Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olabilir 11 gunden 17 gune kadar yumurtlayan var diye biliyorum canim
aslında 28 gün döngüm 05.01 da regl gördüm fakat 12. günü çok yoğun ovs akıntım oldu o günü değerlendirdim fakat 12. günse üzerine say 14 gün daha erken mi olacağım acaba ogün mü yumurtladım ki acaba?

Merhaba kızlar yeni üyeyim bu sabah test yaptım bata 4 gün var belirtiler vardı dayanamadım sonuç fotodaki gibi hayalet belli belirsiz ikinci cizgi var fotoda cok net olmasada ben görebiliyorım sizce yanılıyormuyum yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 20160128_081012.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 80
Selam Can'ım çok üzüldüm ilk gün ki sevincini biliyorum senin ben kıyamam ya.. Üzülme hemen çalışmalara başlayın. Hayırlısı böyleymiş. Korkma sakın.,

Dimi nasıl da şok olmuş haldeydim.
Hayırlısı böyleymiş.
Psikolojik olarak hazır değiliz sanırım ama sağlığım için bebek gerekliymiş.
Malum 2-3 ayda bir regl olan biriyim

Özge kendini hiç dinleme. Umursamamaya çalış canım.
Bende ilk belirti ağızdaki metalik tattı

Merhaba arkadaşlar ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bir ay korunduk kimyasal dan sonra ilk adetim 40 gün sonra 2.si 37gün sonra geldi bu ay da 32 gün geçti daha birşey yok 29 ila 35 günde bir adet görürüm normalde bu ay iki hafta önce toplu taşımada istifra ettim göbeğimin alt kısmı çok acıyordu ertesi güne geçmişti belkide üşüttüm bilmiyorum ama üç dört gündür midem kalkar gibi oluyor ama istifra etmiyorum göbeğimin alt kısmı çok hassas,ve iki kasığımda da çok ağrı var, göğüs uçlarım hassas,çok üşüyorum sizce hamilelik olabilir mi yoksa adet belirtilerimi dir? Ve kimyasal gebelik geçirince ardından benim gibi adet dögüsü uzayan varmı??

Özge kendini hiç dinleme. Umursamamaya çalış canım.
Bende ilk belirti ağızdaki metalik tattı
Ya ben çok grip oldum yeni yeni topluyorum kendimi hatta sinüzitim hala devam ediyor. Dinlemeye çalışıyorum bakalım nasip inşallah. Sen iyi ol ama tamam mı ?

Ya ben çok grip oldum yeni yeni topluyorum kendimi hatta sinüzitim hala devam ediyor. Dinlemeye çalışıyorum bakalım nasip inşallah. Sen iyi ol ama tamam mı ?

İyiyim canım benim. Bugün 34 gün oldu kaybedeli.
14.haftada olacaktık.
Kısmet...
Sen hamiş ol arkandan gelicem ben

Bu ayda olmazsa Hg çektireyim diyorum kızlar , uzun zaman bekleyipte Hg çektirmeden hamile kalan var mı acaba genelde hep Hsg sonra gebelikler oluşuyor tıkanık yapışıklıklar açıldığı için az önce izmirde bi merkezle görüştüm 700 tl istiyorlar ne kadar çok öyle ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…