- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bende oyle duymustum. Adete son 2 saat kala bile ates dusebiliomus die. Demek dogruymuscanım umudunu kırmak istemem ama bende adet olcağım güne kadar 37.3 lerden inmiyor adet olcağım gün 3 saat önceden falan düşüyor ateş inşallah hamilesindir yinede ama ateş ölçmeye güvenme derim.
Bende oyle
Bende oyle duymustum. Adete son 2 saat kala bile ates dusebiliomus die. Demek dogruymus
Ya belirtiler adet belirtisiyle ayni oldugu icin ben anlayamiorum. Gecen ayda cok belim agirmisti kasigim falan sonuc cikmadi.evet canım bende öyle oluyor ilk zamanlar ne umut bağlamıştım ateşim yüksek diye ama son dakka gelivermişti
aslında ben hamile kalan bir kadının vücudu mutlaka sinyal verir anlarım ben hamile olsam mesela ama benim daha belirti için erken olabilir adete 13 gün var çünkü.
Mesela gecen ay bel ve kasik agrisi cok fazlaydi. Bu ay o agrilar yok denicek kadar az. Bu seferde acayip bi siskinlik ve gaz sancisi varevet canım bende öyle oluyor ilk zamanlar ne umut bağlamıştım ateşim yüksek diye ama son dakka gelivermişti
aslında ben hamile kalan bir kadının vücudu mutlaka sinyal verir anlarım ben hamile olsam mesela ama benim daha belirti için erken olabilir adete 13 gün var çünkü.
yok yok yaptır yaa merak ettim ben de heyecanlandımO zaman bekleyelim
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benzermiş birbirine ama mutlaka bi işaret olur anlayacağım mesela göğüs ucu acır yanarmış hamilelikte ,hayırlısı bakalım beklicez görcez senin kaç gün var bat a?Ya belirtiler adet belirtisiyle ayni oldugu icin ben anlayamiorum. Gecen ayda cok belim agirmisti kasigim falan sonuc cikmadi.
yok canım yok şaka yapıyorum yaptır kan testi merak ettiiimmPeki o zaman cumartesi sabah idrar testi :)
1 subatadet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benzermiş birbirine ama mutlaka bi işaret olur anlayacağım mesela göğüs ucu acır yanarmış hamilelikte ,hayırlısı bakalım beklicez görcez senin kaç gün var bat a?
Yok ya beklicem galiba. Gidipte negatif lafini baskasindan duymak istemiyorum cunkuyok canım yok şaka yapıyorum yaptır kan testi merak ettiiimm
canm gayet iyi hormnlarin canm ins olr seninde adetlermz duzene grer ins yaya seninle o kadar ortak noktamız varki sana hormon testi fln yapmıştır kesin bana da ilk yumurtalıkların tembel dedi ama hormon testi yapınca tamam normal dedi ama bende düzensiz oluyorum evlendikten sonra bozuldu kırk günde fln oldum adetimi beş aylık evliym bizde üç aydır denedik hormon testinde sonuçların nasıl atabilir misin bana
cnm bnmde sdece sut hormobu 32 cikmsti ama pco fln demedi ya ins olr bzmde ya
benim adetlerim düzenli hatta dakiktir canım ,sadece hafif pcoymuşum genelde adet düzenszliği yaparmış pco ama bende normal ,inşallahh hepimiz hamiş oluruz sen ovulasyon tutsana yumurtlamanı kestirmen zor olur canımcanm gayet iyi hormnlarin canm ins olr seninde adetlermz duzene grer ins ya
aldm test ama obur ay baslaym diorm adet bttigi gunden mi itibaren yapcz acaba ya hic pozitif çıkmaz sabenim adetlerim düzenli hatta dakiktir canım ,sadece hafif pcoymuşum genelde adet düzenszliği yaparmış pco ama bende normal ,inşallahh hepimiz hamiş oluruz sen ovulasyon tutsana yumurtlamanı kestirmen zor olur canım
canım şöyle söyliyim kendimi örnek veriyim adet olduğum günden itibaren saydım 16.gün yumurtam çatladı ,14.günden itibaren yaptım silik ama çizgi vardı 15.gün yaptım hemen belirdi kıpkırmızı o günü hemen değerlendirdik,36 saat içinde yumurtanın çatladığını gösteriyor ya çift çizgi bide 17.günü boş geçip 18.günü değerlendik,gerisi Rabbime kalmış o isterse olur bakalımaldm test ama obur ay baslaym diorm adet bttigi gunden mi itibaren yapcz acaba ya hic pozitif çıkmaz sa
Amin can Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamandaadetin 13.15.17 günlerini değerlendirk yani Allahım inşallah tutmuştur güldür yüzümüzü 1.5 yıldır bekliyorum ,daha fazla hasret bırakmadan ver yavrumu Rabbim.
canm bnde obur ay yapcam ozman on gunden sonra hergun yapiyim ozmancanım şöyle söyliyim kendimi örnek veriyim adet olduğum günden itibaren saydım 16.gün yumurtam çatladı ,14.günden itibaren yaptım silik ama çizgi vardı 15.gün yaptım hemen belirdi kıpkırmızı o günü hemen değerlendirdik,36 saat içinde yumurtanın çatladığını gösteriyor ya çift çizgi bide 17.günü boş geçip 18.günü değerlendik,gerisi Rabbime kalmış o isterse olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?