Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selamlar herkese.. Hamilelik takvimine göre bugün implantasyon, yani döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi gereken gün tabi eğer hamileysem bugün ne gibi belirtiler olur tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz

İnşallah seninde vardır saglikla gelsinler de hepsi zamanini biliyor.

Yok canım 3 aylık serophene verdi 2.ayım bu ay ama ben istiyorum ya zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla diye

poyyeb hayırlı olsun canım bize biraz bahsedermisin belirtilerinden sadece ovulasyon mu çift çizgi oldu adet gününe yakın hangi günlerini değerlendirmiştin ovulasyonu n? Hsg çekilmiş miydin?

Aynen sen deyince bende soyle bi dikkatlice baktim aynada bende de cogalmis ya. 1-2 tane vardi olmus 6-7 tane. Benimde karnimin alt tarafi hafif sola dogru olan kismi gerilio agri var. Adet belirtisi mi kiiii

Günaydın kızlarr benimde ovulasyon geçeli 6 gün oldu çift çizgiyi gördüm ertesi gün beraber olduk zaten bi daha da çift çizgi görmedim bat 8 Şubat çok merak ediyorum tuttu mu ? Sizce tuttuysa ne gibi belirtiler olabilir?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…