- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
Insallah hamilesindir yaaa :)))benim kasiklarim daha bi agrimaya basladi bacaklarima vuruyor ve belim hic adet doneminde yada adete yakin agrimaz simdi niye ariyor acaba eger hamileysem benim bekirtim sanirim bel agrisi olucak
Peki sorması ayıp olacak ama merak ediyorum hangi günü değerlendirdin yani çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu?ikisinle ,ovulasyon tutmaya başladım 14.günü silikti 15.günü çift çizgi çıktı ve o sabah yapışkan bi akıntı geldi peçeteye ve şiddetli ağrılarım batmalarım eğilemiyordum bile o akşama kadar öyle devam etti 16sı sabaha karşı çatladı büyük ihtimal kalktığımda kasık batmalarım ağrılarım geçmişti
Canım bende onu 9 gün yaptım ama bende akıntı falan olmadı yaaCanim hani çörek otu bal karışımı var ya valla 3 4 gün kullandım onun etkisi mi bilmem ama bu ay çok akıntı oldu bende 3 gündür yogun şekilde bide geçen ay bukadar olmamıştı bide nasıl olsa doğal yolla olmucayak diye çalışmaları az yaptım
Bende bu ayda bu kadar uğraştım eğer olmazsa bende salacam kendimi hiç gün falan takip etmeyecemOhhh bizde böyle rahat olsak keske ya hamileymisim desek ama nerde biz yok o test yok bu test kendimizi dinliyoruz resmen
Evet canım adeti 3 gün öne çekiceksin bu durumda.Kızlar ben takvimim tutuyorum tel de en iyi yardımcım oldu doğru çıktığı zamanlar çoğunlukta.
Ama bu ay serophene erken yumurtaları beni 26 ocak gösteriyor takvim fakat 23 ocak yumurtladım şimdi adet tarihim değişti mi?
Ne takvimi canım bu?Kızlar ben takvimim tutuyorum tel de en iyi yardımcım oldu doğru çıktığı zamanlar çoğunlukta.
Ama bu ay serophene erken yumurtaları beni 26 ocak gösteriyor takvim fakat 23 ocak yumurtladım şimdi adet tarihim değişti mi?
13.15.17 günleri ilişki oldu canımPeki sorması ayıp olacak ama merak ediyorum hangi günü değerlendirdin yani çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu?
Yok canım benim oğlum 3 yaşında hala sütüm geliyo.ve oğlum 4 aylıkken sütüm kesilmişti.hormonlarım normal çıktı.
Bu ay korunmadık bizde.adete gün sayıyorumsütün neden geldiği hskkın da bilgim yok.eğer gebe kalmamışsam.doktor doktor gezip nedeni ni bulmaya çalışıcam
Google play store de takvimim var 1.5 yıldır adet tarihlerini giriyorsun sana yumurtlamanı herşeyini haber veriyor doğru da çıkıyor ama bu ay ben ilaç kullandığım için erken yumurtladımNe takvimi canım bu?
Hımm öylemi diyosun o zaman bat 6 şubatt:)) yumurtlamadan sonra 6.günümEvet canım adeti 3 gün öne çekiceksin bu durumda.
Benim bat takvime göre 31 i ama ben geç 1 gün geç yumurtladım.o yüzden batım 1 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?