Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende yaptım kızlar bi bakınca hayali bi çizgi var gibi,bi bakınca hiçbi şey yok. Yarın sabah tekrar yapıcam

Kizlar albi gebelik testi aldim 3 tl olandan aksam 7 de yaptum negatif ama gogusler bomba giibi siss erken mi acaba yaptim

Benimde 16 ovulasyon 1 tanede gebelik testi m kalmış galiba beklerim 9 Şubat a kadar gelir adet olucaksam dakiktir gelmez ise inşallahhh ki gelmez 10 şubatta yapcam

Burdan bugün bişey öğrendim eğer gebelik varsa yumurta çatlamasından 10 gün sonra belirtiler baş gösteriyormuş bakalım bende bi değişiklik olcak mı
Bu durum yine herkese gore degisiyor canim yaa bugun eczaneme gelen bir hastama sordum yeni dogum yapti belirtilerin neydi dedim
Benim belirtim olmadi adetim gecikti test yaptim hamileymisim dedi :/

Bu durum yine herkese gore degisiyor canim yaa bugun eczaneme gelen bir hastama sordum yeni dogum yapti belirtilerin neydi dedim
Ohhh bizde böyle rahat olsak keske ya hamileymisim desek ama nerde biz yok o test yok bu test kendimizi dinliyoruz resmen

Ohhh bizde böyle rahat olsak keske ya hamileymisim desek ama nerde biz yok o test yok bu test kendimizi dinliyoruz resmen
Belki de boyle olsak daha iyi olacak belki de hamile kalicaz da ama yoooookk bi insan her saniye kasiklarim batiyo mu acaba var midir bir sey ya yoksa ya varsa diye kendini dinler mi yaa baska bir sey dusunemez oldum

Belki de boyle olsak daha iyi olacak belki de hamile kalicaz da ama yoooookk bi insan her saniye kasiklarim batiyo mu acaba var midir bir sey ya yoksa ya varsa diye kendini dinler mi yaa baska bir sey dusunemez oldum
Sorma ah ah bak ben bu güne kadar aman takmadim ki bu ay zaten olursa olur ne olcak yapar geçerim zaten bati da takip etmiyorum dedim ama aslında bunları derken bile duduklarimi yedim resmen bat 9 subattttTT

Doğru diyorsun canım biz çok istediğimiz için belirti arıyoruz yalnız ben şimdi takvimim tutuyorum tel de yumurtlama günümü 26 ocak gösteriyor fakat ben 23 ocak yumurtlamışım nasıl oluyor bu şimdi 9 Şubat değil o zaman bat demi benim

benim kasiklarim daha bi agrimaya basladi bacaklarima vuruyor ve belim hic adet doneminde yada adete yakin agrimaz simdi niye ariyor acaba eger hamileysem benim bekirtim sanirim bel agrisi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…