- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Takip etmen çok iyi olmuş o zman bende dün kasiklarimda ağrı vardı hasta olucak giydim bide yogun akinti geldi anlamam pek ama sanırım çatladi..Evet canım yoksa takvimim 9 Şubat gösteriyor , ilaç erken yumurtlattı büyük ihtimal iyiki ovulasyon da tuttum ki gördüm içimde uhde kalmaz ilacı içip yumurtlamayı kaçırsam üzülürdüm
Süpermiş hadi bakalım artık benim kılavuzum da busweetdreams1985 ben de onukullaniyorum ddoğrudur ve super bir uygulama bu ay doktorla berabercalisti resmen :) ddediğiggün yumurtlama oldu
Canım evlenmeden önce hatırlıyorum sanki böyle ıslaklık oluyordu ama iki aydır kafaya taktığım için mi acaba akıntı olmuyo bilmiyorum bakalım ben yinede çok umutlanmak istemiyorum daha bata 10 gün var :)Canim normalde yani 2 3 ay öncesinde uzayan akinti oldu mu hiç senin gerci benim hep oldu ama bi işe yaramadı belki de ille olması gerekmiyor takma ona kafayı bak ben aylarca kafaya taktım bide doğal yolla olamıyor diyice dOktar resmen kafaya takip hasta olup yattım kaç gün olcak inşallah pozitif düşün hep
Demekki hiç bir belirtiye güvenmemek gerekiyo göğüs ağrısı kasık ağrısı falan boşBende dün yapmistim tam bir hayal kirikligi bugun goguslerimde sızı artti ama hevesim kirildi
Olsun canım sen yine iyiyi düşün benim de bat 11 gün var ilk kez ovu testi kullandin zaten güzel zmanlarda da birlikte oldun hep birlikte beklicez inşallah güzel haberler gelicek göbüse melekler düşecekSüpermiş hadi bakalım artık benim kılavuzum da bu
Canım evlenmeden önce hatırlıyorum sanki böyle ıslaklık oluyordu ama iki aydır kafaya taktığım için mi acaba akıntı olmuyo bilmiyorum bakalım ben yinede çok umutlanmak istemiyorum daha bata 10 gün var :)
Ayy seni yerim benim moral kaynağı arkadaşım Sağol inşallah dediklerin hepimizin duası ikimizinde aynı zaten bat günü bakalım hayırlısı peki sence hamileysek bat dan önce başlar mı veya hangi belirtiler olabilir??Olsun canım sen yine iyiyi düşün benim de bat 11 gün var ilk kez ovu testi kullandin zaten güzel zmanlarda da birlikte oldun hep birlikte beklicez inşallah güzel haberler gelicek göbüse melekler düşecek
Ben geçen ay erken gebelik testi aldım ama adını bilmiyorum tam 7 gün vardı batarya yaptım çıkmadı ama ben doğal yolla hamile kalamiyormusum ondan çıkmadı buradi arkadaşım var ilk gebeliğin i 8 gün kala öğrenmiş insan ne derse desin kendine hakim olamıyor üzülşek bile o testler yapılıyorErken gebelik testleri hakkinda ne dusunuyorsunuz? mens doneminin 8 gun- 1 hafta oncesinde gosteren testler var diyorlar. Nedir markalari bilen var mi? Gidip alasim var.Gerci ben ogluma hamileyken dandik testlerde fortel early den dahakoyu cizgi gordum ama... 2 yilda yeni markalar cikmis olabilir diyorum.bilen var mi
şahsen ben eczacıyım eczaneme getirtiyorum ama normal testlerle arasında 10mlU/ml oynuyor.. günü gelmeden bakmamak lazımmış ben bunu öğrendim.. benim bat 1 şubat.. salıdan gününden beri erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyo :) pazar günü kan testine gidicem en temizi bu :)Erken gebelik testleri hakkinda ne dusunuyorsunuz? mens doneminin 8 gun- 1 hafta oncesinde gosteren testler var diyorlar. Nedir markalari bilen var mi? Gidip alasim var.Gerci ben ogluma hamileyken dandik testlerde fortel early den dahakoyu cizgi gordum ama... 2 yilda yeni markalar cikmis olabilir diyorum.bilen var mi
Canim benim yaaaa inşallah kuzum valla beni biliyorsun kaç aydır belirti yaşadım hele geçen ay bel ağrısı kasık ağrısı derken resmen belirti yaşadım ama inanıyorum ki belirtileri yaşarken bir tık da olsa farklıdır hissediyorsun diyorlarAyy seni yerim benim moral kaynağı arkadaşım Sağol inşallah dediklerin hepimizin duası ikimizinde aynı zaten bat günü bakalım hayırlısı peki sence hamileysek bat dan önce başlar mı veya hangi belirtiler olabilir??
benimde 01.02 ya ama bazen gününde bile çıkmıyor onlara aldanmammak lazım döllenme geç ise 10 gün sonra bile çıkan var.şahsen ben eczacıyım eczaneme getirtiyorum ama normal testlerle arasında 10mlU/ml oynuyor.. günü gelmeden bakmamak lazımmış ben bunu öğrendim.. benim bat 1 şubat.. salıdan gününden beri erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyo :) pazar günü kan testine gidicem en temizi bu :)
En son adetin ne zamandı ? 9 Şubat bat değil mi seninTakip etmen çok iyi olmuş o zman bende dün kasiklarimda ağrı vardı hasta olucak giydim bide yogun akinti geldi anlamam pek ama sanırım çatladi..
Canim normal de de akıntı oluyormuydu yani aslında normal gerçi ben hep ıslak olduğum icin sürekli gelir akıntı bi tek yumurtlama gününde uzayan akıntı gelirya kızlar bıse sorucam bugun yumurtlamamın 10. gunu cok akıntım var su gıbı kokusuz öyle yapıskan gıbı falan da değil az önce yıne regl oldum sandım baktım bıse yok
Canim 2 gunde bir ( mumkunse tam 48 saat) kan verip hcg takibi yapman gerekiyordu. 48 saat sonra deger ikiye katlanmali. Eger katlanmiyorsa lh hormonu ile ilgilidir. Cunku vucut bazen 5 birime kadar hcg uretebiliyor.
yumurtlama gunumdede gelır ama daha koyu bısey bu ara bıldgın du gıbı akıntı belım cok agrıyor bıde yaCanim normal de de akıntı oluyormuydu yani aslında normal gerçi ben hep ıslak olduğum icin sürekli gelir akıntı bi tek yumurtlama gününde uzayan akıntı gelir
şahsen ben eczacıyım eczaneme getiriyorum ama normal testlerle arasında 10mlU/ml oynuyor.. günü gelmeden bakmamak lazımmış ben bunu öğrendim.. benim bat 1 şubat.. salıdan gününden beri erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyo :) pazar günü kan testine gidicem en temizi bu :)
Evet 9 Şubat takvime göre bende 1 yıldır takvimi kullanıyorum benim 14 ocak di adetEn son adetin ne zamandı ? 9 Şubat bat değil mi senin
Anladım cnm evet ama tarlusal kullandigim halde ve suan hapın bittiği 10 gün olmasına rağmen hasta olmuorm ya en son dedim ya 18 Kasım işte
Zaten kokusuMuş canım bişey olmaz benim hep gelir yumurtlama dönemin deyim yani geçti sayılir hala alıntılar geliyo su gbiyumurtlama gunumdede gelır ama daha koyu bısey bu ara bıldgın du gıbı akıntı belım cok agrıyor bıde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?