Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

var gibi canım hayırlısı olur inşallah. belirtilerin nelerdi ?

ovulasyon testi yapmismiydin ozaman
yok işte her ay yapıyordum buay şansa bıraktım ama yumurta akı kvamı gündüz çok oldu çalışıyorum akşam gidince değerlendirdim ertesi gün akıntı bitti zaten tutmuşsa tutmuştur zaten tutmadysa erken olurum diye düşünüyorum ama bilemedim işte

Bunu kendine yapma. Hep hayırlısın için dua etmiyor muyuz. Nasıl umutluydun kim bilir tahmin edebiliyorum ama daha zaman çok,nasip son durak ordan ötesi yok. Dua etmekten başka elden gelen bir şey yok,lütfen,üzülme.

9 eylül hastanesi kadın doğum polikiniğine git ama çok sıraa var beklemen gerek ben bütün tahlilleri ilk gebelikte orada yaptımıştım memnun kaldım hemde ücret yok

Erken gebelik testiyle, normal gebelik testi arasın da kaç değer var biliyomusun.
10 ml U /ml oynuyormuş tatlım...

Sonra üzülüceksin ondan korkuyorum bana göre boyası akmış geldi..bidaha yap bakalım

yaptım test negatif çıktı :) sabah idrarımla bir daha yapıcam artık pazar günü randevum var kan testi için doktoruma.. çıkmazsa adet beklicem bakalım :))
ilk denemem galiba hüsran olacak

sağolasın canım iyiyim üzülmemeye çalışıyorum :) hayırlısı allahtan her şey allahtan:) bekliciz :)

İyiyim canım benim. Bugün 34 gün oldu kaybedeli.
14.haftada olacaktık.
Kısmet...
Sen hamiş ol arkandan gelicem ben
Ay inşLlah öyledir. En son çindeyken o kadar Hamile olduğumu hissediyordum ki., adet olunca çok üzülmüştüm. İnşallah bu ay bebiş vardır. Ama bende öyle batma fln olmuyor. Bugun bir arada kasık Ağrı'sı oldu Okadar. Bir de hafif göğüs sızlamam var. Akıntı da bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum ki. Bir de bu ilk bebeğim olacak hiç yaşamadığından Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum

insallah hayirlisi neyse o olur

Göğüs ağrısı koltuk altından sızı şeklinde olmuştu bende.
Birde sürekli beyaz duru akıntı...
Göğüs ucum 7. Haftada hassaslaştı.
İnşallah öylesindir de seninde duanla ben tekrar hamile kalırım

sağolasın canım iyiyim üzülmemeye çalışıyorum :) hayırlısı allahtan her şey allahtan:) bekliciz :)

Ben o hissi geçen ay kürtajdan sonra yaşadım.
O ağlamaları, hissizliği... Beterin beteri var canım.
Ya benim gibi hamile kalıp kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetseydin.
Üzülme lütfen

Merhaba arkadaşlar,
1.5 ay önce keselerinde su bitmesi sebebiyle normal doğum ile ikizlerimi kaybettim.pcos hastasıyım aşılama ile hamile kalmıştım.hâlâ adet olmadım şuanda da kasığımda batma var bazen pembe bazen kahverengi lekelenme oluyo adet olucam sanıyorum ped koyuyorım devamı gelmiyo ve hiç tatlı sevmediğim halde çok fazla tatlı yemek istiyorum.geçen hafta kan testinde 2.27 çıktı acaba erken yaptırmış olabilir miyim ?

var gibi canım hayırlısı olur inşallah. belirtilerin nelerdi ?
Bel agrım cok fazla mide yanması agzımda pas gibiacı bir tat oluş sag ve sol yumurtalığımda gğn içşnde bir kaç defa batma gibi kasılmalar oluyor ve gözlerimi acamıyorum hep bi uyku hali ama uyuyamıyorum halsizlik yapıyor bu durumda.adet sancısı yaşardım batqa1 hafta kala bu ay hiç olmadı

İnşallah Can'ım benimde öyle göğüs Ağrı'm ama elimlr kontrol ettiğimde Ağrıdığını hissediyorum. İnşallah Can'ım benim ben hep dua ederim sana da diğer arkaşlara da sizler de bana edin. İnşallah olucak. Ben hep söyle düşünüyorum. Önce den hamile kalanlar en azından yumurtalarının döllenevildiğini biliyorlar. Ben şu anda onu bile bilmiyorum. İnşallah ben ve eşimde bir sorun yoktur

9 eylül hastanesi kadın doğum polikiniğine git ama çok sıraa var beklemen gerek ben bütün tahlilleri ilk gebelikte orada yaptımıştım memnun kaldım hemde ücret yok
devlet üniversite hastaneleri başından savuyor ve hsg olcağı için çok canımı yakarlar diye korkuyorum canım ya o yüzden özeli araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…