Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:) bende de 1.70 boy 53 kg bende kg almaya ugrasanlardanim

yaa dayanamadım ben test yaptım ama test mi bozuk ya bi baksanıza ikinic çizgi silik var ama yamuk duruyo ay heyecanlandım yaaa
Bence bir daha yap.. Test bir saçma çizgi bar silik doğru ama o kadar yamuk olur mu bilmiyorum. Ama ben yine de şimdiden hayırlı olsun diyorum :))

kızlar merhaba =(
bu satırları yazarken göz yaşlarım dökülüyor masaya...
1 saat önce öğle arası için hazırlandım üstümü giyinmek üzere ayağa kalktım, o da ne ?
adeta bi şarılll hissi hissettim,ılık ılık.
dedim ki, yok. olmamışımdır. dedim ki, kız daha çok 3,4 gün var. dedim, akıntıdır ? dedim ,dedim neler dedim kendime.
atladım dolmuşa işyeri evime yakın. fırlattım üstümü başımı vardım koştum.
bir baktım kırmızı.şaşırdım bir daha baktım yine kırmızı.
normalde adetim geldiğinde az az yoğun koyu gelirdi. bu birden afedersiniz işemişim gibi geldi.
klozetin tepesinde nasıl ağladım, nasıl ağladım. bunu yaşayanlar, selam olsun size.. beni siz anlarsınız şuan.
sesle ağladım.
eşime söyledim,anneme,kardeşime..
velhasıl , boşlukta gibiyim.
evden çıkmışım ,işe gelmişim.
üzgünüm.
sizden gelecek haberlerle mutlu olurum bu ay inşallah.

kılzaaarrrrrrrrrrrr
sancım alttan alttan vurmaya başladı. adet yaklasşınca yaşadığım sancı.
acaba adet mi olucam. 1 şubatçılar siz de var mı sancı ?
Canım benim pazartesi olmuştu hem sol kasıktan hem alttan vuran sancım vardı.1 gün sürdü geçti.şuan hiç birşey yok.araştırmama göre yerleşme sürecinde nadirde olsa anne hissedebiliyormuş...beklicez bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…