seninle günlerimiz neredeyse aynı... benim gögüslerim sertleşti ve göğüs ucumun etrafında yeni pıtırcıklar oluştu.. yumurtam sol tarafımdaydı benim.. sol kasığım batıyor sürekli ayağa kalkınca geriliyor.. herkesin belirtisi farklı olurmuş ama belki de ben hamile değilim :) Allah'ım bebişini hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)elma_sekerim01 tekrardan merhaba. Ben haziran da kimyasal gebelik yaşadım sonra aylarca kist ile ugrastim. Bir de öğretmenim , okulun tatil zamanlarına denk gelmesini istedim. Gecen ay doğum kontrol ilacimi biraktim ve 1 ocakta regl oldum hatta gecikti esinle kaplicaya gittik yilbasi için. Yilbasina regl olarak girdim :) sonra 12 sinde iliskimiz oldu ve de 14. De sabah doktor kontrolüne gittim. Doktor 22 mm yumurtan var rahat olun dedi biz ise 12-14-15-16 si ilişki oldu başkada olmadi. Sonra 20 si gibi klasik agrilarim başladı ama benim beklediğimiz belirti göğüs hassasiyeti ydi umutsuzdum olmadi diye tam 23. Unde göğüs uclarimdan başlayan hassasiyet giderek artti, ve hala devam ediyor. Bir de dişlerini fircalarken modem kalkti bunlar benim için 6 gündür yasadigim olumlu şeyler. Akintim ise sürekli olmamakla beraber arada sulu beyaz olarak geldi.
ya hamileyiz canim yada hepimiz bebek cok istiyoruz diye piskolojimiz bozulmusturAlla alla niye ki acaba sence?
İnşallah hamileyizdir tatlımm Allah'ım hayırlısını versinya hamileyiz canim yada hepimiz bebek cok istiyoruz diye piskolojimiz bozulmusturama insallah hamileyizdir canim
Uzun uzun anlattığın için teşekkür ederim canım 14 ü kırmızı çift cizgi den sonra 23 ü başlamış göğüs hassasiyetin arada 10 gün var yani benimde belirtilerim başlaması için 1 Şubat ve sonrasını beklemem lazım göğüs ucu ağrısı olmazsa hamilelik yoktur diye düşünüyorum hep bende, demekki 1_2 Şubat gibi belirtilere dikkat edeyimelma_sekerim01 tekrardan merhaba. Ben haziran da kimyasal gebelik yaşadım sonra aylarca kist ile ugrastim. Bir de öğretmenim , okulun tatil zamanlarına denk gelmesini istedim. Gecen ay doğum kontrol ilacimi biraktim ve 1 ocakta regl oldum hatta gecikti esinle kaplicaya gittik yilbasi için. Yilbasina regl olarak girdim :) sonra 12 sinde iliskimiz oldu ve de 14. De sabah doktor kontrolüne gittim. Doktor 22 mm yumurtan var rahat olun dedi biz ise 12-14-15-16 si ilişki oldu başkada olmadi. Ama 14. U doktodan gelince test yaptim baya koyudu sonra 15. İ sabahvyaptim asiri koyu iken okuldaydim ve saat 13.00 gibi cok buyuk sancim oldu dedim simdi catladi bu yumurta iste o aksam da 17.00 de test yaptim ve biraz siliklesmisti, aksma da iliski oldu yani 16 si sabah 3-4 gibi iste bu kadar :) Sonra 20 si gibi klasik agrilarim başladı ama benim beklediğimiz belirti göğüs hassasiyeti ydi umutsuzdum olmadi diye tam 23. Unde göğüs uclarimdan başlayan hassasiyet giderek artti, ve hala devam ediyor. Bir de dişlerini fircalarken modem kalkti bunlar benim için 6 gündür yasadigim olumlu şeyler. Akintim ise sürekli olmamakla beraber arada sulu beyaz olarak geldi.
seninle günlerimiz neredeyse aynı... benim gögüslerim sertleşti ve göğüs ucumun etrafında yeni pıtırcıklar oluştu.. yumurtam sol tarafımdaydı benim.. sol kasığım batıyor sürekli ayağa kalkınca geriliyor.. herkesin belirtisi farklı olurmuş ama belki de ben hamile değilim :) Allah'ım bebişini hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
insallah insallah isallahİnşallah hamileyizdir tatlımm Allah'ım hayırlısını versin
Sen ne kullaniyosun peki ilac igne gibi seyler kullaniyo musuninsallah insallah isallah
Ne mutlu canım bizim 13.15.17.günler ilişki oldu sadece 15.gün çiftizgiydi o da ocağın 23 üydü yani 1 Şubat falan başlarsa belirtiler başlıcak bişey yoksa anlarım zaten belirti olmamasından.elma_sekerim01 inşallah Ben oglumda ggöğüshassasiyetini 8 ggünsonra byasadim hafif mide bulantisi ve de dengesiz ruh halleri. Bunda da oldu ama daha geçoldu bak tam yyumurtlamanin10.11 günübbaşladı her şey. Yani ben 3. Haftadabeklerken her aşey4. Haftada geldi
adetim duzesiz duphaston kullaniyorum ve progesteronum cok dusuk progesterou deskeliyormus ama cok az arayla adet oluyorum 22 gun arayla yumurtlama 8 gun oluyor duphaston sayesinde hamile kalmistim ogluma insallah bu kez de olurSen ne kullaniyosun peki ilac igne gibi seyler kullaniyo musun
İnsallah canim allah gonlune gore versin bnde evleneli 7 ay oldu aderim duzensizdi son 2 aydir duzenli doktor klomen verdi yumurtlama gunlerimden mi nedendir sag kasigim cok agriyodu su anda goguslerim cok gergin insallah hamisimdiradetim duzesiz duphaston kullaniyorum ve progesteronum cok dusuk progesterou deskeliyormus ama cok az arayla adet oluyorum 22 gun arayla yumurtlama 8 gun oluyor duphaston sayesinde hamile kalmistim ogluma insallah bu kez de olur
benim hic belirtim olmadi sadece ayaklarim cok usuyordu hamilelik aklima hic gelmemisti adetim gecince 1 gun test yapmistim ikinci cizgi pemeydi ogredigimde takip etmeye baslamistim ama hic bir belirtim olmadiNe mutlu canım bizim 13.15.17.günler ilişki oldu sadece 15.gün çiftizgiydi o da ocağın 23 üydü yani 1 Şubat falan başlarsa belirtiler başlıcak bişey yoksa anlarım zaten belirti olmamasından.
:/ benimki içerden batıyo sadece iğne gibi sancı yok:/ kötü düşünme duuurrr sakin ol :/kılzaaarrrrrrrrrrrr
sancım alttan alttan vurmaya başladı. adet yaklasşınca yaşadığım sancı.
acaba adet mi olucam. 1 şubatçılar siz de var mı sancı ?
insallah hepimiz hamileyizdirİnsallah canim allah gonlune gore versin bnde evleneli 7 ay oldu aderim duzensizdi son 2 aydir duzenli doktor klomen verdi yumurtlama gunlerimden mi nedendir sag kasigim cok agriyodu su anda goguslerim cok gergin insallah hamisimdir
aynisi benimde icten batiyor canim:/ benimki içerden batıyo sadece iğne gibi sancı yok:/ kötü düşünme duuurrr sakin ol :/
aynı oluyomuş ya sancılar inşallah öyledir. benim 3 gün önceden falan sancır normalde:/ benimki içerden batıyo sadece iğne gibi sancı yok:/ kötü düşünme duuurrr sakin ol :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?