- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bende bu ay cekildim hsg 550 tl anestezili muayene parası da 70 tl toplam 620 tl verdik bakalım bu ay olcak mi benimBu ayda olmazsa Hg çektireyim diyorum kızlar , uzun zaman bekleyipte Hg çektirmeden hamile kalan var mı acaba genelde hep Hsg sonra gebelikler oluşuyor tıkanık yapışıklıklar açıldığı için az önce izmirde bi merkezle görüştüm 700 tl istiyorlar ne kadar çok öyle ya.
nerde çektirdin canım,anestezili bayıltıyorlar galiba neden korkuyorum ben yaBende bu ay cekildim hsg 550 tl anestezili muayene parası da 70 tl toplam 620 tl verdik bakalım bu ay olcak mi benim
Bende erken gebelik testi yaptım negatif10 ml U /ml oynuyormuş tatlım...
yaptım test negatif çıktı :) sabah idrarımla bir daha yapıcam artık pazar günü randevum var kan testi için doktoruma.. çıkmazsa adet beklicem bakalım :))
ilk denemem galiba hüsran olacak
Canım bende acır diye korktuğum için anestezili istedim devlette yapmadılar 10dk sürüyor kısa süreliğine uyutuyorlar hiç bişey hissetmedim bile sonradan kanama falan da olmadı sonuçlar da temiz çıktı tüplerim açıknerde çektirdin canım,anestezili bayıltıyorlar galiba neden korkuyorum ben ya
İyi akşamlar kızlar. Eşimi bekliyorum test getirecek 5 saattir idrarımı tutuyorum sıvı almadım sabah ki idrar kadar etkili olur umarım. Bata son 3... Silikte olsa ikinci çizgiyi görürsem direkt kana gidicem. Bugün kayınpederimin hastalığının(kanser) tekrar nüksettiğini öğrendik kendisi bebek haberi almayı çok istiyor umarım bize yeni bir umut ışığı olur. Hepimiz için hayırlısı
Etkili olur canım.yap testİyi akşamlar kızlar. Eşimi bekliyorum test getirecek 5 saattir idrarımı tutuyorum sıvı almadım sabah ki idrar kadar etkili olur umarım. Bata son 3... Silikte olsa ikinci çizgiyi görürsem direkt kana gidicem. Bugün kayınpederimin hastalığının(kanser) tekrar nüksettiğini öğrendik kendisi bebek haberi almayı çok istiyor umarım bize yeni bir umut ışığı olur. Hepimiz için hayırlısı
ay ne güzel kutulmuşsun ya bende bu ay olmazsa çektircemCanım bende acır diye korktuğum için anestezili istedim devlette yapmadılar 10dk sürüyor kısa süreliğine uyutuyorlar hiç bişey hissetmedim bile sonradan kanama falan da olmadı sonuçlar da temiz çıktı tüplerim açık
canımBen o hissi geçen ay kürtajdan sonra yaşadım.
O ağlamaları, hissizliği... Beterin beteri var canım.
Ya benim gibi hamile kalıp kalp atışlarını duyduktan sonra kaybetseydin.
Üzülme lütfen
Ben cektirmistim gecen seneKızlar aranızda hsg çektiren oldu mu?
Selamlar herkese.. Hamilelik takvimine göre bugün implantasyon, yani döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi gereken gün tabi eğer hamileysem bugün ne gibi belirtiler olur tecrübeli hanımlar yardımcı olur musunuz
Hangi takvimi kullaniyosun canim ??
Bu ay adetin 3.gunu doktorum çağırdı klomene baslatıcakay ne güzel kutulmuşsun ya bende bu ay olmazsa çektircem
Hamilemisin anlamadim.. ben hamile degilim ama vucudumda neler oldugunu bana gore anlatacak bir takvim ariyorum :)Aşağıdakini kullanıyorum :)
anladım canım hayırlısı olsun bende 2.ayımı bitircem bakalım 9 şubatta ,kist oluşur diye de korkmuyor değilimBu ay adetin 3.gunu doktorum çağırdı klomene baslatıcak
Bende dayanamayip sabah normal test yaptim bende negatifBende erken gebelik testi yaptım negatif
Guzelmis bende deneyeyim bakalimYok Can'ım hamile değilim işte bende senin gibi düşünerekten hamilelik takvimini ekledim sende yapabilirsin :)
ozlemmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?