Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen sen deyince bende soyle bi dikkatlice baktim aynada bende de cogalmis ya. 1-2 tane vardi olmus 6-7 tane. Benimde karnimin alt tarafi hafif sola dogru olan kismi gerilio agri var. Adet belirtisi mi kiiii
adet olsa iki taraf da ağrımaz mıydı ya
şu an mesela sol tarafta içimde bir şey var yani batıyo iğne gibi :/

Bu arada hala ovulasyon testi yapıyorum ve ovulasyon testimde t silik çıkıyo halbuki yumurtlama geçeli 5 gün oldu neden öyle olur bi fikri olan vars a yardımcı olabilir mi dün yaptımğm ovulasyon testi gönderiyorum

Eklentiler

• DSC_3430.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
Allah'ım sen büyüksün Ya Rabbim.. Sen yoktan var edersin ancak... Duy sesimizi.. bizi hayal kırıklığına uğratacak hisleri yok et.. ama eğer uğratmayacaksa bu hisleri bize daha çok ver...
Bende hep ayni duayi ediorum. Olmamossa 1 gun bile gecikmeden gelsin adetim diorum. Gecen ay da 1 gun gecikti. Ay varya nasil bi heyecanlandim. Ama olmadi

Senle aynıyız benimde geceli o kadar oldu bat 9 şubatt , sabırla bekliyorum...

Silik çıkması normal canım benimde adetin günü kıpkırmızıydı çift çizgi 16.gün biraz daha silinik 17.gün son yapışımdı daha silikti çatladığını işaret ediyor demekmiş

Silik çıkması normal canım benimde adetin günü kıpkırmızıydı çift çizgi 16.gün biraz daha silinik 17.gün son yapışımdı daha silikti çatladığını işaret ediyor demekmiş
Benim cuma öğlen yapmışım da iyice kalındı çift çizgi bende cuma akşamı yapmadım ama cumartesi öğleni değerlendirdim zaten regl biter bitmez hep gün aşırı yapıyoruz sence yakaladım mı şu an hiç bir belirtisi yok

Hep gün aşırı gidiyorsa yakalamışsınızdır canım gerisi Allah a kalmış, Rabbim zamanını bekliyor işte hepimizin.

Benimde bat 5 subat kızlar ama hsg cekildim bu ay gecikme yapar mı ben evlendiğimde bile hiç gecikmedi arada 1 2 gün oynar nadiren

Benim cuma öğlen yapmışım da iyice kalındı çift çizgi bende cuma akşamı yapmadım ama cumartesi öğleni değerlendirdim zaten regl biter bitmez hep gün aşırı yapıyoruz sence yakaladım mı şu an hiç bir belirtisi yok

Sağol tatlım, belirtim yok ama erken değilmi zaten 24 ocak ta yumurtam çatlamış henüz takvimimde 12 gün kaldığını gösteriyor , sende var mı belirti?
yok canım bence olmamıştır bende daha bir kere pozitif görmedim on dördncü günde yaptım negatifti dünde heyarlde hiç olmad yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…