Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim inşallah hamissindir ama sabret az kalmış Farzet ki eczaneler pazartesi açılacak elinde hiç test yok pazartesiye bekle
Geçen ay nasıl bekledik biliyosun.sonra çok üzüldük.ve ben tek gece kazasına bağlamıştım o umudu bu ay ilk deneme korunmadık...göğsümden süt geliyo biliyosun.böyle olanlar zor hamile kalıyo..ikinciyede zor kalmıştım zaten...çok takmıyorum ki sonra üzülmiyeyim

Dün gece canım et döner çekti.ara tara o saatte bulamadım.eşime kızdım kollarına fln vurdum.nasıl olmaz diye..ayy çok saçmaydı

ben de bir tuhafim. Son 3 gundur canimin neler istedigini hatta ne kadar sacma sapan yedigimi anlatsam 1 ay yemek yiyemezsiniz. Ben kesin hamileyim de ne zaman test yapsam ona karar veremiyorum

cerat edip yapamiyoruz ki tatlim ya negatif se sora yine deriz dur adet gecikmesi olsun tekrar yapariz diye en iyisi geciksin ozaman yapariz

hadi inşalla 2 subatta belirgin çizgiler göruruz bari birimiz hamile cıksında 1 subatı beklediğimize değsin

galiba 1 şubatçılardan en erken kan testini ben yapıcam pazar günü ay heyecanlandım o vakte kadar adet olmazsam tabi
kızlar ama benim başım dönüyo niye :S

ben de bir tuhafim. Son 3 gundur canimin neler istedigini hatta ne kadar sacma sapan yedigimi anlatsam 1 ay yemek yiyemezsiniz. Ben kesin hamileyim de ne zaman test yapsam ona karar veremiyorum
Eğer dün gece döner bulamadım diye ağlasaydım.kesin hamileyim derdim ben de ama ağlamadım.hamileyken herşeye ağlarım hemde hıçkıra hıçkıra

Evet canım biliyorum sonuçta ikincide de kalmışsin 3 e de kalirsinn fazla takmaya gerek ben geçen ay çok fena oldum bu ay okadar değilim bide gülüyon ya valla çok iyi yeri seni canım yaa

insallah bebek vardir o donduruyordur basini canim :)
şimdi bi hastam bana mesaj atmış whatsapp tan.. kendisi umrede.. dun akşam Kabe de benim için dua etmiş bebeğim olsun diye.. belki de o yuzden yaşıyorum bu durumu midem de bir kazınıyo anlatamam :S
Allah'ım inşallah duasını kabul etmiştir.. O dua inşallah sizin için de olsun.. hepimizin bebeği olsun inşallah :)

İnşallah. Al -bi gebelik testi hakkında bilgin varmı Daha önce yaptım bozuk çıktı.

İnşallah. Al -bi gebelik testi hakkında bilgin varmı Daha önce yaptım bozuk çıktı.
deponun sisteminden baktım da 1 alana 6 tanedaha bedava şeklinde satılan bir test sanırım kötü bir test :))) eczane illaki kar edeceği ürünü alır ama bizim duygularımızın kırılacağını düşünmez :))

Oha o nasil test haha allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…