- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
ya bir cizgi var ama tam onun yaninda baska test varmi canim varsa yapailirsinyaa dayanamadım ben test yaptım ama test mi bozuk ya bi baksanıza ikinic çizgi silik var ama yamuk duruyo ay heyecanlandım yaaa
Oda güzelmiş süpriz olmuş , anne olmak ne kadar güzel birşey ya hayatta ne mutlu , bende ısırıp ısırıp sıcak su torbası koyuyorum ayaklarım buz ama malum havalardan dur diye düşünüyorumbenim hic belirtim olmadi sadece ayaklarim cok usuyordu hamilelik aklima hic gelmemisti adetim gecince 1 gun test yapmistim ikinci cizgi pemeydi ogredigimde takip etmeye baslamistim ama hic bir belirtim olmadi
benim 2. gebelik oyüzden koyulaşma falan ilk gebelikte oldu şimdi anlayamıyorum ya şuan sanki regl belirtileride gitti hiç birşey hissetmiyor gibiyim.ay evet kusura bakma yaa
@disikartal87
bhchrk
O o bi gucuk hanfendu
yunus_ciklet
@Eccrinn
@ozge87
@ceyagem
o pıtırcıklar benim de vardı ama göğüs ucunun etrafında artmış böyle çok değişik bu ne dedim akşam korktum
bi de akşam bir bıçaklar saplantı soluma.. ayağa kalktıkça geriliyodu sanki değişik... nolucaksa olsun artık ya
testim var da idrarımı attımya bir cizgi var ama tam onun yaninda baska test varmi canim varsa yapailirsin
İnsallah bekliyom dort gozle bebisimiAnladım canim inşallah ilk aydan bir sonuc alırsın bende adet olunca baslicam klomene ama bana catlatma iğnesi de yapilicak
insallah seinde olur gercekte candan ote bir yol varmis adi da evlatmis deyen cok ta guzel soylemis kalbin disarda atiyorOda güzelmiş süpriz olmuş , anne olmak ne kadar güzel birşey ya hayatta ne mutlu , bende ısırıp ısırıp sıcak su torbası koyuyorum ayaklarım buz ama malum havalardan dur diye düşünüyorum
İlk mi sizin deİnsallah bekliyom dort gozle bebisimi
benim ilk denemem de şuna bir bak bakalım test mi bozuk1 şubatçılar,
kimlerin ilk denemesi ? veya kimler kaçıncıyı deniyor ?
hadi insallah oglen guzel haer verirsintestim var da idrarımı attımöğlenden sonra yaparım artık sıvı almayayım da
ikinci çizgiyi ilk defa gördüm onda da test bozuk çıktıhadi insallah oglen guzel haer verirsin
Inşallah canım Allah razı olsuninsallah seinde olur gercekte candan ote bir yol varmis adi da evlatmis deyen cok ta guzel soylemis kalbin disarda atiyor
Kan sonucu yaptirsam cikar mi acaba ocak 5 de adet gordumAnladım canim inşallah ilk aydan bir sonuc alırsın bende adet olunca baslicam klomene ama bana catlatma iğnesi de yapilicak
ben anlayamıyorum bazen geliyor gidiyor bazen göğsüm sancıyor gidiyor bilmiyorum hiç..kılzaaarrrrrrrrrrrr
sancım alttan alttan vurmaya başladı. adet yaklasşınca yaşadığım sancı.
acaba adet mi olucam. 1 şubatçılar siz de var mı sancı ?
sanki var olan çizginin yansıması gibi hemen bitişiğinde. duramadın dime gızbenim ilk denemem de şuna bir bak bakalım test mi bozuk
bu testler oyle cikiyor sanirim baska marka dene istersenikinci çizgiyi ilk defa gördüm onda da test bozuk çıktı
inşallah belirtidir diyelim hayra yoralımben anlayamıyorum bazen geliyor gidiyor bazen göğsüm sancıyor gidiyor bilmiyorum hiç..
fotoğrafta daha silik duruyo elimde daha net bir çizgi :/ ay heyecanlandım anlayamadım yaaasanki var olan çizginin yansıması gibi hemen bitişiğinde. duramadın dime gızbaşka yap onu at
öğlenden sonra başka marka deneyeyim bari yaa ay sinir oldumbu testler oyle cikiyor sanirim baska marka dene istersen
ben 6 aydır 2.ci cocuk için uğraşıyorum ilkinde 18. ayda hamile kalabilmiştim ve hiç bir gebelik belirtisi yaşamamıştım1 şubatçılar,
kimlerin ilk denemesi ? veya kimler kaçıncıyı deniyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?