Evet yaa ikinizinkde cok benziyo birbirinize eger biriniz hamileyse digerinizde hamiledir
İdrar fazlalığı çizgi oluşturmuş canım.malesef bence negatifEki Görüntüle 1757642 arkadaşlar acil yardım hamile miyim sabah yaptım sonra böyle oldu :)
Çıktımı sonucunEderim 1 de cikcak sonuç ekran görüntüsü atarım dua et:)
Merba kızlar ya ben bundan 2 hafta önce doktora gittim hasta olmuorm die en son 18 kasımda olmuştum sonra hiç olmadim 2 3 defa test yaptirdim sonuç hep şüpheli dediler sonra doktora gttim bişe yoj yumurta bile catlamamis dedi tarlusal verdi bide folik asit tarlusali 6 gün düzenli içtim tarlusal bittikten sonra yine olmadım suan 8 yada 10.günüm ve hala regl gormuorm suan göğüslerim aşırı sis ve uclari agrio bide arasıra sag kasigim da şiddetli bi anlık ağrı oluo
Bende takvimim kullajiyorum. 1 bucuk senedir hic adetim sasmadi. Ne gosterdiyse o. Cok guzel bi uygulama bence de. Senin de dedigin gibi herseyi gosterio.Ilk sıradaki kitap şeklinde olan
Ben de onu kullanıyorumBende takvimim kullajiyorum. 1 bucuk senedir hic adetim sasmadi. Ne gosterdiyse o. Cok guzel bi uygulama bence de. Senin de dedigin gibi herseyi gosterio.
Ben bu sabah yine olctum atesi 36.7 gosterdi. Dun ve ondan onceki gun 36.8 36.9 du. Bu sabah cok duzgun olcemedim gibi geldi ama tekrarlamadim da. Sanirim atesim dusuooooBen de onu kullanıyorumbazen 1-2 gün oynama yapıyo.oda benim düzensizliğimden gerçi yumurtlamadan çözdüm olayı.sancı çekiyorum 14 gün sonra adet oluyorum.
Ciktimi sonuc ???Ederim 1 de cikcak sonuç ekran görüntüsü atarım dua et:)
Sen diyince ölçtüm 36.8 yarın yataktan kalkmadan ölçeyim bakalım kaç çıkcakBen bu sabah yine olctum atesi 36.7 gosterdi. Dun ve ondan onceki gun 36.8 36.9 du. Bu sabah cok duzgun olcemedim gibi geldi ama tekrarlamadim da. Sanirim atesim dusuoooo
Ben sabahlari kalkip dislerimi fircalayip hazirlanip uzaniorum ondan sonra 5 dk sonra fln dil altindan olcuorum. Ama bu sefer oynattim cok dereceyeli duzgun yapamadimSen diyince ölçtüm 36.8 yarın yataktan kalkmadan ölçeyim bakalım kaç çıkcak[/QUOTE
Ben once kalkiorum lavaboya gidiorum dislerimi fircaliyorum. Sonra uzaniorum bi 5 dakka sonra olcuorum hep boyle yaptim ama bugun agzimda oynadi cok derece duzun yapamadim
Evet canım bu ay serophene kullandım erken yumurtlattı beni yoksa takvimim mükemmel bişey.Bende takvimim kullajiyorum. 1 bucuk senedir hic adetim sasmadi. Ne gosterdiyse o. Cok guzel bi uygulama bence de. Senin de dedigin gibi herseyi gosterio.
Insallah hamilesindir canim yaaKızlar Günaydın
Size bişey anlatmak istiyorum Hayır olsun öncelikle , ben dün dua ettim sonra rüyaya yattım hamilemiyim değilmiyim Allahım bi işaret göster ya ümitleniyim yada hiç ümit etmiyim dedim sabaha karşı rahmime doktor tükenmez kalemin içi olurya ince borucuk onu sokup bişey yapıyordu interneti araştırdım hsg miş o Rabbim şifamın sanki hsg de olduğunu bana gösterdi ya , hamilemiyim umudum da ne kadar ilginç kalmadı şu anda.
Ellerimin ici yanio yaSen diyince ölçtüm 36.8 yarın yataktan kalkmadan ölçeyim bakalım kaç çıkcak
Inşallah canım herşeyden çok isterim ama ne yalan söyleyim bi rüya diceksin sanki bu ay yine kırmızılar gelcek ya bu işarettir bana bence Rabbimden , bugün heryer araştırcam rahim filmi için.Insallah hamilesindir canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?