Aaaaakızlar merhaba =(
bu satırları yazarken göz yaşlarım dökülüyor masaya...
1 saat önce öğle arası için hazırlandım üstümü giyinmek üzere ayağa kalktım, o da ne ?
adeta bi şarılll hissi hissettim,ılık ılık.
dedim ki, yok. olmamışımdır. dedim ki, kız daha çok 3,4 gün var. dedim, akıntıdır ? dedim ,dedim neler dedim kendime.
atladım dolmuşa işyeri evime yakın. fırlattım üstümü başımı vardım koştum.
bir baktım kırmızı.şaşırdım bir daha baktım yine kırmızı.
normalde adetim geldiğinde az az yoğun koyu gelirdi. bu birden afedersiniz işemişim gibi geldi.
klozetin tepesinde nasıl ağladım, nasıl ağladım. bunu yaşayanlar, selam olsun size.. beni siz anlarsınız şuan.
sesle ağladım.
eşime söyledim,anneme,kardeşime..
velhasıl , boşlukta gibiyim.
evden çıkmışım ,işe gelmişim.
üzgünüm.
sizden gelecek haberlerle mutlu olurum bu ay inşallah.
bilmiyorum ki ilgilenmiyorum şuan aşağaki mahalleyle taktım pedi ne hali varsa görsün modundayım.Aaaaadevam ediyor mu hala üzülme canım rabbim vereceği zamanı bilir.
inan okurken gözlerim doldu canım benim nolur üzülmekızlar merhaba =(
1 saat önce öğle arası için hazırlandım üstümü giyinmek üzere ayağa kalktım, o da ne ?
dedim ki, yok. olmamışımdır. dedim ki, kız daha çok 3,4 gün var. dedim, akıntıdır ? dedim ,dedim neler dedim kendime.
normalde adetim geldiğinde az az yoğun koyu gelirdi. bu birden afedersiniz işemişim gibi geldi.
klozetin tepesinde nasıl ağladım, nasıl ağladım. bunu yaşayanlar, selam olsun size.. beni siz anlarsınız şuan.
sesle ağladım.
üzgünüm.
Çizgi değil canım o rengi akmışyaa dayanamadım ben test yaptım ama test mi bozuk ya bi baksanıza ikinic çizgi silik var ama yamuk duruyo ay heyecanlandım yaaa
Canim insallah allah gonlune gore verir uzulme bu kadar bende test yaptirmaya geldim kimse bilemez ki neyin ne olucaginikızlar merhaba =(
sesle ağladım.
üzgünüm.
Ben de hiç bişey hissetmiyorum.hiç belirti yokbenim 2. gebelik oyüzden koyulaşma falan ilk gebelikte oldu şimdi anlayamıyorum ya şuan sanki regl belirtileride gitti hiç birşey hissetmiyor gibiyim.
arası beyaz ama böyle sürüklenen bir renk yok ama yeri kaymış diye düşünüyorum.. 1-2 saat sonra bi daha yapıcam da çok başım dönmeye başladıÇizgi değil canım o rengi akmış
ben de çok şaşkınım olmam gereken günden de önce oldum. erken üzülcekmişim demek..inan okurken gözlerim doldu canım benim nolur üzülmene diyeceğimi bilmiyorum
inşallah sen sevinirsin minikkalplerCanim insallah allah gonlune gore verir uzulme bu kadar bende test yaptirmaya geldim kimse bilemez ki neyin ne olucagini
Sonra üzülüceksin ondan korkuyorumarası beyaz ama böyle sürüklenen bir renk yok ama yeri kaymış diye düşünüyorum.. 1-2 saat sonra bi daha yapıcam da çok başım dönmeye başladı
Erken gebelik testiyle, normal gebelik testi arasın da kaç değer var biliyomusun.arası beyaz ama böyle sürüklenen bir renk yok ama yeri kaymış diye düşünüyorum.. 1-2 saat sonra bi daha yapıcam da çok başım dönmeye başladı
Selam Can'ım çok üzüldümBen en berbat olanınızım...
25 aralıkta bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.
Pazartesi dr a kontrole gittim herşey normal tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.
Benim kistlerim pko. Ve vücudum kendisi üretiyormuş durmadan...
Birtek troid hormonum yüksek onda da ilac kullanıyorum.
Dr normal sartlarda 3 ay beklemek lazım ama senin sağlığın için doğum yapman lazım yaşında var dedi.
Bunu nerdeyse her gittiğim dr diyor.
Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Tekrar aranıza gelmek istedim.
Canim bende 2 subati bekliyorum catlatmadan sonraki 10.gunum erken mj senceEvet canim biraz erken olmus ama insan dayanamiyo anliyorum :)) bence en guzeli kan testi hangi gun yaptiracaksiniz
geçmiş olsun canım hayırlısını dile.Vardır vakti.kızlar merhaba =(
sesle ağladım.
üzgünüm.
inşallah sağolasıngeçmiş olsun canım hayırlısını dile.Vardır vakti.
AMINNNNNNNNNNAllah herkse nasip etsin
Uzme canim kendini cok. Bide 2-3 gun gecse de adet olsan saha da uzulurdun diye dusunben de çok şaşkınım olmam gereken günden de önce oldum. erken üzülcekmişim demek..
haklısın. hiç heveslenmeden tokatladı beni hainnn mendebur kırmızıUzme canim kendini cok. Bide 2-3 gun gecse de adet olsan saha da uzulurdun diye dusun
Ay bizde de yoksa bizide gunu gecmeden tokatlasin ya. Gunu geldiginde her gecen saat arti bi heyecanhaklısın. hiç heveslenmeden tokatladı beni hainnn mendebur kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?