- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canim normalde yani 2 3 ay öncesinde uzayan akinti oldu mu hiç senin gerci benim hep oldu ama bi işe yaramadı belki de ille olması gerekmiyor takma ona kafayı bak ben aylarca kafaya taktım bide doğal yolla olamıyor diyice dOktar resmen kafaya takip hasta olup yattım kaç gün olcak inşallah pozitif düşün hepCanım bende onu 9 gün yaptım ama bende akıntı falan olmadı yaasadece çift çizginin çıktığı gün rakı beyazı gibi akıntı geldi o kadar ve çok az geldi ben kendimi hiç anlamıyorum acaba neden akıntım iki aydır olmuyo??
O zaman bence doktora git bi kan testi yaptirinşallahhh canım ama ne yalan söyleyim o kadar inandım ki birazdan spora bile başlıcam ,baslamasam mı acaba
yok gibi geldi bilmiyorum rüya değil sanki bütün bunlar işaret sonra karabağlardaki o merkezi bulmam hepsi işaret ,dediğin gibi olması için neler vermezdim
Bende dün yapmistim tam bir hayal kirikligi bugun goguslerimde sızı artti ama hevesim kirildikızlar dayanamadım yaptım nrgatif ti kasıklarım göğsüm ağrıyor siz gününüzü bekleyin hayal kırıkşlığı olmasın.
Yapma yuapma 5 gun kala yapma benim dü 4 gun vardi yaptim negatif. Cevremdekilerde dedi yapma dedi olsada cikmaz dedi inatla yaptim insan sinir oluo negatifi gorunce bekle benceKızlar BAT ıma 5 gün kala test yapsam çıkar mı sizce dayanamıyorum çünkü
Supheli dediginde b-hcg kactı?
belki çıkar ama bence pazartesiyi bekleBencede. Ya 3 gun kaldi ya gitsem saglik ocagina varsa cikar mi
Banada kendi adima oyle gelio :)belki çıkar ama bence pazartesiyi bekleben de pazartesi baktırcaktım ama nöbetçiyim dedim ya pazar günü baktırcam ama pazara kadar adet olmazsam :/ kasıklarım ağrıyo belime vuruyo adet ağrısı bence geliyorum diyo
Canim kullandığın ilaçla ilgibi mi oldu yumurtlama senin benimde bat 9 ŞubatEvet canım önerdim arkadaşa 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum ama bu ay serophene kullandığım için 3 gün erken yumurtladım ,9 şubattan 6 şubata terfi etti benim bat:)
Ne yazmıştım canım ben göremedim deKizlar benim sorularını cevap verecek yok mi.
değilim bence yaa :) bu ay bana tecrube oldu.. eşim de öyle diyo bu ayı daha iyi değerlendiririz diyo :)insallah hamilesindir canim ama degilsen de uzulme daha ilk denemenizmis hic uzulme onumuzdeki ay daha iyi degerlendirirsiniz tatlim
kız deme öyle kadın doktora git en azından baksın alttan bakmak daha iyi.. ne varsa gözüküyor :) sen dinle bizi hadi git :) yumurtan nerdeymiş bu ay ona odaklanalım hadi :)))valla ben korkuyom doktora gitmeye açıkcası ayıptır söölemesiaşağıdan muayene ediyolarya ondan çekiniyorum
ben de bu sabah yaptım test negatif pazar günü kanda da negatifi görcemkızlar dayanamadım yaptım nrgatif ti kasıklarım göğsüm ağrıyor siz gününüzü bekleyin hayal kırıkşlığı olmasın.
3.4 canm doktor bu na göre şüpheli demistu
amaaann olacaksam olayım adetBanada kendi adima oyle gelio :)
Yok canım beklicem 6 Şubat a kadar sonra devam edicem spora , hsg adetin 8.9.10 günleri çekiyorlarmış bu ay çektirip önüme bakcam üstümden yük gitcek 5 dk sürüyormuş dişimi sıkcam inşallah tüplerim de açık çıkar bakalım.O zaman bence doktora git bi kan testi yaptir
Dusunsene bi de hamile oldugunu spor fln yapipta yanlis harekette yapabilirsin. Bence bi kan testi yaptir sonucuna gore davran
Evet canım yoksa takvimim 9 Şubat gösteriyor , ilaç erken yumurtlattı büyük ihtimal iyiki ovulasyon da tuttum ki gördüm içimde uhde kalmaz ilacı içip yumurtlamayı kaçırsam üzülürdümCanim kullandığın ilaçla ilgibi mi oldu yumurtlama senin benimde bat 9 Şubat
gününü beklemek en iyisi bazen idrara hormon geç yansıyor o yüzden rgl gününden sonra bile gebe olanlar var tabi ama kan kesin ..değilim bence yaa :) bu ay bana tecrube oldu.. eşim de öyle diyo bu ayı daha iyi değerlendiririz diyo :)
kız deme öyle kadın doktora git en azından baksın alttan bakmak daha iyi.. ne varsa gözüküyor :) sen dinle bizi hadi git :) yumurtan nerdeymiş bu ay ona odaklanalım hadi :)))
ben de bu sabah yaptım test negatif pazar günü kanda da negatifi görcemolsun ya napalım Yüce Rabb'im böyle uygun gördü hayırlısı böyleymiş :)
daha iyi altan bakmalari daha net hersey gorunuyor kapat gozlerini utanmasinkadından da utanırım
bende 12. gün çok yogun şekilde oldu en yoğun olduğu gün yumurtlamaya en yakın gün dayılıyor 1-2 gün içersinde çatlıyor ben takip ediyorum genelde oluyor.bende en yoğun günü değerlendridim.Ya bu uzayan akıntı bende sadece bir güm oluyor. Sizlerde kaç gün uzayan akıntı oluyor 5-6 fln mı ??
yok bizim öyle olmazgününü beklemek en iyisi bazen idrara hormon geç yansıyor o yüzden rgl gününden sonra bile gebe olanlar var tabi ama kan kesin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?