- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Anladım canım eğer istiyorsan çektir doktor da okeylerse kaç aydır deniyorsu nuz pekiYok canım 3 aylık serophene verdi 2.ayım bu ay ama ben istiyorum ya zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla diye
Herşeyin hayırlısı olsun önce bunda da vardır bir hayir inşallah hepimiz kavusucaz bebeklerimizeanladım canım hayırlısı olsun bende 2.ayımı bitircem bakalım 9 şubatta ,kist oluşur diye de korkmuyor değilim
canımallah sabır versin gerçekten öylesi daha kötü tabi
bana zaten reçeteye 3 aylık serophene en son hsg yazmış canım adam akıllı 1 yıldır iş yoğunluğndan yumurtlama günlerimin yandığı aylarda oldu tabi ama 1 yıl diyelimAnladım canım eğer istiyorsan çektir doktor da okeylerse kaç aydır deniyorsu nuz peki
inşallah canım aslında ben bu sitelere girip kendimi kaptırmak istemiyordum ama yapamıyorum uğramadan 3 ay hiç hamilelik konularına bakmadım zayıflama, haftalık kilo verme yarışmasındayım:) kafamı dağıttım yani ama unutsam da bebeğim olmuyor hatırlasam da aynı diye takılıyorum artık:)Herşeyin hayırlısı olsun önce bunda da vardır bir hayir inşallah hepimiz kavusucaz bebeklerimize
Canım sen yumurtlamayı testle mi tespit ettin yoksa akıntı falan gibi belirtilerin mi vardı??Kaçırdın o zaman yumurtlamanı ben yakaladım değerlendirdi m gerisi Rabbim kalmış
Hee anladım canım çektir o zaman dediğin gbi vakit kaybetme nasıl olsa sonunda cektireceksin ama gidersen de cektirirsende haber ver tez zamnda olur inşallahbana zaten reçeteye 3 aylık serophene en son hsg yazmış canım adam akıllı 1 yıldır iş yoğunluğndan yumurtlama günlerimin yandığı aylarda oldu tabi ama 1 yıl diyelim
ikisinle ,ovulasyon tutmaya başladım 14.günü silikti 15.günü çift çizgi çıktı ve o sabah yapışkan bi akıntı geldi peçeteye ve şiddetli ağrılarım batmalarım eğilemiyordum bile o akşama kadar öyle devam etti 16sı sabaha karşı çatladı büyük ihtimal kalktığımda kasık batmalarım ağrılarım geçmiştiCanım sen yumurtlamayı testle mi tespit ettin yoksa akıntı falan gibi belirtilerin mi vardı??
inşallah canım veririm tabi ,zaten 9 şubata kadar burdayım bakalım umut dünyası...Hee anladım canım çektir o zaman dediğin gbi vakit kaybetme nasıl olsa sonunda cektireceksin ama gidersen de cektirirsende haber ver tez zamnda olur inşallah
Canim hani çörek otu bal karışımı var ya valla 3 4 gün kullandım onun etkisi mi bilmem ama bu ay çok akıntı oldu bende 3 gündür yogun şekilde bide geçen ay bukadar olmamıştı bide nasıl olsa doğal yolla olmucayak diye çalışmaları az yaptımCanım sen yumurtlamayı testle mi tespit ettin yoksa akıntı falan gibi belirtilerin mi vardı??
Daha erken demek ki...en azından birimiz hamiledir diye düşünüyorumBende dayanamayip sabah normal test yaptim bende negatif
acaba bu şanslı kimmmm merak ediyorumDaha erken demek ki...en azından birimiz hamiledir diye düşünüyorum
Yok canım benim oğlum 3 yaşında hala sütüm geliyo.ve oğlum 4 aylıkken sütüm kesilmişti.hormonlarım normal çıktı.Merhabalar yeni uyeyim. bir sorum var ama gulmek yok bastan anlasalimendometriyozisi olup da tamamen dogal yolla tedavisiz anne olan ender kimselerdenim:) oglum 14 aylik. 2 bucuk aydir emzirmiyorum. Sutum bir muddet geldi gecen haftalarda kesildigini sandim. Fakat gecen gun gogus uclarimda rahatsizlik hissettim. Bir de baktim ki sutlenmis yine. Bu bir gebelik belirtisi olabilir mi? Endometriyozisten dolayi hic korunmuyoruz.
1 şubat ta öğrenicez nasipseacaba bu şanslı kimmmm merak ediyorum
Senin bat ne zman canım heyecanla beklemey başladın yine inşallah olurDaha erken demek ki...en azından birimiz hamiledir diye düşünüyorum
Insallah en azindan birimizin tutar yaa. Sonra tutmayanlara yol gosterir :)Daha erken demek ki...en azından birimiz hamiledir diye düşünüyorum
belki de 9 şubatta :) şaka bir yana herşeye hazırlıklıyım ama adet olursam hsg endişesi sarcak ve spora devam edicem ama gebe kalırsam hayatım değişecek dünyama ışık gelcek :)1 şubat ta öğrenicez nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?