- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Var var bende de. Karnimin alt kisminda hafif sola dogru sancilar batmalar gerilmeler varkılzaaarrrrrrrrrrrr
sancım alttan alttan vurmaya başladı. adet yaklasşınca yaşadığım sancı.
acaba adet mi olucam. 1 şubatçılar siz de var mı sancı ?
he , he, he aynısıVar var bende de. Karnimin alt kisminda hafif sola dogru sancilar batmalar gerilmeler var
Ruyada kan gormek ruyayi bozar derler ama@ceyagem ,disikartal87 ben de son 4 gündür çok saçma rüyalar zinciri gördüm ama ben bu uçma vs sahnelerinin içinde regl olduğunu gordumm . hatta rüya tabirlerine vaktim dinden uzaklaşma vs diyor ssacma buldum.
bende geçenlerde pedime kan geldiğini gördüm.anlamına baktım ürktümRuyada kan gormek ruyayi bozar derler ama
İnsallah insalahayy insallah bu agrilara bu strese degecektir insallah hepimiz hamile cikariz
Sen ne zaman adet gordun en sonkizlar gidip kan testi mi yaptirsak 5 gun var daha
Ben yaptiramicam yaa. Aklima gelio da yok dicek doktur. Baskasindan duymak istemeiorumkizlar gidip kan testi mi yaptirsak 5 gun var daha
Catlatma iğnesi de oldun mu canimMer
Meraba ben yeni uyeyim klomen kullandin ocak besinde adet gordum bahsettigin belirtiler bndede oldu insallah hamileyimdir
Yok hayir olmadin gerekli degil dedi doktorCatlatma iğnesi de oldun mu canim
ruya dediniz de bende aksam ruyamda karpuz gordum yiyorum karimda baya sismis karpuz yimekten isanlar bana yolda hamilemile galba bu kiz diyolardi gecen haftalar ise bir ses duyuyorum 3 karpuz var bana diyorlar sec irini ikisi erkek iri kiz bende seciyorum elimde bucakta oluyor eger pemeyse erkek kirmiziysa kiz diyorlar tam kisicem uyandimRuyada kan gormek ruyayi bozar derler ama
12 ocak ama 1 subata olamam gerekiyor ilac kullandigim icinSen ne zaman adet gordun en son
kan haber derler kizlarbende geçenlerde pedime kan geldiğini gördüm.anlamına baktım ürktüm
Ben birlikte oldugum aksam kucagima birinin bi bebek verdigini gordum. Erkek biriydi veren sanirim ama tam hatirlamiorum. Kiz cocuguydu sanki. Ama onu da tam hatirlamiorum. Ondan sonra zaten umitlenmeye basladimruya dediniz de bende aksam ruyamda karpuz gordum yiyorum karimda baya sismis karpuz yimekten isanlar bana yolda hamilemile galba bu kiz diyolardi gecen haftalar ise bir ses duyuyorum 3 karpuz var bana diyorlar sec irini ikisi erkek iri kiz bende seciyorum elimde bucakta oluyor eger pemeyse erkek kirmiziysa kiz diyorlar tam kisicem uyandim
Anladım canim inşallah ilk aydan bir sonuc alırsın bende adet olunca baslicam klomene ama bana catlatma iğnesi de yapilicakYok hayir olmadin gerekli degil dedi doktor
Hmm hayirlisi12 ocak ama 1 subata olamam gerekiyor ilac kullandigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?