- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
hmm ben 161 (miniğim ben) kilom 56 kendimi bıraksam çok kilo alırım da düğüm olmadan 11 kilo verdim düğünden sonra 3 kilo aldım. herkesin başının etini yiyorum . ay oram çıktı ay buram çıktı ağlayısım geliiiçok musait vucudum benim halalarım da öyle annem de
normal ozaman oluyormus benim ise hic belirtim yoktu her insanda farkli oluyorCanım tam olarak 12- 14 gün sonra başladı belirtilerim.
Daha fazla dayanamadim gidiyom kan testi icin dua edininsallah insallah isallah
yazdım ama enter lamadım galiba,inşallah peşpeşe hepimiz hamileyimmm yazarız :)1.5 senelik evliyim
ay hadi inşallah canımDaha fazla dayanamadim gidiyom kan testi icin dua edin
Evet fazla degil am kanda cikar diye umuyorumay hadi inşallah canım
geciktin mi?
mutlaka çıkar canım yaptır bakalım, ne güzel öğrenmiş olursun hem.Evet fazla degil am kanda cikar diye umuyorum
insallah sanada verir allahmutlaka çıkar canım yaptır bakalım, ne güzel öğrenmiş olursun hem.
ben şimdi 9 şubata kadar dar etcem yani ne kötü ,
keşke bişey olsa da içimizi gösterse ona göre umutlansak yada umut etmesek :)
aminnnnn inşallah canım sağol hepimize versin tez..İnsallah san
insallah sanada verir allah
Bence bir daha yap.. Test bir saçma çizgi bar silik doğru ama o kadar yamuk olur mu bilmiyorum. Ama ben yine de şimdiden hayırlı olsun diyorum :))yaa dayanamadım ben test yaptım ama test mi bozuk ya bi baksanıza ikinic çizgi silik var ama yamuk duruyo ay heyecanlandım yaaa
insallah hayirlisi nneyse o olur isallah hamilesidirDaha fazla dayanamadim gidiyom kan testi icin dua edin
dualarimiz seninle güzel haberler ver bize :)Daha fazla dayanamadim gidiyom kan testi icin dua edin
beni bulur hepBence bir daha yap.. Test bir saçma çizgi bar silik doğru ama o kadar yamuk olur mu bilmiyorum. Ama ben yine de şimdiden hayırlı olsun diyorum :))
Allah herkse nasip etsininsallah hayirlisi nneyse o olur isallah hamilesidir
İnsallah hamileyimdir canim allah olmayan herkese bu duyguyu tattirsindualarimiz seninle güzel haberler ver bize :)
İnsallahhhHayirli haberler verirsin inseallah
Canım benim pazartesi olmuştu hem sol kasıktan hem alttan vuran sancım vardı.1 gün sürdü geçti.şuan hiç birşey yok.araştırmama göre yerleşme sürecinde nadirde olsa anne hissedebiliyormuş...beklicez bakalım hayırlısıkılzaaarrrrrrrrrrrr
sancım alttan alttan vurmaya başladı. adet yaklasşınca yaşadığım sancı.
acaba adet mi olucam. 1 şubatçılar siz de var mı sancı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?