Amin cnm isteyen herkese insallah:)darisi basimiza
tebrik ederimCanim 6gundur test yapiyorum silik cikiyodu bugun baya kipkirmizi cikti memleketteyim simdi eve donunce gitcem hemen doktora ama sanirim hamileyim haber ver demistin darisi sana ve tum isteyenlere
Ooo supermis valla yadoktorum pazar günü de varmış pazar günü 11.30 a randevu aldım :)
Tesekkur ederim darisi sizlere canlar :)tebrik ederim
Cok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)
toteemmm ?Ooo supermis valla ya
Bende cuma gitsem mi saglik ocagina kan testi icin acaba
Cok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)
Evet cnm esimi ikna etmistim bu ay olmus cok sukur:)sen istiyordun epeydir eşin mi istemiyordu öyle hatırlıyoru tutmuş bak maşallah
Takvim nasil yapiliyo biliyomusun sen bulamadim ya:)sen istiyordun epeydir eşin mi istemiyordu öyle hatırlıyoru tutmuş bak maşallah
yaa iyi vallahi Allah aratmadı dua et bana ne olur 2. olsun.Evet cnm esimi ikna etmistim bu ay olmus cok sukur:)
sanırım profilini gir orada en altta takvim yap var 1 dk tam bakayım ona göre.Takvim nasil yapiliyo biliyomusun sen bulamadim ya:)
Cok tesukkur ederim:)tebrikleerr
Ederim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada versin ikinci melegini en kisa zamanda cok dua et ben hep dua ettim hergun adak adadim cok sukur kabul oldu darisi sana bacimyaa iyi vallahi Allah aratmadı dua et bana ne olur 2. olsun.
takvim ayarının saha önce görmüştün şuan bulamıyorum ederim inşallah hayırlısını diliyorum önce.Ederim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada versin ikinci melegini en kisa zamanda cok dua et ben hep dua ettim hergun adak adadim cok sukur kabul oldu darisi sana bacim
takvimi olan birinin takvimin altında basılan bi yer var yanlış görmediysemKizlar bilen yokmu takvimin nerden yapildigini
takvimi olan birinin takvimin altında basılan bi yer var yanlış görmediysemKizlar bilen yokmu takvimin nerden yapildigini
Tmm cnm bakim bi saol:)takvimi olan birinin takvimin altında basılan bi yer var yanlış görmediysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?