Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tekrar kan testi yaptirman en iyisi olur. Negatifse yumurtlamanda sorun var demektir kanımca. Ama bildigin ve guvendigin bir yerde yaptir. Ve bana sorarsan doktorunu degistir. Bir oyle bir bole demesi guven vermiyor

Aynen cnm ya bende bişe anlamiorm neyse bakacaz artik duruma 2 gün filan daha bekleyim bakm ne çkacak:)

Çok geçmiş olsun işte Rabbimin mucizesi allahım büyük yani hersey olabilir fsh değeri yüksek dOktar öyle dedi çok tattım ama ben yine hep ümit ettim yine denedim olur diye inandım neler duydum tüp bebek denerken hamile kalanlar var gerçekten seninde çok büyük mucize allah bagislasin ikincide olur inşallah hemen saglikla

Zaten kokusuMuş canım bişey olmaz benim hep gelir yumurtlama dönemin deyim yani geçti sayılir hala alıntılar geliyo su gbi
vala bılemıyorum canım bekleyıp görucez işte benımde 7 gun bata meraklı bekleyım devam edıyor kan testını yapmamk ıcın zor duruyorum gecen salı gunu yaptırdım daha 9 gun vardı=)tabıkı negatıf ıcıktı 0,6

Bana da öyle dediler canım insan hissediyormuş yaa :) bakalım bizimki daha erken hissetmek için artık 4-5 güne belli olur

Dayanamadım yine test yaptım ne ga tifffffff
Eğer hamileysem kız olabilir diye düşünüyorum.Oğlanlar da şimdiye doktor kontrolündeydim
Son 3 iyice kafa git tiiii

Eşim ikna olmuyor orda bi ikinci çizgi olduğuna. Daha regle 2 gün var kan vermemi istemiyor sonunda üzülüyorum diye. Başka testim yok sabah yapamıycam ancak akşam yapabilirim. Öyle merak ediyorum ki sonucu
arkadaşlar malesef hamile değilim test bozuk mus ama doktoruma gösterdim senin ki bozuk değil canım hamile olabilirmissin sen kan testi yaptırabilirsiniz :)

Eklentiler

• 20160128_225221.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
İnsallah guzel haberler alirsin. Az kalmis bat ına. Seninki cikmiyorsa bende hic cikmax
dayanamıyorsan yap ama üzülme diye diyorum :)

Dayanamadım yine test yaptım ne ga tifffffff
Eğer hamileysem kız olabilir diye düşünüyorum.Oğlanlar da şimdiye doktor kontrolündeydim
Son 3 iyice kafa git tiiii
öyle mi oluyormuş alla alla

kızlar yaa sizin o günlerdir gelen akıntı benim daha bugun geldi :S sorun bende galiba beyaz hafif sulu gibi :/ kasıklarım da çok ağrıyo başım dönüyo :S

Merhaba hanımlar size bir sorum olacaktı adetim e daha var suan yumurtalanma dönemim eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce bende hamiş kalırmiyim? ???

benim bat 3 subat, 4 gunum var onumde, gebelik testi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi valla :) inat ettim beklicem, en erken adet gunumde yapicam. bat'i 3 subat olan var mi aranizda?

kızlar yaa sizin o günlerdir gelen akıntı benim daha bugun geldi :S sorun bende galiba beyaz hafif sulu gibi :/ kasıklarım da çok ağrıyo başım dönüyo :S

Benimd 2-3 gündür var o akıntı. Dediğin gibi kasıklarım ve belim ağrıyor ama bu regl sancısı gibi hissediyorum. Pazar günü olmam gerekiyor. Dün yaptığım testte çok belirsiz bi çizgi var,yarın sabah tekrar yapıcam. Varsa daha belirgin şekilde çıkar diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar size bir sorum olacaktı adetim e daha var suan yumurtalanma dönemim eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce bende hamiş kalırmiyim? ???

tabiki olabilirsin canim, zaten yumurtlama donemi veya ona yakin bir tarihte gerceklesen denemelerin tutma olasiligi yuksek. allah gonlune gore versin insallah oylesindir :) bat ne zaman?

benim de adet sancısı gibi hatta adetimi bekliyorum artık hamilelik modundan çıktım midem de kalkıyo arada ama bu sabah test yaptım bir şey yoktu :/ yap bi daha test hadi hadiii inşallah daha net çıkar da hamilesindir :))

tabiki olabilirsin canim, zaten yumurtlama donemi veya ona yakin bir tarihte gerceklesen denemelerin tutma olasiligi yuksek. allah gonlune gore versin insallah oylesindir :) bat ne zaman?
Inşallah hamisimdir canım ya gerçekten çok istiyorum ama olur mu bilmiyorum 10 gün falan var canım benim

01 şubatçılar inşallah hep,imiz hamişizdir.Cuma günü dua ettim Amin.
inşallah duaların kabul olur tatlım benim Allah razı olsun :) ben hamile gibi hissetmiyorum artık yaa sol kasığımdaki o batma gitti bugun kasıklarımın ikiside ağrıyor belime vuruyor normal adet zamanım gibi.. az önce aşağıda bişiyler oldu adet oldum sandım ama beyaz akıntı gelmiş şaşırdım :/ baım dönüyo arar midem kalkıyo.. ama adet bekliyorum ben :) inşallah siz hamişsinizdir inşallaaahh :)))

Ah elimde testim olsa sabah hemen yapıcaktım. Eşim bugün getirecek ama akşam yapmıycam bu sefer yarın sabah yapıcam. Bu arada sen eczacıydın özellikle tavsiye ettiğin bi marka var mı? Dün bebe time almış eşim ilk çizginin çıkması bile bir dakikaya yakın sürdü çok sevmedim testi. Laboquick daha iyi sanki ne dersin

bende de ayni belirtiler var, bi akinti var ki anlatamam, ben hayatimda boyle bisey gormedim. surekli tuvalete adet oldum heralde diye gidiyorum, ama hep beyaz akinti gelmis oluyor. bende de kasik agrisi, bel agrisi, goguste hassasiyet var. tipik adet oncesi belirtileri yani. o yuzden ben de adet olmayi bekliyorum, ama insallah hamileyizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…