- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
Bende merak ediyorum bu konuyu insallah birileri yazararanızda aşılama yaptıran varmı kızlarr? ücretler nedir canınız acıyormu bi bilgi alabilirmiyim?
kızlar bende yarın doktora gidicem dua edin lütfen belirtiden sayılırmı bilmem ama göğüslerin inanılmaz doldun şiş damarlarımı dokunduğumda hissediyorum ve yanlarda ağrı var ara ara midem ağzıma geliyor akıntım var inş yarın hayırlı haberi alırım inş.sizce bunlar belirtimi pco olduğum için reglim gec olu düzensizdir zaten en son 13.12de hastalandım
disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
Kizlar sizin de gogus ucunuzun hemen dibinde yeni bir suru pitirciklar olustu mugoguslerim de sertlesmis benim
benim aynisi canimdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
Kizlar sizin de gogus ucunuzun hemen dibinde yeni bir suru pitirciklar olustu mugoguslerim de sertlesmis benim
Alla alla niye ki acaba sence?benim aynisi canim
disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
anlaştık mııı 1 şubatçılaarr :) ctesi sabahı erken gebelik testi yapıyoruuzz
Sadece hassasiyet var bendedisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
İnsallah canim guzel haberlerini bekliyormkızlar bende yarın doktora gidicem dua edin lütfen belirtiden sayılırmı bilmem ama göğüslerin inanılmaz doldun şiş damarlarımı dokunduğumda hissediyorum ve yanlarda ağrı var ara ara midem ağzıma geliyor akıntım var inş yarın hayırlı haberi alırım inş.sizce bunlar belirtimi pco olduğum için reglim gec olu düzensizdir zaten en son 13.12de hastalandım
Alla allaaaSadece hassasiyet var bende
yapmak istemedim moralim bozulmasın diye birebir içimi görmek istedim sen ne kadarlık hamilesin canımBaya gecmis cnm test yapmadin mi ayni belirtileri yasidim hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir
Ya benim normalde de pitirciklar vardi bir iki tane o yuzden bilemiyorum ki. Ama benim karnimin alt kismindaki agri artti bu aksam. Uzaninca gerilio sanki. Ay bilemiorum kiii kafam karisti iyicedisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
Bi de rengi koyulasio gogus ucunun cevresi diolar. Bende oyle bi degisiklik yok sanki.disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
Beni 1 şubat listesine eklememişin ama :) kopyala yapıştır yaptın dimiAtesim de 36.9 olmus
Ben çektirmek ama doktor istiyecek diye çok korkuyorum nedense çevremde hep olumsuz duydum çünkiKızlar aranızda hsg çektiren oldu mu?
Değişiyor canım hastanesine göre gözünü korkutma bence çok kolay anlamayanlar bile var araştır istersen , bu ay olmazsa ben çektirip kurtulmak istiyorum birde çekildikten sonra hamile kalan çok varBen çektirmek ama doktor istiyecek diye çok korkuyorum nedense çevremde hep olumsuz duydum çünki
Evet öyleyimiş ya yüksek ihtimalle oluyormuş bakalım istemedi ama fsh değeri yüksek doğal yolla kalamayabilirsin dedi bu ay yine hormon testi vericem sonuca gore artk. Bi arkadaşım anestezi aldi rahatım dedi bi arkadas da ağrıdı resmen bağırdim dedi herkese aynı oluyormuş ama doktor istemedi ama bende ki korkuya bak. Senden istedi mi yap kurtul bencedeDeğişiyor canım hastanesine göre gözünü korkutma bence çok kolay anlamayanlar bile var araştır istersen , bu ay olmazsa ben çektirip kurtulmak istiyorum birde çekildikten sonra hamile kalan çok var
Benimde oyle ama aksam olctum meraktankizlar atesimi yine olctum 36.8 ne oluyor acaba
Uzun zaman olmuş olsaydı çıkardı net bir şekilde hevesinizi kırmak istemem ama. Kistleriniz varsa adette bu tür durumlar olabiliyr
Seni umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsinSelam kizlar beni de bekleyenlere ekleyebilirsiniz. Bat 29 ocak dun ve bugün ovulasyon testin pozitif hatta bu sabah yaptigimi ekleyeyim bakin sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?