Ya benim karnimin alt kismindaki agri cogaldi. Acaba adet yaklasio da onun belirtisi miaynen öyle sabah idrarı olacak :)
test yapsana bakalım belki hamilesindir :)kızlar fikrinize ihtiyacım var
yaklaşık 3 haftadır sol kasığım ağrıyo dünden beride sağ kasığım barat gibi zonkluyo bugün adet olmam gerekiyo fakat olmadım henüz göğüsleim adet olucam zamanki gibi ağrıyo fakat şişme yok sizce nedir bu
benim de kasıklarımdaki ağrı gitti belim ağrıyo bi tek :/ noluyo bize :SYa benim karnimin alt kismindaki agri cogaldi. Acaba adet yaklasio da onun belirtisi mi
teste net iki cizgi cikmasi gerekiyordu eger hamileysen baya bi gecmis istersen doktora git kan testi yaptir insallah vardir bebis
Canim 6gundur test yapiyorum silik cikiyodu bugun baya kipkirmizi cikti memleketteyim simdi eve donunce gitcem hemen doktora ama sanirim hamileyim haber ver demistin darisi sana ve tum isteyenlereValla bilmiyorum ki canım.benim takipleyip merak ettiğim kişiler henüz hamiş değil
vala ben kan tahlilini 1 şubatta değil 2 şubatta yaptırabilcem doktoruma gidip çünküüüüüüü 1 şubatta nöbetçiymişiz şimdi dank etti :/ 6 eczane olduğumuz için 6 günde bi nöbetçi oluyoruz biz :/ napsam kiCuma gunu kan testi mi yaptirsak kesin sonuc olmaz mi 2 gun kala
Uzun zaman olmuş olsaydı çıkardı net bir şekilde hevesinizi kırmak istemem ama. Kistleriniz varsa adette bu tür durumlar olabiliyr13 ocakta kanamam oldu kahvemsiydi 20 güne yakın gecikmem olmuştu ama üstüne görme midir nedir neyse bilemedim :) normal bi adet dönemimdi
benim de bu sabah kasik agrilarim oldu ama simdi belim agrimaya basladi ve atesimi olcmustum dil altindan dijital olaninla 36.7 cikti sonra normal olaninla olctum koltukaltidan 36.7 cikti oradada ama dun olcmustum 36.3 tu ama dun goguslerim oyle degildi bugun gergin agir ve bel agrim daha da arti adet olursam atesim duser deilmi ama benim dun dusuk bugun yuksen hayirlisi bakalim 2 subati sairsizlikla bekliyorum test icinbenim de kasıklarımdaki ağrı gitti belim ağrıyo bi tek :/ noluyo bize :S
benim de bu sabah kasik agrilarim oldu ama simdi belim agrimaya basladi ve atesimi olcmustum dil altindan dijital olaninla 36.7 cikti sonra normal olaninla olctum koltukaltidan 36.7 cikti oradada ama dun olcmustum 36.3 tu ama dun goguslerim oyle degildi bugun gergin agir ve bel agrim daha da arti adet olursam atesim duser deilmi ama benim dun dusuk bugun yuksen hayirlisi bakalim 2 subati sairsizlikla bekliyorum test icinbenim de kasıklarımdaki ağrı gitti belim ağrıyo bi tek :/ noluyo bize :S
Aaaaaa çokkkkl sevindimmmCanim 6gundur test yapiyorum silik cikiyodu bugun baya kipkirmizi cikti memleketteyim simdi eve donunce gitcem hemen doktora ama sanirim hamileyim haber ver demistin darisi sana ve tum isteyenlere
baya zaman gecmis eger olsaydi cikardi mutlakaAralık ayında gecikip regl oldum üstüne görmemidir acaba dedim test yaptım iki defa negatif çıktı kana gerek yok sanırım
ben duymustum ovulasyon testleri gebeligi gosteriyor adete yakin yapilan belirtilerin varmiSelam kizlar beni de bekleyenlere ekleyebilirsiniz. Bat 29 ocak dun ve bugün ovulasyon testin pozitif hatta bu sabah yaptigimi ekleyeyim bakin sizde
Cumadan git bi saglik ocagina aklinda kalicagina sali da doktoruna gidersin. Cuma gunu 3 gun kalmis olcak. Yaptirsak cikmaz mi ki kandanvala ben kan tahlilini 1 şubatta değil 2 şubatta yaptırabilcem doktoruma gidip çünküüüüüüü 1 şubatta nöbetçiymişiz şimdi dank etti :/ 6 eczane olduğumuz için 6 günde bi nöbetçi oluyoruz biz :/ napsam ki
Cok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)Aaaaaa çokkkkl sevindimmmhadi gözün aydın.kaç gün geciktin canım benim de 5 günüm kaldı bekliyorum.sabah test yaptım negatif.hayırlısı artık...
Ayy ne güzel yaaaa hemen kaldın
darisi basimizaCok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)
Yok değilim eğer hamile olmuşsam diye ekledim:) 3 haftalıkta daha belli olmaz kiHamile değilmisin takvimin i görünce öyle sandım
doktorum pazar günü de varmış pazar günü 11.30 a randevu aldım :)Cumadan git bi saglik ocagina aklinda kalicagina sali da doktoruna gidersin. Cuma gunu 3 gun kalmis olcak. Yaptirsak cikmaz mi ki kandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?