Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Simdi,
Islaklik gebelik belirtisidir.

Kasık agrısı gebelik belirtisi degildir. İlk gunlerde batma olur sadece.egilip kalkarken batmalar daha siddetli hissedilir. Agri 4 hafta bittiginde yani adet donemine denk gelen gunlerde oluyor.

Gogus agrisi gebelik belirtisi degildir. Goguslerde sizlama belirtidir ki o da dayanilmaz bi seydir giysi giyerken kosarken merdiven inerken bile hoplatir adami.

benim en belirgin belirtim "gozumun onunden pizzalar geciyooo pizza yiicem beenn" diyip bogure bogure aglamam olmustu. Bi de hic sevmem ama ispanakli borekler girmisti ruyama. Herkes yiyordu bana vermiyorlardi uyanir uyanmaz pastaneye gitmis hatta bu ugurda ise bile gec kalmistim

Ozet: ilk belirtiler aserme, midede gaz (mide fesati geciriyormus gibinize gelir) kasıkta batma, dolgun ve sızlayan gögüsler. Yani benimkiler boyleydi... Bulantıya gelince beta hcg salinimi hizlandiginda baslar (dollenmeden sonra degil yani.... implantasyon sonrası) ilk kusma ise kalp atmaya basladiginda bu da6- 7. Hafta oluyor

Simdi,
Islaklik gebelik belirtisidir.

Kasık agrısı gebelik belirtisi degildir. İlk gunlerde batma olur sadece.egilip kalkarken batmalar daha siddetli hissedilir. Agri 4 hafta bittiginde yani adet donemine denk gelen gunlerde oluyor.

Gogus agrisi gebelik belirtisi degildir. Goguslerde sizlama belirtidir ki o da dayanilmaz bi seydir giysi giyerken kosarken merdiven inerken bile hoplatir adami.

benim en belirgin belirtim "gozumun onunden pizzalar geciyooo pizza yiicem beenn" diyip bogure bogure aglamam olmustu. Bi de hic sevmem ama ispanakli borekler girmisti ruyama. Herkes yiyordu bana vermiyorlardi uyanir uyanmaz pastaneye gitmis hatta bu ugurda ise bile gec kalmistim

Ozet: ilk belirtiler aserme, midede gaz (mide fesati geciriyormus gibinize gelir) kasıkta batma, dolgun ve sızlayan gögüsler. Yani benimkiler boyleydi... Bulantıya gelince beta hcg salinimi hizlandiginda baslar (dollenmeden sonra degil yani.... implantasyon sonrası) ilk kusma ise kalp atmaya basladiginda bu da6- 7. Hafta oluyor

Dün gece canım et döner çekti.ara tara o saatte bulamadım.eşime kızdım kollarına fln vurdum.nasıl olmaz diye..ayy çok saçmaydı

Kızlar birde bende enfeksiyon var ilaç kullandım son doktor a gittiğim de doktor ultrason ile yumurtaliklarimin tembel olduğunu söyledi sizce bu ay hamişmiyim? ???

Selam kızlar bende bazı belirtiler var ama bel ağrısı ara ara giren kasik ağrıları ve ayaklarımın ısınmaması gibi bat 1 Şubat test yapsam çıkarım mi sizce

Selam kızlar bende bazı belirtiler var ama bel ağrısı ara ara giren kasik ağrıları ve ayaklarımın ısınmaması gibi bat 1 Şubat test yapsam çıkarım mi sizce
Canim inşallah hamissindir ama sabret az kalmış Farzet ki eczaneler pazartesi açılacak elinde hiç test yok pazartesiye bekle

kızlar yaa sizin o günlerdir gelen akıntı benim daha bugun geldi :S sorun bende galiba beyaz hafif sulu gibi :/ kasıklarım da çok ağrıyo başım dönüyo :S
kızlar yaa sizin o günlerdir gelen akıntı benim daha bugun geldi :S sorun bende galiba beyaz hafif sulu gibi :/ kasıklarım da çok ağrıyo başım dönüyo :S
hamileysen adete yakinda olailiyormus akinti ama adete yakinken akinti olmasida normal ama insallah hamile cikarsin canim:) 2 subata adet test

inşallah tatlımm :))

ben de erken gebelik testi diye hevesleniyordum hatta pyro clinice diye bi, marka var üstünde "cinsel ilişkiden 5 gün sonrasına kadar gebeliği tespit eder" yazıyor ki yalan.. bi tane var predictor diye onda da " adet gecikmesine 6 gün kala bile gebeliği gösterir" diyor.. bi de miratech var onda bir iddia yok üstünde ama dün ben de yamuk bi ikinci çizgi çıktı yanılttı beni bu sabah yaptım negatif çıktı
sonra baktım ki normal gebelik testleri 1 ml idrarda 20 mlU bhcg yi ölçüyor erken gebelik testleri ise 1 ml idrarda 10 mlU bhcg yi ölçüyor.. bana böre bu çok kayda değer bir durum değil aslında.. çünkü döllenme olacak tutunma olacak da bhcg salgılancak bu kanda belli bir değere ulaşacak da fazlası idrarla atılacak :) da biz test yapıcaz çift çizgi çıkcak :)))
benim ilk tecrübem daha ama bu testler konusunda fikrim bu oldu şu 1-2 günde :) en iyisi adet geçince yada adet gününde kan testi yaptırmak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…