Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben 2 aydır serophene kullanıyorum doktor 3 ay kullan dozu arttırarak dedi ne takip ne çatlatma iğnesi çok yoğun özel bi hastanede meşhur bir doktor ama salladı diye düşünüyorum aynısını arkadaşıma da yapmış o da benle bir ilerliyor neyse geçen ay bi kasık ağrısı karnımda bilye var sanki ayy nasıl mutlu oldum meğer ilaç yumurtalıklarımı devreye geçirdiğinden miş adet oldum çok üzüldüm ama bu ay da ara ara giriyor çıkıyor sağ tarafıma bu ilaç yüzünden oluyor belirtiden değil ya ümitlenmicem bu sefer

Bende bu ay cekildim hsg 550 tl anestezili muayene parası da 70 tl toplam 620 tl verdik bakalım bu ay olcak mi benim

Bende erken gebelik testi yaptım negatif

nerde çektirdin canım,anestezili bayıltıyorlar galiba neden korkuyorum ben ya
Canım bende acır diye korktuğum için anestezili istedim devlette yapmadılar 10dk sürüyor kısa süreliğine uyutuyorlar hiç bişey hissetmedim bile sonradan kanama falan da olmadı sonuçlar da temiz çıktı tüplerim açık

İyi akşamlar kızlar. Eşimi bekliyorum test getirecek 5 saattir idrarımı tutuyorum sıvı almadım sabah ki idrar kadar etkili olur umarım. Bata son 3... Silikte olsa ikinci çizgiyi görürsem direkt kana gidicem. Bugün kayınpederimin hastalığının(kanser) tekrar nüksettiğini öğrendik kendisi bebek haberi almayı çok istiyor umarım bize yeni bir umut ışığı olur. Hepimiz için hayırlısı

Gecmis olsun canim amin insallah guzel haberleri verirsin kayinpederine

Etkili olur canım.yap test

ay ne güzel kutulmuşsun ya bende bu ay olmazsa çektircem

İmplantasyondan sonra akıntı olur mu adetim 1 hafta var ama bende bir akıntı ortaya çıktı acaba gebelikle ilgisi var mı ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…