Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kizlar beni de bekleyenlere ekleyebilirsiniz. Bat 29 ocak dun ve bugün ovulasyon testin pozitif hatta bu sabah yaptigimi ekleyeyim bakin sizde

Eklentiler

• IMG_20160127_111724.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
test yapsana bakalım belki hamilesindir :)

Valla bilmiyorum ki canım.benim takipleyip merak ettiğim kişiler henüz hamiş değil
Canim 6gundur test yapiyorum silik cikiyodu bugun baya kipkirmizi cikti memleketteyim simdi eve donunce gitcem hemen doktora ama sanirim hamileyim haber ver demistin darisi sana ve tum isteyenlere

Cuma gunu kan testi mi yaptirsak kesin sonuc olmaz mi 2 gun kala
vala ben kan tahlilini 1 şubatta değil 2 şubatta yaptırabilcem doktoruma gidip çünküüüüüüü 1 şubatta nöbetçiymişiz şimdi dank etti :/ 6 eczane olduğumuz için 6 günde bi nöbetçi oluyoruz biz :/ napsam ki

13 ocakta kanamam oldu kahvemsiydi 20 güne yakın gecikmem olmuştu ama üstüne görme midir nedir neyse bilemedim :) normal bi adet dönemimdi
Uzun zaman olmuş olsaydı çıkardı net bir şekilde hevesinizi kırmak istemem ama. Kistleriniz varsa adette bu tür durumlar olabiliyr

benim de kasıklarımdaki ağrı gitti belim ağrıyo bi tek :/ noluyo bize :S
benim de bu sabah kasik agrilarim oldu ama simdi belim agrimaya basladi ve atesimi olcmustum dil altindan dijital olaninla 36.7 cikti sonra normal olaninla olctum koltukaltidan 36.7 cikti oradada ama dun olcmustum 36.3 tu ama dun goguslerim oyle degildi bugun gergin agir ve bel agrim daha da arti adet olursam atesim duser deilmi ama benim dun dusuk bugun yuksen hayirlisi bakalim 2 subati sairsizlikla bekliyorum test icin

benim de kasıklarımdaki ağrı gitti belim ağrıyo bi tek :/ noluyo bize :S
benim de bu sabah kasik agrilarim oldu ama simdi belim agrimaya basladi ve atesimi olcmustum dil altindan dijital olaninla 36.7 cikti sonra normal olaninla olctum koltukaltidan 36.7 cikti oradada ama dun olcmustum 36.3 tu ama dun goguslerim oyle degildi bugun gergin agir ve bel agrim daha da arti adet olursam atesim duser deilmi ama benim dun dusuk bugun yuksen hayirlisi bakalim 2 subati sairsizlikla bekliyorum test icin

Canim 6gundur test yapiyorum silik cikiyodu bugun baya kipkirmizi cikti memleketteyim simdi eve donunce gitcem hemen doktora ama sanirim hamileyim haber ver demistin darisi sana ve tum isteyenlere
Aaaaaa çokkkkl sevindimmm hadi gözün aydın.kaç gün geciktin canım benim de 5 günüm kaldı bekliyorum.sabah test yaptım negatif.hayırlısı artık...
Ayy ne güzel yaaaa hemen kaldın

Cumadan git bi saglik ocagina aklinda kalicagina sali da doktoruna gidersin. Cuma gunu 3 gun kalmis olcak. Yaptirsak cikmaz mi ki kandan

Aaaaaa çokkkkl sevindimmm hadi gözün aydın.kaç gün geciktin canım benim de 5 günüm kaldı bekliyorum.sabah test yaptım negatif.hayırlısı artık...
Ayy ne güzel yaaaa hemen kaldın
Cok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…