Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya şimdi çok mutlu oldum izmirdeyim ben karabağlarda ibni Sina tıp merkezi var uyuşturucu iğne ile uğuşturup sonra hsg çekiyormuş 300 tl çok uygun fiyatı da dün 2 yerden 1000 ve 700 rakamı almıştım. içime mutluluk girdi sanki hsg bana Bebeğimi vercek ya inşallahhh

yalnız şimdi baktım da rüyada kırmızı görmek hakkında şöyle diyor:
Rüyada kırmızı görmek, her zaman hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin aile saadeti ve sıcaklığı yaşayacağına ve sevileceğine yorulurken rüya sahibinin sevdiğine kavuşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet edilir.
Rüyada kırmızı renk görmek, heyecan verecek, kalbin adeta yerinden çıkacakmışcasına hızlı çarpmasına neden olacak, rüya sahibinin hayatın renklerini fark etmesini sağlayacak duygular yaşanmasına işaret eder. Tabir yerindeyse eğer, kış ortasında baharı yaşamak anlamına gelir.

kızlar hayır olsun :)

Hayır olsun canım bugün rüyaları görmüşüz bende işaret gördüm ve şimdi hsg çektirceğim merkezi de buldum içime sindi, mutluluk girdi içime

ben de bir rahat kalktım ,bir rahat kalktım. meğersem kendimi bir hayli sıkmışım heryerim gevşedi. aşağıdaki mahalle adeta bir coşkulu şelale adet olcaksanda hayırlısı be gülüm napcan şubatta mutlu olalım inşallah

Inşallah canım herşeyden çok isterim ama ne yalan söyleyim bi rüya diceksin sanki bu ay yine kırmızılar gelcek ya bu işarettir bana bence Rabbimden , bugün heryer araştırcam rahim filmi için.
Ama simdi bende iliski olduktan sonra ruyamda o aksam birisinin kucagima bebek biraktigini gordum. Hatta uyaninca heyecan yaptim. Ama hamilede olamicakmisim gibi gelio bu ayda sanki. Seninde belki tam terdir ruyada hamile olarak goremesende hamilesindir belki :)

ben de senin gibi olucam galiba bir kaç gün sonra :) adetinin ikinci günü bugun bak doktora gitmelisin.. baktır bakalım hangi tarafından yumurta geliyor bu ay hadi bakalım yeni bir ay başlıyor hadi kalk marş marş :)) bugun kontrol günü :)

inşallah hamilesindiiiirrr :)))

Kızlar BAT ıma 5 gün kala test yapsam çıkar mı sizce dayanamıyorum çünkü

inşallahhh canım ama ne yalan söyleyim o kadar inandım ki birazdan spora bile başlıcam ,baslamasam mı acaba
yok gibi geldi bilmiyorum rüya değil sanki bütün bunlar işaret sonra karabağlardaki o merkezi bulmam hepsi işaret ,dediğin gibi olması için neler vermezdim

insallah hamilesindir canim ama degilsen de uzulme daha ilk denemenizmis hic uzulme onumuzdeki ay daha iyi degerlendirirsiniz tatlim

valla ben korkuyom doktora gitmeye açıkcası ayıptır söölemesi aşağıdan muayene ediyolarya ondan çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…