- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Bat kaç canim yumurtlama dan sonra kaç gün gectiKan sonucu yaptirsam cikar mi acaba ocak 5 de adet gordum
ama sabah mı denesen kifotoğrafta daha silik duruyo elimde daha net bir çizgi :/ ay heyecanlandım anlayamadım yaaa
ben 1 ay yaptım regl 2 gün gecikti ,kist yaptığı söyleniyor yumurtan catlıyorsa yapma hiç.kizlar aranizda bal tarcin corek otu deneyen varmi ben eger hamile degilsem denemeye dusunuyorum faydalimidir acaba
CANIM bu gebelik testi mi?fotoğrafta daha silik duruyo elimde daha net bir çizgi :/ ay heyecanlandım anlayamadım yaaa
herseyde vardir bir hayir bende test yapmistim ve testi cebime sokmustum test cebimden dusup oglum almis oynamaya baslamis bir cizgi olusmus oynadigi icin bende hamileyim diye bir sevinmistim ki sonra oglum elimde gordu a a oyuncakmi bu anne dedi ben ounla oynadim dedi sonra daha birtane alip denemistim negatif ti ama nasil umutlanmistimöğlenden sonra başka marka deneyeyim bari yaa ay sinir oldum
Acaba bende mi test yapsam ya ocagin besinde adet gordum amatestim var da idrarımı attımöğlenden sonra yaparım artık sıvı almayayım da
catliyor canim ben ilacim ile devam edeyim e iyisiben 1 ay yaptım regl 2 gün gecikti ,kist yaptığı söyleniyor yumurtan catlıyorsa yapma hiç.
hmm inşallah uğraşlarn sonunda bu ay sevinirsin. benim daha ilk denemem. ama ben öyle ilaç vs. şeylerle korunmadım yani zararlı bulduğum için. o yüzden ilk seferde pırt diye olur zannediyorumben 6 aydır 2.ci cocuk için uğraşıyorum ilkinde 18. ayda hamile kalabilmiştim ve hiç bir gebelik belirtisi yaşamamıştım
erken gebelik testi canımCANIM bu gebelik testi mi?
ayyy heyecanlandım gün boyunca bile test yapabilirimama sabah mı denesen ki
Süperrr hayalet çizgi bile varsa hamilesin canım Ayy çok sevindim ya tebrik ederim adete kaç gün varerken gebelik testi canım
yaa bozuk değil mi sence yamuk duruyo baksana :S yeri mi kaymış yaa ne bu çıldıracaaammmSüperrr hayalet çizgi bile varsa hamilesin canım Ayy çok sevindim ya tebrik ederim adete kaç gün var
1 şubat bat ım canımSüperrr hayalet çizgi bile varsa hamilesin canım Ayy çok sevindim ya tebrik ederim adete kaç gün var
1 tane daha yap canım bende merak ettim valla bat 1 şubatt galibayaa bozuk değil mi sence yamuk duruyo baksana :S yeri mi kaymış yaa ne bu çıldıracaaammm
kaç para verdin kız ona eheheheayyy heyecanlandım gün boyunca bile test yapabilirim
benim ilk denemem de şuna bir bak bakalım test mi bozuk
bende 5 gördüm ama sanrım erken yumurladım eğer 28 günse döngün 02/02 da regl olacaksınAcaba bende mi test yapsam ya ocagin besinde adet gordum ama
ben hiç bir ilaç içmedim ki ona rağmen böyle geç oluor benimki nedense.hmm inşallah uğraşlarn sonunda bu ay sevinirsin. benim daha ilk denemem. ama ben öyle ilaç vs. şeylerle korunmadım yani zararlı bulduğum için. o yüzden ilk seferde pırt diye olur zannediyorumay ne bilim valla olur inşallah aksini aklıma getirince ağlıyom
yok yumurtlamada bir sıkıntı varsa fazla büyütüp kiste çeviriyor yapmanı tavsiye etmem.catliyor canim ben ilacim ile devam edeyim e iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?