Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayirli olsun. İnşallah saglikla ilerlerler. Ben ilk çocuğuna 29. Yasimda kismetse bu çocuğuna da 33 te hamile kaldim. Tam istediğim ideal yaslar bakalim :)
Ayy benim hiç bebeğim yok ve 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım ve 30 yaşıma girdim tam zamanı diyorum Rabbim bekletmesin daha fazla dilerim

benim sülalemde 7 tane var çift yumurta ikizi eşimin ablası da çift yumurta ikiziymiş biri yaşamamış ayyy iki tane olsa cidden kalır 3
Aynen valla 2 kere yaptık mi olur 4 klomen ile çoğul gebelik şansı yüksek oluyormus ben adet olunca baslicam klomene

Ayy benim hiç bebeğim yok ve 1.5 yıldır hiç hamile kalamadım ve 30 yaşıma girdim tam zamanı diyorum Rabbim bekletmesin daha fazla dilerim
Benim de hiç yok canım olmadı 1.5 senedir bütün testleri yaptirdik çok şükür sorunumuz yok bu ay tedaviye baslicaz yaşım daha 20 ama çok istiyorum

normalde kilo almaya musait mi vucutlarınız ? korkuyorum da ben biraz besili dana gibi kalırım doğumdan sonra diye
heh işte ben öyle olucam artık kurban bayramında beni kesersiniz sinirlerim bozuldu yaa simdi 78 kiloyum boyum 165 boyuma göre kiloluyum aslında biraz ama halalarım iki dünya insanlar nefes alsam yarıyo benim doğum yaparken 110 kilo olurum heralde

normalde kilo almaya musait mi vucutlarınız ? korkuyorum da ben biraz besili dana gibi kalırım doğumdan sonra diye
Aynı dediğin gibiyim canım kilo ekimin 1 inde doktor pco olduğumu kilo vermezsem hamile kalmamın zor olduğunu söyledi 95 kiloydum diyet ve spor şu an 82 kiloyum çok şükür hamilelik olurda zarar veririm diye spora ara verdim ama değilsem tam gaz devam edicem yine (tabi inşallahh hamişimdir)

hmm ben 161 (miniğim ben) kilom 56 kendimi bıraksam çok kilo alırım da düğüm olmadan 11 kilo verdim düğünden sonra 3 kilo aldım. herkesin başının etini yiyorum . ay oram çıktı ay buram çıktı ağlayısım geliii çok musait vucudum benim halalarım da öyle annem de

merhaba ,
benim ilişki tarihlerimde neredeyse aynı adetime 4-5 gün var , hiç bir belirti yaşamıyorum . olmazsa önümüzdeki ay
ben de ovul. testi alayım . ovul . testinde . çift cizgiyi göründüğünde çatlamış mı olur.
nasıl kullanılacak takıp edilecek onu anlmadım .

benim pko m da olduğu için hastalık çıktığından beri kilom arttı gitti yaklaşık 10 senede 30 kilo aldım son 1 senedir de aynı kilodayım :)

çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra yumurtluyorsun ve sonra çatlıyor o sırada döllenme olursa oluyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…