyon da tuttum ağrılar kasık batması yapışkan akıntı yumurtladım ve değerlendirdik gerisi Allaha kalmış canım
Rabbim yazdıysa er geç olacak hepimizin sağlıkla olsun önemli olan o.
Cuma gunu kan testi mi yaptirsak kesin sonuc olmaz mi 2 gun kalatotem yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?