Seni umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsinSelam kizlar beni de bekleyenlere ekleyebilirsiniz. Bat 29 ocak dun ve bugün ovulasyon testin pozitif hatta bu sabah yaptigimi ekleyeyim bakin sizde
Ya benim hep vardı. O sebeple ben bunu bilemiyorumdisikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
Kizlar sizin de gogus ucunuzun hemendibinde yeni bir suru pitirciklar olustu mugoguslerim de sertlesmis benim
Gozun aydiiiiinnn. Ne guzel bi haber sabah sabah
Son 4 gun. Ates olcumu sonuc 36.9Benimde oyle ama aksam olctum meraktan
Hayırlı olsunTesekkur ederim. Allah'im isteyen herkese hayirlisini versin. İkinci ama birincide tecrubesizlik olmuş bu çok heyecan yaptirdi :)
Bilincaltimiz da cildirdi artik :)Rüyamda kan tahlili vermişim onun sonucunu alıyorum.hem de iki hastanedenrüya ya hamileyim
Son 4 günnnnnnn
Yok canım 3 aylık serophene verdi 2.ayım bu ay ama ben istiyorum ya zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla diyeEvet öyleyimiş ya yüksek ihtimalle oluyormuş bakalım istemedi ama fsh değeri yüksek doğal yolla kalamayabilirsin dedi bu ay yine hormon testi vericem sonuca gore artk. Bi arkadaşım anestezi aldi rahatım dedi bi arkadas da ağrıdı resmen bağırdim dedi herkese aynı oluyormuş ama doktor istemedi ama bende ki korkuya bak. Senden istedi mi yap kurtul bencede
tebriklerr hayırlı olsun canım :)İnşallah seninde vardır saglikla gelsinler de hepsi zamanini biliyor.
ay evet kusura bakma yaaBeni 1 şubat listesine eklememişin ama :) kopyala yapıştır yaptın dimi
Aynen sen deyince bende soyle bi dikkatlice baktim aynada bende de cogalmis ya. 1-2 tane vardi olmus 6-7 tane. Benimde karnimin alt tarafi hafif sola dogru olan kismi gerilio agri var. Adet belirtisi mi kiiiiay evet kusura bakma yaa
disikartal87
bhchrk
@zeynep lia
yunus_ciklet
E Eccrinn
O ozge87
AnaPatron
o pıtırcıklar benim de vardı ama göğüs ucunun etrafında artmış böyle çok değişik bu ne dedim akşam korktum
bi de akşam bir bıçaklar saplantı soluma.. ayağa kalktıkça geriliyodu sanki değişik... nolucaksa olsun artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?