Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben takvimim tutuyorum tel de en iyi yardımcım oldu doğru çıktığı zamanlar çoğunlukta.
Ama bu ay serophene erken yumurtaları beni 26 ocak gösteriyor takvim fakat 23 ocak yumurtladım şimdi adet tarihim değişti mi?

Bu aradabir belirtimi yazmamisim, 4 ggündürayaklarim isinmadigindan geceleri uyuyamiyordum su torbasi koyarak isitip gece 3 gibi ancak uyuyabiliyordum. Ve de ggündüzleri calistigimdan hic uyumazdim ama karne günüresmen sizdim ggündüz Esim uyandirmamis . Uyku halim var ama gece de belki heyecan yeni hayat hayallerimden uykuya dalamama vardi hala da var :)

Peki sorması ayıp olacak ama merak ediyorum hangi günü değerlendirdin yani çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu?

Canım bende onu 9 gün yaptım ama bende akıntı falan olmadı yaa sadece çift çizginin çıktığı gün rakı beyazı gibi akıntı geldi o kadar ve çok az geldi ben kendimi hiç anlamıyorum acaba neden akıntım iki aydır olmuyo??

Evet canım adeti 3 gün öne çekiceksin bu durumda.
Benim bat takvime göre 31 i ama ben geç 1 gün geç yumurtladım.o yüzden batım 1 şubat

Ha bir de yumurtlamadan bu yana kuyruk solunum çok agriyor comeldigim yerden kalkamiyorum oturduğun yerden kalkarken Can'im çok aciyor ama hep yanlis şekilde oturdum sandim ama hala devam ediyor. İlk gebeligimde bulanti ve kusmalarim 8 hafta baslayip, doğum masasinda son bulmuştu umarim bu sefer boyle olmaz ...

Kizlar bende bal corekotu tarcin kullandım. Adetim 3 gün gecikti. Test yapmadım çünkü hiç belirtim yok. Yine tek çizgiyi görmek üzecek beni benim gibi olan var mi.. yorumlarinizi bekliyorum

Cevabın icin sagol canim. Bu ay icin ben de umutluyum. Gecen cuma "yasasin hamileyim" diyerek uyandim. Halbuki 2 gun once iliskim olmustu. Sut meselesini sordum dr.a dert etme bir ilac verip keseriz dedi. Mastit olmamak icin kesilmesi gerekiyor. Cok arastirip beynini bulandirma strese girersin derim. Benim durumum gercekten cok karisik. Rahmim alinmadan once tekrar anne olmak istiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…