Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Baya gecmis cnm test yapmadin mi ayni belirtileri yasidim hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir

İnsallah canim guzel haberlerini bekliyorm

Ben çektirmek ama doktor istiyecek diye çok korkuyorum nedense çevremde hep olumsuz duydum çünki
Değişiyor canım hastanesine göre gözünü korkutma bence çok kolay anlamayanlar bile var araştır istersen , bu ay olmazsa ben çektirip kurtulmak istiyorum birde çekildikten sonra hamile kalan çok var

Değişiyor canım hastanesine göre gözünü korkutma bence çok kolay anlamayanlar bile var araştır istersen , bu ay olmazsa ben çektirip kurtulmak istiyorum birde çekildikten sonra hamile kalan çok var
Evet öyleyimiş ya yüksek ihtimalle oluyormuş bakalım istemedi ama fsh değeri yüksek doğal yolla kalamayabilirsin dedi bu ay yine hormon testi vericem sonuca gore artk. Bi arkadaşım anestezi aldi rahatım dedi bi arkadas da ağrıdı resmen bağırdim dedi herkese aynı oluyormuş ama doktor istemedi ama bende ki korkuya bak. Senden istedi mi yap kurtul bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…