adet olsa iki taraf da ağrımaz mıydı yaAynen sen deyince bende soyle bi dikkatlice baktim aynada bende de cogalmis ya. 1-2 tane vardi olmus 6-7 tane. Benimde karnimin alt tarafi hafif sola dogru olan kismi gerilio agri var. Adet belirtisi mi kiiii
Ayni durumlari yasioruz su andaadet olsa iki taraf da ağrımaz mıydı ya
şu an mesela sol tarafta içimde bir şey var yani batıyo iğne gibi :/
Allah'ım sen büyüksün Ya Rabbim.. Sen yoktan var edersin ancak... Duy sesimizi.. bizi hayal kırıklığına uğratacak hisleri yok et.. ama eğer uğratmayacaksa bu hisleri bize daha çok ver...Ayni durumlari yasioruz su anda
Bende hep ayni duayi ediorum. Olmamossa 1 gun bile gecikmeden gelsin adetim diorum. Gecen ay da 1 gun gecikti. Ay varya nasil bi heyecanlandim. Ama olmadiAllah'ım sen büyüksün Ya Rabbim.. Sen yoktan var edersin ancak... Duy sesimizi.. bizi hayal kırıklığına uğratacak hisleri yok et.. ama eğer uğratmayacaksa bu hisleri bize daha çok ver...
Senle aynıyız benimde geceli o kadar oldu bat 9 şubatt , sabırla bekliyorum...Günaydın kızlarr benimde ovulasyon geçeli 6 gün oldu çift çizgiyi gördüm ertesi gün beraber olduk zaten bi daha da çift çizgi görmedimbat 8 Şubat çok merak ediyorum tuttu mu ? Sizce tuttuysa ne gibi belirtiler olabilir?????
Hayırlısı olsun canım beniimm.. Çok daha güzel günler yaşayacağız inşallah..Bende hep ayni duayi ediorum. Olmamossa 1 gun bile gecikmeden gelsin adetim diorum. Gecen ay da 1 gun gecikti. Ay varya nasil bi heyecanlandim. Ama olmadi
Silik çıkması normal canım benimde adetin günü kıpkırmızıydı çift çizgi 16.gün biraz daha silinik 17.gün son yapışımdı daha silikti çatladığını işaret ediyor demekmişBu arada hala ovulasyon testi yapıyorum ve ovulasyon testimde t silik çıkıyo halbuki yumurtlama geçeli 5 gün oldu neden öyle olur bi fikri olan vars a yardımcı olabilir mi dün yaptımğm ovulasyon testi gönderiyorum
Benim cuma öğlen yapmışım da iyice kalındı çift çizgi bende cuma akşamı yapmadım ama cumartesi öğleni değerlendirdim zaten regl biter bitmez hep gün aşırı yapıyoruz sence yakaladım mı şu an hiç bir belirtisi yokSilik çıkması normal canım benimde adetin günü kıpkırmızıydı çift çizgi 16.gün biraz daha silinik 17.gün son yapışımdı daha silikti çatladığını işaret ediyor demekmiş
Hep gün aşırı gidiyorsa yakalamışsınızdır canım gerisi Allah a kalmış, Rabbim zamanını bekliyor işte hepimizin.Benim cuma öğlen yapmışım da iyice kalındı çift çizgi bende cuma akşamı yapmadım ama cumartesi öğleni değerlendirdim zaten regl biter bitmez hep gün aşırı yapıyoruz sence yakaladım mı şu an hiç bir belirtisi yok
günaydın canım nabr nasılsın belirtilerin var mı :)aminnnnnnnn
ben dün ovulasyon yaptım negatifti ya bnce ben yumurtlamadım bu ay ne zaman yapsam negatifgünaydın canım nabr nasılsın belirtilerin var mı :)
Benim cuma öğlen yapmışım da iyice kalındı çift çizgi bende cuma akşamı yapmadım ama cumartesi öğleni değerlendirdim zaten regl biter bitmez hep gün aşırı yapıyoruz sence yakaladım mı şu an hiç bir belirtisi yokSilik çıkması normal canım benimde adetin günü kıpkırmızıydı çift çizgi 16.gün biraz daha silinik 17.gün son yapışımdı daha silikti çatladığını işaret ediyor demekmiş
Ayy evet canım Rabbim isteyen herkese versin bebiş böyle beklemek çok stresliHep gün aşırı gidiyorsa yakalamışsınızdır canım gerisi Allah a kalmış, Rabbim zamanını bekliyor işte hepimizin.
Sağol tatlım, belirtim yok ama erken değilmi zaten 24 ocak ta yumurtam çatlamış henüz takvimimde 12 gün kaldığını gösteriyor , sende var mı belirti?günaydın canım nabr nasılsın belirtilerin var mı :)
yok canım bence olmamıştır bende daha bir kere pozitif görmedim on dördncü günde yaptım negatifti dünde heyarlde hiç olmad yumurtlamaSağol tatlım, belirtim yok ama erken değilmi zaten 24 ocak ta yumurtam çatlamış henüz takvimimde 12 gün kaldığını gösteriyor , sende var mı belirti?
Kaçırdın o zaman yumurtlamanı ben yakaladım değerlendirdi m gerisi Rabbim kalmışyok canım bence olmamıştır bende daha bir kere pozitif görmedim on dördncü günde yaptım negatifti dünde heyarlde hiç olmad yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?