benim sülalemde 7 tane var çift yumurta ikiziBenim eşim de 4 5 tane istiyor :) Çifter Çifter dogursak rahat olur
Ayy benim hiç bebeğim yok ve 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım ve 30 yaşıma girdim tam zamanı diyorum Rabbim bekletmesin daha fazla dilerimHayirli olsun. İnşallah saglikla ilerlerler. Ben ilk çocuğuna 29. Yasimda kismetse bu çocuğuna da 33 te hamile kaldim. Tam istediğim ideal yaslar bakalim :)
Aynen valla 2 kere yaptık mi olur 4benim sülalemde 7 tane var çift yumurta ikizieşimin ablası da çift yumurta ikiziymiş biri yaşamamış ayyy iki tane olsa cidden kalır 3
Benim de hiç yok canım olmadı 1.5 senedir bütün testleri yaptirdik çok şükür sorunumuz yok bu ay tedaviye baslicaz yaşım daha 20 ama çok istiyorumAyy benim hiç bebeğim yok ve 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım ve 30 yaşıma girdim tam zamanı diyorum Rabbim bekletmesin daha fazla dilerim
ay olur mu olur sizde vallabenim sülalemde 7 tane var çift yumurta ikizieşimin ablası da çift yumurta ikiziymiş biri yaşamamış ayyy iki tane olsa cidden kalır 3
ayy ikiz de düşünemiyorum kapılardan sığmayızAynen valla 2 kere yaptık mi olur 4klomen ile çoğul gebelik şansı yüksek oluyormus ben adet olunca baslicam klomene
inşallah Allah'ım nasip ederse :) hepimiz çifter çifter doğuralım inşallahay olur mu olur sizde valla
normalde kilo almaya musait mi vucutlarınız ? korkuyorum da ben biraz besili dana gibi kalırım doğumdan sonra diyeayy ikiz de düşünemiyorum kapılardan sığmayız
Ay insallah hayırlı ve sağlıklı olsun da kaç tane olursa olsun razıyım :))inşallah Allah'ım nasip ederse :) hepimiz çifter çifter doğuralım inşallah
Senin yaş da küçükmüş henüz canım yeni mi evlisin?Benim de hiç yok canım olmadı 1.5 senedir bütün testleri yaptirdik çok şükür sorunumuz yok bu ay tedaviye baslicaz yaşım daha 20 ama çok istiyorum
heh işte ben öyle olucam artık kurban bayramında beni kesersiniznormalde kilo almaya musait mi vucutlarınız ? korkuyorum da ben biraz besili dana gibi kalırım doğumdan sonra diye
Canım tam olarak 12- 14 gün sonra başladı belirtilerim.canim bu belirtiler nezaman basladi yani yumurtlamadan kac gu sonra
Aynı dediğin gibiyim canım kilo ekimin 1 inde doktor pco olduğumu kilo vermezsem hamile kalmamın zor olduğunu söyledi 95 kiloydum diyet ve spor şu an 82 kiloyum çok şükür hamilelik olurda zarar veririm diye spora ara verdim ama değilsem tam gaz devam edicem yine (tabi inşallahh hamişimdir)normalde kilo almaya musait mi vucutlarınız ? korkuyorum da ben biraz besili dana gibi kalırım doğumdan sonra diye
hmm ben 161 (miniğim ben) kilom 56 kendimi bıraksam çok kilo alırım da düğüm olmadan 11 kilo verdim düğünden sonra 3 kilo aldım. herkesin başının etini yiyorum . ay oram çıktı ay buram çıktı ağlayısım geliiiheh işte ben öyle olucam artık kurban bayramında beni kesersinizsinirlerim bozuldu yaa simdi 78 kiloyum boyum 165 boyuma göre kiloluyum aslında biraz ama halalarım iki dünya insanlar nefes alsam yarıyo benim doğum yaparken 110 kilo olurum heralde
1.5 senelik evliyimSenin yaş da küçükmüş henüz canım yeni mi evlisin?
elma_sekerim01 tekrardan merhaba. Ben haziran da kimyasal gebelik yaşadım sonra aylarca kist ile ugrastim. Bir de öğretmenim , okulun tatil zamanlarına denk gelmesini istedim. Gecen ay doğum kontrol ilacimi biraktim ve 1 ocakta regl oldum hatta gecikti esinle kaplicaya gittik yilbasi için. Yilbasina regl olarak girdim :) sonra 12 sinde iliskimiz oldu ve de 14. De sabah doktor kontrolüne gittim. Doktor 22 mm yumurtan var rahat olun dedi biz ise 12-14-15-16 si ilişki oldu başkada olmadi. Ama 14. U doktodan gelince test yaptim baya koyudu sonra 15. İ sabahvyaptim asiri koyu iken okuldaydim ve saat 13.00 gibi cok buyuk sancim oldu dedim simdi catladi bu yumurta iste o aksam da 17.00 de test yaptim ve biraz siliklesmisti, aksma da iliski oldu yani 16 si sabah 3-4 gibi iste bu kadar :) Sonra 20 si gibi klasik agrilarim başladı ama benim beklediğimiz belirti göğüs hassasiyeti ydi umutsuzdum olmadi diye tam 23. Unde göğüs uclarimdan başlayan hassasiyet giderek artti, ve hala devam ediyor. Bir de dişlerini fircalarken modem kalkti bunlar benim için 6 gündür yasadigim olumlu şeyler. Akintim ise sürekli olmamakla beraber arada sulu beyaz olarak geldi.
benim pko m da olduğu için hastalık çıktığından beri kilom arttı gitti yaklaşık 10 senede 30 kilo aldım son 1 senedir de aynı kilodayım :)hmm ben 161 (miniğim ben) kilom 56 kendimi bıraksam çok kilo alırım da düğüm olmadan 11 kilo verdim düğünden sonra 3 kilo aldım. herkesin başının etini yiyorum . ay oram çıktı ay buram çıktı ağlayısım geliiiçok musait vucudum benim halalarım da öyle annem de
anladım canım geçmiş olsun allah şifa versinbenim pko m da olduğu için hastalık çıktığından beri kilom arttı gitti yaklaşık 10 senede 30 kilo aldım son 1 senedir de aynı kilodayım :)
çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtluyorsun ve sonra çatlıyor o sırada döllenme olursa oluyor işte :)merhaba ,
benim ilişki tarihlerimde neredeyse aynı adetime 4-5 gün var , hiç bir belirti yaşamıyorum . olmazsa önümüzdeki ay
ben de ovul. testi alayım . ovul . testinde . çift cizgiyi göründüğünde çatlamış mı olur.
nasıl kullanılacak takıp edilecek onu anlmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?