Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aaaaa devam ediyor mu hala üzülme canım rabbim vereceği zamanı bilir.

inan okurken gözlerim doldu canım benim nolur üzülme ne diyeceğimi bilmiyorum

Canim insallah allah gonlune gore verir uzulme bu kadar bende test yaptirmaya geldim kimse bilemez ki neyin ne olucagini

arası beyaz ama böyle sürüklenen bir renk yok ama yeri kaymış diye düşünüyorum.. 1-2 saat sonra bi daha yapıcam da çok başım dönmeye başladı
Sonra üzülüceksin ondan korkuyorum bana göre boyası akmış geldi..bidaha yap bakalım

arası beyaz ama böyle sürüklenen bir renk yok ama yeri kaymış diye düşünüyorum.. 1-2 saat sonra bi daha yapıcam da çok başım dönmeye başladı
Erken gebelik testiyle, normal gebelik testi arasın da kaç değer var biliyomusun.

Selam Can'ım çok üzüldüm ilk gün ki sevincini biliyorum senin ben kıyamam ya.. Üzülme hemen çalışmalara başlayın. Hayırlısı böyleymiş. Korkma sakın.,

geçmiş olsun canım hayırlısını dile.Vardır vakti.

Kızlar normal de ben her ay çok stresli olurum.. Devamlı bir yerler okurum. Gece gündüz belirti bakarım kendimi dinlerim. Bu ay pek yok. Neden böyle anlamadım.. Artık alıştım mı bu durum dersiniz??

Bir de hafif sancı başladı bende ara ara hafif ayaklarım buz gibi anlamadım kapkalın çorap var halbu ki.. Göğüs hassasiyetim de az. Akıntım dün su gibiydi bugun biraz geldi. Bakalım adet mi geliyor bebiş mi bilmedim. Böyle şeyler yaşayıp Bebek sahibi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…