Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herşeyin hayırlısı olsun önce bunda da vardır bir hayir inşallah hepimiz kavusucaz bebeklerimize
inşallah canım aslında ben bu sitelere girip kendimi kaptırmak istemiyordum ama yapamıyorum uğramadan 3 ay hiç hamilelik konularına bakmadım zayıflama, haftalık kilo verme yarışmasındayım:) kafamı dağıttım yani ama unutsam da bebeğim olmuyor hatırlasam da aynı diye takılıyorum artık:)

bana zaten reçeteye 3 aylık serophene en son hsg yazmış canım adam akıllı 1 yıldır iş yoğunluğndan yumurtlama günlerimin yandığı aylarda oldu tabi ama 1 yıl diyelim
Hee anladım canım çektir o zaman dediğin gbi vakit kaybetme nasıl olsa sonunda cektireceksin ama gidersen de cektirirsende haber ver tez zamnda olur inşallah

Canım sen yumurtlamayı testle mi tespit ettin yoksa akıntı falan gibi belirtilerin mi vardı??
ikisinle ,ovulasyon tutmaya başladım 14.günü silikti 15.günü çift çizgi çıktı ve o sabah yapışkan bi akıntı geldi peçeteye ve şiddetli ağrılarım batmalarım eğilemiyordum bile o akşama kadar öyle devam etti 16sı sabaha karşı çatladı büyük ihtimal kalktığımda kasık batmalarım ağrılarım geçmişti

Canım sen yumurtlamayı testle mi tespit ettin yoksa akıntı falan gibi belirtilerin mi vardı??
Canim hani çörek otu bal karışımı var ya valla 3 4 gün kullandım onun etkisi mi bilmem ama bu ay çok akıntı oldu bende 3 gündür yogun şekilde bide geçen ay bukadar olmamıştı bide nasıl olsa doğal yolla olmucayak diye çalışmaları az yaptım

Merhabalar yeni uyeyim. bir sorum var ama gulmek yok bastan anlasalim endometriyozisi olup da tamamen dogal yolla tedavisiz anne olan ender kimselerdenim:) oglum 14 aylik. 2 bucuk aydir emzirmiyorum. Sutum bir muddet geldi gecen haftalarda kesildigini sandim. Fakat gecen gun gogus uclarimda rahatsizlik hissettim. Bir de baktim ki sutlenmis yine. Bu bir gebelik belirtisi olabilir mi? Endometriyozisten dolayi hic korunmuyoruz.

lacrimosa merhaba. Ovulasyonu regliniz bittikten sonra yapmaya baslardiniz en azından koyulasma sürecini görürsünüz. Kendimden anlatayim. 14. Çok koyulasti 15 sabah 11.00 deki test çok koyu iken saat 13.00 de okuldayken karnima büyük bir sanci girdi sanki yediklerim rahatsız etmiş de gaz dolmuş gibi derse dahi merdivenlerden cikarken çokzorlandim. Aksam 17.00 deki test sabaha gore daha ssilinti yani 14-15 sabahi koyu iken ayni gün catladi. Ki 14 sabah 10.00 da doktora girmiştim. 22 mm yumurta var çatlar bugün yarin demişti. Ben de 14-15-16 ardisik değerlendirdi bir de öncesinde12. GGün var başka da yok

ben anket açmıştım kızlar
hamile kalanlar ilişki sıklığınız nasıldı diye sonuçları paylaşayım
yumurtlama günü tek ilişki 10 kişi
yumurtlama dönemi gün aşırı 19 kişi
adet bittikten sonra gün aşırı 13 kişi oy kullanmış

Yok canım benim oğlum 3 yaşında hala sütüm geliyo.ve oğlum 4 aylıkken sütüm kesilmişti.hormonlarım normal çıktı.
Bu ay korunmadık bizde.adete gün sayıyorum sütün neden geldiği hskkın da bilgim yok.eğer gebe kalmamışsam.doktor doktor gezip nedeni ni bulmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…