Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende oyle
canım umudunu kırmak istemem ama bende adet olcağım güne kadar 37.3 lerden inmiyor adet olcağım gün 3 saat önceden falan düşüyor ateş inşallah hamilesindir yinede ama ateş ölçmeye güvenme derim.
Bende oyle duymustum. Adete son 2 saat kala bile ates dusebiliomus die. Demek dogruymus

Bende oyle

Bende oyle duymustum. Adete son 2 saat kala bile ates dusebiliomus die. Demek dogruymus

evet canım bende öyle oluyor ilk zamanlar ne umut bağlamıştım ateşim yüksek diye ama son dakka gelivermişti
aslında ben hamile kalan bir kadının vücudu mutlaka sinyal verir anlarım ben hamile olsam mesela ama benim daha belirti için erken olabilir adete 13 gün var çünkü.

Ya belirtiler adet belirtisiyle ayni oldugu icin ben anlayamiorum. Gecen ayda cok belim agirmisti kasigim falan sonuc cikmadi.

Mesela gecen ay bel ve kasik agrisi cok fazlaydi. Bu ay o agrilar yok denicek kadar az. Bu seferde acayip bi siskinlik ve gaz sancisi var

Ya belirtiler adet belirtisiyle ayni oldugu icin ben anlayamiorum. Gecen ayda cok belim agirmisti kasigim falan sonuc cikmadi.
adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benzermiş birbirine ama mutlaka bi işaret olur anlayacağım mesela göğüs ucu acır yanarmış hamilelikte ,hayırlısı bakalım beklicez görcez senin kaç gün var bat a?

aranızda aşılama yaptıran varmı kızlarr? ücretler nedir canınız acıyormu bi bilgi alabilirmiyim?

canm gayet iyi hormnlarin canm ins olr seninde adetlermz duzene grer ins ya

canm gayet iyi hormnlarin canm ins olr seninde adetlermz duzene grer ins ya
benim adetlerim düzenli hatta dakiktir canım ,sadece hafif pcoymuşum genelde adet düzenszliği yaparmış pco ama bende normal ,inşallahh hepimiz hamiş oluruz sen ovulasyon tutsana yumurtlamanı kestirmen zor olur canım

benim adetlerim düzenli hatta dakiktir canım ,sadece hafif pcoymuşum genelde adet düzenszliği yaparmış pco ama bende normal ,inşallahh hepimiz hamiş oluruz sen ovulasyon tutsana yumurtlamanı kestirmen zor olur canım
aldm test ama obur ay baslaym diorm adet bttigi gunden mi itibaren yapcz acaba ya hic pozitif çıkmaz sa

aldm test ama obur ay baslaym diorm adet bttigi gunden mi itibaren yapcz acaba ya hic pozitif çıkmaz sa
canım şöyle söyliyim kendimi örnek veriyim adet olduğum günden itibaren saydım 16.gün yumurtam çatladı ,14.günden itibaren yaptım silik ama çizgi vardı 15.gün yaptım hemen belirdi kıpkırmızı o günü hemen değerlendirdik,36 saat içinde yumurtanın çatladığını gösteriyor ya çift çizgi bide 17.günü boş geçip 18.günü değerlendik,gerisi Rabbime kalmış o isterse olur bakalım

canm bnde obur ay yapcam ozman on gunden sonra hergun yapiyim ozman

kızlar bende yarın doktora gidicem dua edin lütfen belirtiden sayılırmı bilmem ama göğüslerin inanılmaz doldun şiş damarlarımı dokunduğumda hissediyorum ve yanlarda ağrı var ara ara midem ağzıma geliyor akıntım var inş yarın hayırlı haberi alırım inş.sizce bunlar belirtimi pco olduğum için reglim gec olu düzensizdir zaten en son 13.12de hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…