- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
demek zamanı var hayırlısı napacuk beklemek çok acı ama hemen gelseler de yesek onlarıben hiç bir ilaç içmedim ki ona rağmen böyle geç oluor benimki nedense.
yaş önemli 20-30 arası ise bişekilde oluyor ben 27 yaşında Anne oldum şimdi 34 yaşındayım. :)demek zamanı var hayırlısı napacuk beklemek çok acı ama hemen gelseler de yesek onları
insallah yeniden hamile kalirsin saglikli bir evlat sahibi olursu isallahBen en berbat olanınızım...
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Pazartesi dr a kontrole gittim herşey normal tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.
Benim kistlerim pko. Ve vücudum kendisi üretiyormuş durmadan...
Birtek troid hormonum yüksek onda da ilac kullanıyorum.
Dr normal sartlarda 3 ay beklemek lazım ama senin sağlığın için doğum yapman lazım yaşında var dedi.
Bunu nerdeyse her gittiğim dr diyor.
Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Tekrar aranıza gelmek istedim.
Hayırlısı ile olur inşallah dua et.Ben en berbat olanınızım...
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Pazartesi dr a kontrole gittim herşey normal tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.
Benim kistlerim pko. Ve vücudum kendisi üretiyormuş durmadan...
Birtek troid hormonum yüksek onda da ilac kullanıyorum.
Dr normal sartlarda 3 ay beklemek lazım ama senin sağlığın için doğum yapman lazım yaşında var dedi.
Bunu nerdeyse her gittiğim dr diyor.
Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Tekrar aranıza gelmek istedim.
insallah yeniden hamile kalirsin saglikli bir evlat sahibi olursu isallah
Hayırlısı ile olur inşallah dua et.
ben de 25 yaşındayım. 30 a kadar (allah verirse) 2 tane istiyorum. Allah herkese sana da versin en yakın zamanda inşşşşşşallahyaş önemli 20-30 arası ise bişekilde oluyor ben 27 yaşında Anne oldum şimdi 34 yaşındayım. :)
hayırlı olsun çok güzel bir duygudur herhalde :) sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah sev bizim için karnını anacuğuKızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu size belirtilerimi şöyle yazayım;
1- Bir güzellik geldi dediler :)
2- Normalden fazla ve hızlı yemek yedim.
3- Göğüslerim şiş ve meme uçlarım ağrılı.
4- Mide bulantım oldu 1-2 gün.
5- Baş dönmem oldu 1 hafta evvelinden.
6- Regl yaklaştığında vajinal akıntım çoğaldı.
7- şuanda hala regl hissi var karnımda ve kasıklarımda kramplar ve belimde sancılar, ancak dün 2 bugün 1 test yaptım ayrı ayrı markalardan hepsi beklemeden pozitif çıktı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Size tek söyleyeceğim sakın stress yapmayın, olursa olur olmassa olmaz ne yapayım diye düşündüğünüz an oluyor. :)
evet 1 şubat canım yaa heyecan yaptım off..1 tane daha yap canım bende merak ettim valla bat 1 şubatt galiba
vala depodakiler de ne bu diceklerkaç para verdin kız ona ehehehecebe dolduruyonmu yoksa eczanede bence sabret canım ya valla bak
yoo 10 sn tutun diyodu 10 a kadar saydım çıkardımCanım testin bozuk sanırım. İdrar fazla mı geldi acaba?
gerçekten miiiiiii var mıııııııııııbhchrk ben olduğuna inanıyorum.
hayırlı olsun çok güzel bir duygudur herhalde :) sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah sev bizim için karnını anacuğu
ben de 25 yaşımdayım eşim 4-5 tane istiyor vala yaşım geçmeden başlamam lazım doğurmayaben de 25 yaşındayım. 30 a kadar (allah verirse) 2 tane istiyorum. Allah herkese sana da versin en yakın zamanda inşşşşşşallah
canim bu belirtiler nezaman basladi yani yumurtlamadan kac gu sonraKızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu size belirtilerimi şöyle yazayım;
1- Bir güzellik geldi dediler :)
2- Normalden fazla ve hızlı yemek yedim.
3- Göğüslerim şiş ve meme uçlarım ağrılı.
4- Mide bulantım oldu 1-2 gün.
5- Baş dönmem oldu 1 hafta evvelinden.
6- Regl yaklaştığında vajinal akıntım çoğaldı.
7- şuanda hala regl hissi var karnımda ve kasıklarımda kramplar ve belimde sancılar, ancak dün 2 bugün 1 test yaptım ayrı ayrı markalardan hepsi beklemeden pozitif çıktı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Size tek söyleyeceğim sakın stress yapmayın, olursa olur olmassa olmaz ne yapayım diye düşündüğünüz an oluyor. :)
deli bu kız ayolevet 1 şubat canım yaa heyecan yaptım off..
vala depodakiler de ne bu diceklerucuz test değil vala 9-10 tl lik test sinir oldum
yoo 10 sn tutun diyodu 10 a kadar saydım çıkardım
gerçekten miiiiiii var mıııııııııııayyy heyecandan düşürebilirim bebeği
olsun valla ne güzel olur ( imkan varsa ) ben de aslında hep 2 erkek 2 kız olsun derdim. keşke olsaben de 25 yaşımdayım eşim 4-5 tane istiyor vala yaşım geçmeden başlamam lazım doğurmayamalum işim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?