Tekrar kan testi yaptirman en iyisi olur. Negatifse yumurtlamanda sorun var demektir kanımca. Ama bildigin ve guvendigin bir yerde yaptir. Ve bana sorarsan doktorunu degistir. Bir oyle bir bole demesi guven vermiyor
26 günde bir oluyorsun galiba canım anladım , hayırlısı hepimiz için ne diyelim yumurtlamanı takip ettiysen bi ümit işte Allah büyük.Evet 9 Şubat takvime göre bende 1 yıldır takvimi kullanıyorum benim 14 ocak di adet
Çok geçmiş olsun işte Rabbimin mucizesi allahım büyük yani hersey olabilir fsh değeri yüksek dOktar öyle dedi çok tattım ama ben yine hep ümit ettim yine denedim olur diye inandım neler duydum tüp bebek denerken hamile kalanlar var gerçekten seninde çok büyük mucize allah bagislasin ikincide olur inşallah hemen sagliklamasalolsunnn
Canim sakın normal yolla gebe kalamiyorum diyip uzme kendini. Benim tek yumurtaligim dönüp rahmin arkasina yapismis uzerini de endometriyozos kaplamis diger yumurtaligimda 3 bucuk cm cikolata kisti vardi. Rahmim o kadar yapisikmis ki plesanta buyudukce bomba patlamis gibi olmus paramparca dokular... Sezaryan yapilirken doktorum bi doktoru daha cagirip gosterdi. Nasil gebe kalmis tip fakultesinde ders olur tibben mumkun degil diye konustular. Sonuc 14 aylik tosuncugum var :) ama durum kritik o yuzden 2. Yi istiyorum :)
vala bılemıyorum canım bekleyıp görucez işte benımde 7 gun bata meraklı bekleyım devam edıyor kan testını yapmamk ıcın zor duruyorum gecen salı gunu yaptırdım daha 9 gun vardı=)tabıkı negatıf ıcıktı 0,6Zaten kokusuMuş canım bişey olmaz benim hep gelir yumurtlama dönemin deyim yani geçti sayılir hala alıntılar geliyo su gbi
Bana da öyle dediler canım insan hissediyormuş yaa :) bakalım bizimki daha erken hissetmek için artık 4-5 güne belli olurCanim benim yaaaa inşallah kuzum valla beni biliyorsun kaç aydır belirti yaşadım hele geçen ay bel ağrısı kasık ağrısı derken resmen belirti yaşadım ama inanıyorum ki belirtileri yaşarken bir tık da olsa farklıdır hissediyorsun diyorlar
arkadaşlar malesef hamile değilim test bozuk mus ama doktoruma gösterdim senin ki bozuk değil canım hamile olabilirmissin sen kan testi yaptırabilirsiniz :)Eşim ikna olmuyor orda bi ikinci çizgi olduğuna. Daha regle 2 gün var kan vermemi istemiyor sonunda üzülüyorum diye. Başka testim yok sabah yapamıycam ancak akşam yapabilirim. Öyle merak ediyorum ki sonucu
arkadaşlar malesef hamile değilim test bozuk mus ama doktoruma gösterdim senin ki bozuk değil canım hamile olabilirmissin sen kan testi yaptırabilirsiniz :)
dayanamıyorsan yap ama üzülme diye diyorum :)İnsallah guzel haberler alirsin. Az kalmis bat ına. Seninki cikmiyorsa bende hic cikmax
öyle mi oluyormuş alla allaDayanamadım yine test yaptımne ga tifffffff
Eğer hamileysem kız olabilir diye düşünüyorum.Oğlanlar da şimdiye doktor kontrolündeydim
Son 3 iyice kafa git tiiii
kızlar yaa sizin o günlerdir gelen akıntı benim daha bugun geldi :S sorun bende galiba beyaz hafif sulu gibi :/ kasıklarım da çok ağrıyo başım dönüyo :S
Merhaba hanımlar size bir sorum olacaktı adetim e daha var suan yumurtalanma dönemim eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce bende hamiş kalırmiyim? ???
benim de adet sancısı gibi hatta adetimi bekliyorum artık hamilelik modundan çıktımBenimd 2-3 gündür var o akıntı. Dediğin gibi kasıklarım ve belim ağrıyor ama bu regl sancısı gibi hissediyorum. Pazar günü olmam gerekiyor. Dün yaptığım testte çok belirsiz bi çizgi var,yarın sabah tekrar yapıcam. Varsa daha belirgin şekilde çıkar diye düşünüyorum
Inşallah hamisimdir canım ya gerçekten çok istiyorum ama olur mu bilmiyorum 10 gün falan var canım benimtabiki olabilirsin canim, zaten yumurtlama donemi veya ona yakin bir tarihte gerceklesen denemelerin tutma olasiligi yuksek. allah gonlune gore versin insallah oylesindir :) bat ne zaman?
inşallah duaların kabul olur tatlım benim Allah razı olsun :) ben hamile gibi hissetmiyorum artık yaa sol kasığımdaki o batma gitti bugun kasıklarımın ikiside ağrıyor belime vuruyor normal adet zamanım gibi.. az önce aşağıda bişiyler oldu adet oldum sandım ama beyaz akıntı gelmiş şaşırdım :/ baım dönüyo arar midem kalkıyo.. ama adet bekliyorum ben :) inşallah siz hamişsinizdir inşallaaahh :)))01 şubatçılar inşallah hep,imiz hamişizdir.Cuma günü dua ettim Amin.
benim de adet sancısı gibi hatta adetimi bekliyorum artık hamilelik modundan çıktımmidem de kalkıyo arada ama bu sabah test yaptım bir şey yoktu :/ yap bi daha test hadi hadiii inşallah daha net çıkar da hamilesindir :))
inşallah duaların kabul olur tatlım benim Allah razı olsun :) ben hamile gibi hissetmiyorum artık yaa sol kasığımdaki o batma gitti bugun kasıklarımın ikiside ağrıyor belime vuruyor normal adet zamanım gibi.. az önce aşağıda bişiyler oldu adet oldum sandım ama beyaz akıntı gelmiş şaşırdım :/ baım dönüyo arar midem kalkıyo.. ama adet bekliyorum ben :) inşallah siz hamişsinizdir inşallaaahh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?