- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Ay bizde de yoksa bizide gunu gecmeden tokatlasin ya. Gunu geldiginde her gecen saat arti bi heyecan
canim kan testi icin gittin miDaha fazla dayanamadim gidiyom kan testi icin dua edin
Ta kaldicanim kan testi icin gittin mi
Gittim ama isim suba
Ta kaldi[/QUOTE
gidemedinmiolsun sende adet gecikince yaparsin
olabilir 11 gunden 17 gune kadar yumurtlayan var diye biliyorum canimkızlar 28 günde bir regl olup, 12. gün yumurtlayn varmı?
aslında 28 gün döngüm 05.01 da regl gördüm fakat 12. günü çok yoğun ovs akıntım oldu o günü değerlendirdim fakat 12. günse üzerine say 14 gün daha erken mi olacağım acaba ogün mü yumurtladım ki acaba?olabilir 11 gunden 17 gune kadar yumurtlayan var diye biliyorum canim
Selam Can'ım çok üzüldümilk gün ki sevincini biliyorum senin ben kıyamam ya.. Üzülme hemen çalışmalara başlayın. Hayırlısı böyleymiş. Korkma sakın.,
Kızlar normal de ben her ay çok stresli olurum.. Devamlı bir yerler okurum. Gece gündüz belirti bakarım kendimi dinlerim. Bu ay pek yok. Neden böyle anlamadım.. Artık alıştım mı bu durum dersiniz??
Bir de hafif sancı başladı bende ara ara hafif ayaklarım buz gibi anlamadım kapkalın çorap var halbu ki.. Göğüs hassasiyetim de az. Akıntım dün su gibiydi bugun biraz geldi. Bakalım adet mi geliyor bebiş mi bilmedim. Böyle şeyler yaşayıp Bebek sahibi olan var mı ?
Benim bu ay ki ovulasyon testim 12. Gün kopkoyuydukızlar 28 günde bir regl olup, 12. gün yumurtlayn varmı?
Ya ben çok grip oldum yeni yeni topluyorum kendimi hatta sinüzitim hala devam ediyor. Dinlemeye çalışıyorum bakalım nasip inşallah. Sen iyi ol ama tamam mı ?Özge kendini hiç dinleme. Umursamamaya çalış canım.
Bende ilk belirti ağızdaki metalik tattı
Ya ben çok grip oldum yeni yeni topluyorum kendimi hatta sinüzitim hala devam ediyor. Dinlemeye çalışıyorum bakalım nasip inşallah. Sen iyi ol ama tamam mı ?
peki sendem i28 günde bir oluyorsun?Benim bu ay ki ovulasyon testim 12. Gün kopkoyuydu
ovulasyon testi yapmismiydin ozamanaslında 28 gün döngüm 05.01 da regl gördüm fakat 12. günü çok yoğun ovs akıntım oldu o günü değerlendirdim fakat 12. günse üzerine say 14 gün daha erken mi olacağım acaba ogün mü yumurtladım ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?