Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet yaa ikinizinkde cok benziyo birbirinize eger biriniz hamileyse digerinizde hamiledir

Eşim ikna olmuyor orda bi ikinci çizgi olduğuna. Daha regle 2 gün var kan vermemi istemiyor sonunda üzülüyorum diye. Başka testim yok sabah yapamıycam ancak akşam yapabilirim. Öyle merak ediyorum ki sonucu

Merba kızlar ya ben bundan 2 hafta önce doktora gittim hasta olmuorm die en son 18 kasımda olmuştum sonra hiç olmadim 2 3 defa test yaptirdim sonuç hep şüpheli dediler sonra doktora gttim bişe yoj yumurta bile catlamamis dedi tarlusal verdi bide folik asit tarlusali 6 gün düzenli içtim tarlusal bittikten sonra yine olmadım suan 8 yada 10.günüm ve hala regl gormuorm suan göğüslerim aşırı sis ve uclari agrio bide arasıra sag kasigim da şiddetli bi anlık ağrı oluo

Supheli dediginde b-hcg kactı?

Bende takvimim kullajiyorum. 1 bucuk senedir hic adetim sasmadi. Ne gosterdiyse o. Cok guzel bi uygulama bence de. Senin de dedigin gibi herseyi gosterio.
Ben de onu kullanıyorum bazen 1-2 gün oynama yapıyo.oda benim düzensizliğimden gerçi yumurtlamadan çözdüm olayı.sancı çekiyorum 14 gün sonra adet oluyorum.

Ben de onu kullanıyorum bazen 1-2 gün oynama yapıyo.oda benim düzensizliğimden gerçi yumurtlamadan çözdüm olayı.sancı çekiyorum 14 gün sonra adet oluyorum.
Ben bu sabah yine olctum atesi 36.7 gosterdi. Dun ve ondan onceki gun 36.8 36.9 du. Bu sabah cok duzgun olcemedim gibi geldi ama tekrarlamadim da. Sanirim atesim dusuoooo

E
Ben sabahlari kalkip dislerimi fircalayip hazirlanip uzaniorum ondan sonra 5 dk sonra fln dil altindan olcuorum. Ama bu sefer oynattim cok dereceyeli duzgun yapamadim

Kızlar Günaydın
Size bişey anlatmak istiyorum Hayır olsun öncelikle , ben dün dua ettim sonra rüyaya yattım hamilemiyim değilmiyim Allahım bi işaret göster ya ümitleniyim yada hiç ümit etmiyim dedim sabaha karşı rahmime doktor tükenmez kalemin içi olurya ince borucuk onu sokup bişey yapıyordu interneti araştırdım hsg miş o Rabbim şifamın sanki hsg de olduğunu bana gösterdi ya , hamilemiyim umudum da ne kadar ilginç kalmadı şu anda.

Insallah hamilesindir canim yaa

günaydııınnn kızlaaarr :)))
hayır olsun rüyamda bi arkadaşım benden kırmızı tişört istedi kırmızı tişört aradım durdum ama tişört haricinde kırmızı her şeyi buldum.. sonra uyandım kalkmadan hemen ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı.. kalktım sonra test yaptım negatif :)
hamile değilim sanırım kasıklarımda ince bi kasılma var ama sanki adet ağrısı :) adet olmam yakındır.. ilk denemem ama Allah'ım böyle hayırlı görmüş demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…