- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Hayır olsun canım bugün rüyaları görmüşüz bende işaret gördüm ve şimdi hsg çektirceğim merkezi de buldum içime sindi, mutluluk girdi içimeyalnız şimdi baktım da rüyada kırmızı görmek hakkında şöyle diyor:
Rüyada kırmızı görmek, her zaman hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin aile saadeti ve sıcaklığı yaşayacağına ve sevileceğine yorulurken rüya sahibinin sevdiğine kavuşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet edilir.
Rüyada kırmızı renk görmek, heyecan verecek, kalbin adeta yerinden çıkacakmışcasına hızlı çarpmasına neden olacak, rüya sahibinin hayatın renklerini fark etmesini sağlayacak duygular yaşanmasına işaret eder. Tabir yerindeyse eğer, kış ortasında baharı yaşamak anlamına gelir.
kızlar hayır olsun :)
ben de bir rahat kalktım ,bir rahat kalktım. meğersem kendimi bir hayli sıkmışım heryerim gevşedi. aşağıdaki mahalle adeta bir coşkulu şelalegünaydııınnn kızlaaarr :)))
hayır olsun rüyamda bi arkadaşım benden kırmızı tişört istedi kırmızı tişört aradım durdum ama tişört haricinde kırmızı her şeyi buldum.. sonra uyandım kalkmadan hemen ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı.. kalktım sonra test yaptım negatif :)
hamile değilim sanırım kasıklarımda ince bi kasılma var ama sanki adet ağrısı :) adet olmam yakındır.. ilk denemem ama Allah'ım böyle hayırlı görmüş demek ki :)
Ama simdi bende iliski olduktan sonra ruyamda o aksam birisinin kucagima bebek biraktigini gordum. Hatta uyaninca heyecan yaptim. Ama hamilede olamicakmisim gibi gelio bu ayda sanki. Seninde belki tam terdir ruyada hamile olarak goremesende hamilesindir belki :)Inşallah canım herşeyden çok isterim ama ne yalan söyleyim bi rüya diceksin sanki bu ay yine kırmızılar gelcek ya bu işarettir bana bence Rabbimden , bugün heryer araştırcam rahim filmi için.
hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun :) Allah'ım hayırlı olan yola yönlendirsin inşallah :)Hayır olsun canım bugün rüyaları görmüşüz bende işaret gördüm ve şimdi hsg çektirceğim merkezi de buldum içime sindi, mutluluk girdi içime
ben de senin gibi olucam galiba bir kaç gün sonra :) adetinin ikinci günü bugun bak doktora gitmelisin.. baktır bakalım hangi tarafından yumurta geliyor bu ay hadi bakalım yeni bir ay başlıyor hadi kalk marş marş :)) bugun kontrol günü :)ben de bir rahat kalktım ,bir rahat kalktım. meğersem kendimi bir hayli sıkmışım heryerim gevşedi. aşağıdaki mahalle adeta bir coşkulu şelaleadet olcaksanda hayırlısı be gülüm napcan şubatta mutlu olalım inşallah
inşallah hamilesindiiiirrr :)))Ama simdi bende iliski olduktan sonra ruyamda o aksam birisinin kucagima bebek biraktigini gordum. Hatta uyaninca heyecan yaptim. Ama hamilede olamicakmisim gibi gelio bu ayda sanki. Seninde belki tam terdir ruyada hamile olarak goremesende hamilesindir belki :)
Insallahta ruyalarla ilgisi yok bence. Bilincalti tamamen. Cocuk cocuk die dusun ruyada cocuk gor :)inşallah hamilesindiiiirrr :)))
aslında böyle yaparak ne kadar çok zarar veriyoruz kendimize ama elimizde değil işte :)Insallahta ruyalarla ilgisi yok bence. Bilincalti tamamen. Cocuk cocuk die dusun ruyada cocuk gor :)
inşallahhh canım ama ne yalan söyleyim o kadar inandım ki birazdan spora bile başlıcam ,baslamasam mı acabaAma simdi bende iliski olduktan sonra ruyamda o aksam birisinin kucagima bebek biraktigini gordum. Hatta uyaninca heyecan yaptim. Ama hamilede olamicakmisim gibi gelio bu ayda sanki. Seninde belki tam terdir ruyada hamile olarak goremesende hamilesindir belki :)
Bencede. Ya 3 gun kaldi ya gitsem saglik ocagina varsa cikar miaslında böyle yaparak ne kadar çok zarar veriyoruz kendimize ama elimizde değil işte :)
amin inşallahhakkımızda her şeyin hayırlısı olsun :) Allah'ım hayırlı olan yola yönlendirsin inşallah :)
insallah hamilesindir canim ama degilsen de uzulme daha ilk denemenizmis hic uzulme onumuzdeki ay daha iyi degerlendirirsiniz tatlimgünaydııınnn kızlaaarr :)))
hayır olsun rüyamda bi arkadaşım benden kırmızı tişört istedi kırmızı tişört aradım durdum ama tişört haricinde kırmızı her şeyi buldum.. sonra uyandım kalkmadan hemen ateşimi ölçtüm 36.9 çıktı.. kalktım sonra test yaptım negatif :)
hamile değilim sanırım kasıklarımda ince bi kasılma var ama sanki adet ağrısı :) adet olmam yakındır.. ilk denemem ama Allah'ım böyle hayırlı görmüş demek ki :)
valla ben korkuyom doktora gitmeye açıkcası ayıptır söölemesiben de senin gibi olucam galiba bir kaç gün sonra :) adetinin ikinci günü bugun bak doktora gitmelisin.. baktır bakalım hangi tarafından yumurta geliyor bu ay hadi bakalım yeni bir ay başlıyor hadi kalk marş marş :)) bugun kontrol günü :)
sende kadin doktoruna git canimvalla ben korkuyom doktora gitmeye açıkcası ayıptır söölemesiaşağıdan muayene ediyolarya ondan çekiniyorum
kadından da utanırımsende kadin doktoruna git canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?