- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Anladım canım benimde 12. Gün çok koyu çift çizgi vardı bende de ilişki 10,11,13. 15. Günlerde oldu. Bakalım bekliyoruz :)13.15.17 günleri ilişki oldu canım
15.gün kıpkırmızı çift çizgi vardı
Baktım şimdi bi sürü takvim var bu konu ile ilgili tam olarak adı ne?Google play store de takvimim var 1.5 yıldır adet tarihlerini giriyorsun sana yumurtlamanı herşeyini haber veriyor doğru da çıkıyor ama bu ay ben ilaç kullandığım için erken yumurtladım
Ideal günler ilişki olmuş canım inşallah sağlıklı yumurtlamışız dır da döllenme olmuştur inşallahhhAnladım canım benimde 12. Gün çok koyu çift çizgi vardı bende de ilişki 10,11,13. 15. Günlerde oldu. Bakalım bekliyoruz :)
Takvimim pembe olanCa
Baktım şimdi bi sürü takvim var bu konu ile ilgili tam olarak adı ne?
Ilk sıradaki kitap şeklinde olanTakvimim pembe olan
Ideal günler ilişki olmuş canım inşallah sağlıklı yumurtlamışız dır da döllenme olmuştur inşallahhh[/QUOTE
İnşallah canım dediğin gibi burdaki isteyen herkse nasip etsin Rabbim
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.rahmin neden alınacakCevabın icin sagol canim. Bu ay icin ben de umutluyum. Gecen cuma "yasasin hamileyim" diyerek uyandim. Halbuki 2 gun once iliskim olmustu. Sut meselesini sordum dr.a dert etme bir ilac verip keseriz dedi. Mastit olmamak icin kesilmesi gerekiyor. Cok arastirip beynini bulandirma strese girersin derim. Benim durumum gercekten cok karisik. Rahmim alinmadan once tekrar anne olmak istiyorum :'(
Bu mu canımTakvimim pembe olan
Evet canımBu mu canım
Evet canım önerdim arkadaşa 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum ama bu ay serophene kullandığım için 3 gün erken yumurtladım ,9 şubattan 6 şubata terfi etti benim bat:)sweetdreams1985 ben de onukullaniyorum ddoğrudur ve super bir uygulama bu ay doktorla berabercalisti resmen :) ddediğiggün yumurtlama oldu
Saol canim bakalım kan vermeye geldim insallah olumlu sonuç alırım dua et bol bol çok heyecanliyim :) birazcık korkuyorum negatif olmasindanA Arzukayhan ben çizgi görüyorum :) hayirli olsun
Süpermiş hadi bakalım artık benim kılavuzum da busweetdreams1985 ben de onukullaniyorum ddoğrudur ve super bir uygulama bu ay doktorla berabercalisti resmen :) ddediğiggün yumurtlama oldu
benimde böyle attım resmi kan verdim şimdi sonuç bekliyorum ınsallah hamileyizdir:)
benimde böyle attım resmi kan verdim şimdi sonuç bekliyorum ınsallah hamileyizdir:)
Ederim 1 de cikcak sonuç ekran görüntüsü atarım dua et:)Hayırlısı olsun inşallah haberdar et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?