Hayirlisi olsunBende erken gebelik testi yaptım negatif
Senin de hayirlisi olsunBende dayanamayip sabah normal test yaptim bende negatif
Insallah hepimiz hamileyizdir yaaaDaha erken demek ki...en azından birimiz hamiledir diye düşünüyorum
Ben yapmicam yarin :) sinir oluorum cikmayincaHayirlisi olsun
Senin de hayirlisi olsun
Insallah hepimiz hamileyizdir yaaa
Ben yarin sabah yine yapicam bi daha yapmicam bi daha pazar gunu doktoruma gidip kan testi yaptiriyorum
Vala benim de goguslerim hic boyle tas gibi olmamistiKizlar albi gebelik testi aldim 3 tl olandan aksam 7 de yaptum negatif ama gogusler bomba giibi siss erken mi acaba yaptim
Keşke yarın ilk idrarla yapsaydın canımKizlar albi gebelik testi aldim 3 tl olandan aksam 7 de yaptum negatif ama gogusler bomba giibi siss erken mi acaba yaptim
Dayanamadim ki gunume 4 gun artik bekleyelim npalimKeşke yarın ilk idrarla yapsaydın canım
Bu durum yine herkese gore degisiyor canim yaa bugun eczaneme gelen bir hastama sordum yeni dogum yapti belirtilerin neydi dedimBurdan bugün bişey öğrendim eğer gebelik varsa yumurta çatlamasından 10 gün sonra belirtiler baş gösteriyormuş bakalım bende bi değişiklik olcak mı
1 şubat canımSenin bat ne zman canım heyecanla beklemey başladın yine inşallah olur
Hadi bakalım bende sayıyorum seninle inşallah güzel haberler gelicek1 şubat canımgün sayıyorum yine
Ohhh bizde böyle rahat olsak keske ya hamileymisim desek ama nerde biz yok o test yok bu test kendimizi dinliyoruz resmenBu durum yine herkese gore degisiyor canim yaa bugun eczaneme gelen bir hastama sordum yeni dogum yapti belirtilerin neydi dedim
Benim belirtim olmadi adetim gecikti test yaptim hamileymisim dedi :/
Belki de boyle olsak daha iyi olacak belki de hamile kalicaz da ama yoooookk bi insan her saniye kasiklarim batiyo mu acaba var midir bir sey ya yoksa ya varsa diye kendini dinler mi yaa baska bir sey dusunemez oldumOhhh bizde böyle rahat olsak keske ya hamileymisim desek ama nerde biz yok o test yok bu test kendimizi dinliyoruz resmen
İnşallah canım.senin bat ne zaman..Hadi bakalım bende sayıyorum seninle inşallah güzel haberler gelicek
Sorma ah ah bak ben bu güne kadar aman takmadim ki bu ay zaten olursa olur ne olcak yapar geçerim zaten bati da takip etmiyorum dedim ama aslında bunları derken bile duduklarimi yedim resmenBelki de boyle olsak daha iyi olacak belki de hamile kalicaz da ama yoooookk bi insan her saniye kasiklarim batiyo mu acaba var midir bir sey ya yoksa ya varsa diye kendini dinler mi yaa baska bir sey dusunemez oldum
Canim bat 9 subat bekliyore umut dünyası benimkisi de belki olur diye bakıyorumİnşallah canım.senin bat ne zaman..
Ben mucizelere inanırım
Benim görümceme doktorlar çocuğun olmaz diyodu hep tabi o zaman bekardı.evlendi ilk ay hamile kaldı
Doğru diyorsun canım biz çok istediğimiz için belirti arıyoruz yalnız ben şimdi takvimim tutuyorum tel de yumurtlama günümü 26 ocak gösteriyor fakat ben 23 ocak yumurtlamışım nasıl oluyor bu şimdi 9 Şubat değil o zaman bat demi benimBu durum yine herkese gore degisiyor canim yaa bugun eczaneme gelen bir hastama sordum yeni dogum yapti belirtilerin neydi dedim
Benim belirtim olmadi adetim gecikti test yaptim hamileymisim dedi :/
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin..Canim bat 9 subat bekliyore umut dünyası benimkisi de belki olur diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?