Ben de cuma kan vereyim diyorum.iki de bir test almaktansa içim rahatlardoktorum pazar günü de varmış pazar günü 11.30 a randevu aldım :)
Yaaaa yaaaa şimdi 3meleklianne oldunCok sukur canim insallah sende kalirsin bat dundu canim cumadan beri silik cikiyodu bugun artik belli:)
Profil ayarların da da var canımTmm cnm bakim bi saol:)
Canım benim hormon testlerim de yapıldı sadece süt hormonum 35 çıktı sınır dedi doktor önmsencek bi yükseklik değil dedi herşey Güzel dedi progesteron istedi onu görünce yumurtlama olmamış dedi serophene verdi alttan muayene etti pco varmış onun dışında rahim çapın mı öyle bişey dedi güzel dedi dur atayımya seninle o kadar ortak noktamız varki sana hormon testi fln yapmıştır kesin bana da ilk yumurtalıkların tembel dedi ama hormon testi yapınca tamam normal dedi ama bende düzensiz oluyorum evlendikten sonra bozuldu kırk günde fln oldum adetimi beş aylık evliym bizde üç aydır denedik hormon testinde sonuçların nasıl atabilir misin bana
insallah cnm nerde ayarlarda bulamadimYaaaa yaaaa şimdi 3meleklianne oldundarısı başıma inşallah 3.meleğim çok bekletmez.
Canım sağ köşede nikinin yazdığı yere tıklayınca kişisel bilgilere gir.orda durum fln günvelleniyor.aşağılara doğru in hamilelik takvimi var.insallah cnm nerde ayarlarda bulamadim
ayyy heyecanlandım şimdiiBen de cuma kan vereyim diyorum.iki de bir test almaktansa içim rahatlar
Inşallah hamileyizdir canım belki uğur getirirYok değilim eğer hamile olmuşsam diye ekledim:) 3 haftalıkta daha belli olmaz ki
korkuyorum işte ya çıkmasa diye canım bu belirtiler hamilelikmi yoksa reglmi kitest yapsana bakalım belki hamilesindir :)
tsk ederim cnm sizde yaparsiniz insallah:)Canım sağ köşede nikinin yazdığı yere tıklayınca kişisel bilgilere gir.orda durum fln günvelleniyor.aşağılara doğru in hamilelik takvimi var.
O zaman bekleyelimayyy heyecanlandım şimdiiyaptır bakalım ilk güzel haberi sen ver bize madem ama totem gitcek
İnşallah canımmmtsk ederim cnm sizde yaparsiniz insallah:)
Peki o zaman cumartesi sabah idrar testi :)toteemmm ?
Bende dun olcum 36.7 ydi. Bu sabah olctum 36.8 gosterdi. Acaba hamilelik yoksa bu zamanlarda dusmeye baslamasi gerekio mu atesi olcunce.kizlar atesimi yine olctum 36.8 ne oluyor acaba
Yani acaba ben 7 gun once de olctugumde 36.7ydi. Bugun adete 5 gun var 36.8 ates. Hamilelik yoksa 5 gun kala adete dusmus olmasi mi gerekirkizlar atesimi yine olctum 36.8 ne oluyor acaba
bende oyle biliyorum canim adete yakin ates duser insallh dusmez hamis cikariz hepimizYani acaba ben 7 gun once de olctugumde 36.7ydi. Bugun adete 5 gun var 36.8 ates. Hamilelik yoksa 5 gun kala adete dusmus olmasi mi gerekir
canım umudunu kırmak istemem ama bende adet olcağım güne kadar 37.3 lerden inmiyor adet olcağım gün 3 saat önceden falan düşüyor ateş inşallah hamilesindir yinede ama ateş ölçmeye güvenme derim.Yani acaba ben 7 gun once de olctugumde 36.7ydi. Bugun adete 5 gun var 36.8 ates. Hamilelik yoksa 5 gun kala adete dusmus olmasi mi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?