var gibi canım hayırlısı olur inşallah. belirtilerin nelerdi ?Merhaba kızlar yeni üyeyim bu sabah test yaptım bata 4 gün var belirtiler vardı dayanamadım sonuç fotodaki gibi hayalet belli belirsiz ikinci cizgi var fotoda cok net olmasada ben görebiliyorım sizce yanılıyormuyum yorumlarınızı bekliyorum
yok işte her ay yapıyordum buay şansa bıraktım ama yumurta akı kvamı gündüz çok oldu çalışıyorum akşam gidince değerlendirdim ertesi gün akıntı bitti zaten tutmuşsa tutmuştur zaten tutmadysa erken olurum diye düşünüyorum ama bilemedim işteovulasyon testi yapmismiydin ozaman
kızlar merhaba =(
bu satırları yazarken göz yaşlarım dökülüyor masaya...
1 saat önce öğle arası için hazırlandım üstümü giyinmek üzere ayağa kalktım, o da ne ?
adeta bi şarılll hissi hissettim,ılık ılık.
dedim ki, yok. olmamışımdır. dedim ki, kız daha çok 3,4 gün var. dedim, akıntıdır ? dedim ,dedim neler dedim kendime.
atladım dolmuşa işyeri evime yakın. fırlattım üstümü başımı vardım koştum.
bir baktım kırmızı.şaşırdım bir daha baktım yine kırmızı.
normalde adetim geldiğinde az az yoğun koyu gelirdi. bu birden afedersiniz işemişim gibi geldi.
klozetin tepesinde nasıl ağladım, nasıl ağladım. bunu yaşayanlar, selam olsun size.. beni siz anlarsınız şuan.
sesle ağladım.
eşime söyledim,anneme,kardeşime..
velhasıl , boşlukta gibiyim.
evden çıkmışım ,işe gelmişim.
üzgünüm.
sizden gelecek haberlerle mutlu olurum bu ay inşallah.
9 eylül hastanesi kadın doğum polikiniğine git ama çok sıraa var beklemen gerek ben bütün tahlilleri ilk gebelikte orada yaptımıştım memnun kaldım hemde ücret yokBu ayda olmazsa Hg çektireyim diyorum kızlar , uzun zaman bekleyipte Hg çektirmeden hamile kalan var mı acaba genelde hep Hsg sonra gebelikler oluşuyor tıkanık yapışıklıklar açıldığı için az önce izmirde bi merkezle görüştüm 700 tl istiyorlar ne kadar çok öyle ya.
10 ml U /ml oynuyormuş tatlım...Erken gebelik testiyle, normal gebelik testi arasın da kaç değer var biliyomusun.
Sonra üzülüceksin ondan korkuyorumbana göre boyası akmış geldi..bidaha yap bakalım
sağolasın canım iyiyim üzülmemeye çalışıyorum :) hayırlısı allahtan her şey allahtan:) bekliciz :)Bunu kendine yapma. Hep hayırlısın için dua etmiyor muyuz. Nasıl umutluydun kim bilir tahmin edebiliyorum ama daha zaman çok,nasip son durak ordan ötesi yok. Dua etmekten başka elden gelen bir şey yok,lütfen,üzülme.
Ay inşLlah öyledir. En son çindeyken o kadar Hamile olduğumu hissediyordum ki., adet olunca çok üzülmüştüm. İnşallah bu ay bebiş vardır. Ama bende öyle batma fln olmuyor. Bugun bir arada kasık Ağrı'sı oldu Okadar. Bir de hafif göğüs sızlamam var. Akıntı da bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum ki. Bir de bu ilk bebeğim olacak hiç yaşamadığından Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorumİyiyim canım benim. Bugün 34 gün oldu kaybedeli.
14.haftada olacaktık.
Kısmet...
Sen hamiş ol arkandan gelicem ben
insallah hayirlisi neyse o oluryok işte her ay yapıyordum buay şansa bıraktım ama yumurta akı kvamı gündüz çok oldu çalışıyorum akşam gidince değerlendirdim ertesi gün akıntı bitti zaten tutmuşsa tutmuştur zaten tutmadysa erken olurum diye düşünüyorum ama bilemedim işte
İnşallah canım sağolinsallah hayirlisi neyse o olur
Ay inşLlah öyledir. En son çindeyken o kadar Hamile olduğumu hissediyordum ki., adet olunca çok üzülmüştüm. İnşallah bu ay bebiş vardır. Ama bende öyle batma fln olmuyor. Bugun bir arada kasık Ağrı'sı oldu Okadar. Bir de hafif göğüs sızlamam var. Akıntı da bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum ki. Bir de bu ilk bebeğim olacak hiç yaşamadığından Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum
sağolasın canım iyiyim üzülmemeye çalışıyorum :) hayırlısı allahtan her şey allahtan:) bekliciz :)
Bel agrım cok fazla mide yanması agzımda pas gibiacı bir tat oluş sag ve sol yumurtalığımda gğn içşnde bir kaç defa batma gibi kasılmalar oluyor ve gözlerimi acamıyorum hep bi uyku hali ama uyuyamıyorum halsizlik yapıyor bu durumda.adet sancısı yaşardım batqa1 hafta kala bu ay hiç olmadıvar gibi canım hayırlısı olur inşallah. belirtilerin nelerdi ?
kizlar atesim 36:8 yine adete yakin 5 gun var ama dusmuyor
İnşallah Can'ım benimde öyle göğüs Ağrı'm ama elimlr kontrol ettiğimde Ağrıdığını hissediyorum. İnşallah Can'ım benim ben hep dua ederim sana da diğer arkaşlara da sizler de bana edin. İnşallah olucak. Ben hep söyle düşünüyorum. Önce den hamile kalanlar en azından yumurtalarının döllenevildiğini biliyorlar. Ben şu anda onu bile bilmiyorum. İnşallah ben ve eşimde bir sorun yokturGöğüs ağrısı koltuk altından sızı şeklinde olmuştu bende.
Birde sürekli beyaz duru akıntı...
Göğüs ucum 7. Haftada hassaslaştı.
İnşallah öylesindir de seninde duanla ben tekrar hamile kalırım
tam yapiyordum canimDua ette düşmesin canım
Bende ayni senin gibi 05.01,de adet gordum benimde akintim cok oldu senin akintin 12 gun sonra oldugsa o gun yumurtlamissindircvp verecek olan varmı?
devlet üniversite hastaneleri başından savuyor ve hsg olcağı için çok canımı yakarlar diye korkuyorum canım ya o yüzden özeli araştırıyorum9 eylül hastanesi kadın doğum polikiniğine git ama çok sıraa var beklemen gerek ben bütün tahlilleri ilk gebelikte orada yaptımıştım memnun kaldım hemde ücret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?