adet ve bebek belirtileri niye bu kadar benzer acabahamileysen adete yakinda olailiyormus akinti ama adete yakinken akinti olmasida normalama insallah hamile cikarsin canim:) 2 subata adet test
cerat edip yapamiyoruz ki tatlim ya negatif se sora yine deriz dur adet gecikmesi olsun tekrar yapariz diye en iyisi geciksin ozaman yapariz1 şubatı bekleyen 4 kişi fln var ama henüz hiç kimse silik dahi çizgi görmedi
hadi inşalla 2 subatta belirgin çizgiler göruruz1 şubatı bekleyen 4 kişi fln var ama henüz hiç kimse silik dahi çizgi görmedi
Geçen ay nasıl bekledik biliyosun.sonra çok üzüldük.ve ben tek gece kazasına bağlamıştım o umuduCanim inşallah hamissindir ama sabret az kalmış Farzet ki eczaneler pazartesi açılacak elinde hiç test yok pazartesiye bekle
Dün gece canım et döner çekti.ara tara o saatte bulamadım.eşime kızdım kollarına fln vurdum.nasıl olmaz diye..ayy çok saçmaydı
cerat edip yapamiyoruz ki tatlim ya negatif se sora yine deriz dur adet gecikmesi olsun tekrar yapariz diye en iyisi geciksin ozaman yapariz
hadi inşalla 2 subatta belirgin çizgiler göruruzbari birimiz hamile cıksında 1 subatı beklediğimize değsin
adete rahimde olan bir sey bebekte rahim duvarlari kalinlasiyor ve adet oluyoruz bebekte rahme yerlesiyor anayacagin tatlim ikiside rahimde oldugu icin agrilar enzer oluyoradet ve bebek belirtileri niye bu kadar benzer acaba
Eğer dün gece döner bulamadım diye ağlasaydım.kesin hamileyim derdim ben de ama ağlamadım.hamileyken herşeye ağlarım hemde hıçkıra hıçkıraben de bir tuhafim. Son 3 gundur canimin neler istedigini hatta ne kadar sacma sapan yedigimi anlatsam 1 ay yemek yiyemezsiniz. Ben kesin hamileyim de ne zaman test yapsam ona karar veremiyorum
insallah bebek vardir o donduruyordur basini canim :)galiba 1 şubatçılardan en erken kan testini ben yapıcam pazar günüay heyecanlandım o vakte kadar adet olmazsam tabi
kızlar ama benim başım dönüyo niye :S
bende de var deli gibi ac yiyorum normalde hiç yiyemem urfa gelini olmama agmenben de bir tuhafim. Son 3 gundur canimin neler istedigini hatta ne kadar sacma sapan yedigimi anlatsam 1 ay yemek yiyemezsiniz. Ben kesin hamileyim de ne zaman test yapsam ona karar veremiyorum
Evet canım biliyorum sonuçta ikincide de kalmışsin 3 e de kalirsinn fazla takmaya gerek ben geçen ay çok fena oldum bu ay okadar değilim bide gülüyon ya valla çok iyi yeri seni canım yaaGeçen ay nasıl bekledik biliyosun.sonra çok üzüldük.ve ben tek gece kazasına bağlamıştım o umudubu ay ilk deneme korunmadık...göğsümden süt geliyo biliyosun.böyle olanlar zor hamile kalıyo..ikinciyede zor kalmıştım zaten...çok takmıyorum ki sonra üzülmiyeyim
haklısın benim regl sesiz sedasız gelir hep hiç belirti olmaz ama bu ay ayyy Allahım cok heycanlıyımsen kendi vicudunu iyi taniyorsan anlarsin
ben bile umutlusam sende ol canım hiç kaybetme umudunu 1 subat da burda güzel şeyler olacak o zman inşallah 2 3 kişi var 1 ni bekleyen hadi hayırlısı burdan halay çekelim inşallahayyy had inşallah ya bu ay cok umutluyum gerçi her ay cok umutluyum ama
şimdi bi hastam bana mesaj atmış whatsapp tan.. kendisi umrede.. dun akşam Kabe de benim için dua etmiş bebeğim olsun diye.. belki de o yuzden yaşıyorum bu durumu midem de bir kazınıyo anlatamam :Sinsallah bebek vardir o donduruyordur basini canim :)
inşallah 6 aylık evliyim 6 aydır umutluyumben bile umutlusam sende ol canım hiç kaybetme umudunu 1 subat da burda güzel şeyler olacak o zman inşallah 2 3 kişi var 1 ni bekleyen hadi hayırlısı burdan halay çekelim inşallah
Ay inşallah canimmmminşallah 6 aylık evliyim 6 aydır umutluyumbundan sonra bebiş olsunda her ay heycan yaşamıyım
İnşallah. Al -bi gebelik testi hakkında bilgin varmı Daha önce yaptım bozuk çıktı.inşallah duaların kabul olur tatlım benim Allah razı olsun :) ben hamile gibi hissetmiyorum artık yaa sol kasığımdaki o batma gitti bugun kasıklarımın ikiside ağrıyor belime vuruyor normal adet zamanım gibi.. az önce aşağıda bişiyler oldu adet oldum sandım ama beyaz akıntı gelmiş şaşırdım :/ baım dönüyo arar midem kalkıyo.. ama adet bekliyorum ben :) inşallah siz hamişsinizdir inşallaaahh :)))
deponun sisteminden baktım da 1 alana 6 tanedaha bedava şeklinde satılan bir testİnşallah. Al -bi gebelik testi hakkında bilgin varmı Daha önce yaptım bozuk çıktı.
Oha o nasil test haha allahım yadeponun sisteminden baktım da 1 alana 6 tanedaha bedava şeklinde satılan bir testsanırım kötü bir test :))) eczane illaki kar edeceği ürünü alır ama bizim duygularımızın kırılacağını düşünmez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?