- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
ozaman bir şansım daha var hem akşam idrarı ile yaptım hemde kötü bir testledeponun sisteminden baktım da 1 alana 6 tanedaha bedava şeklinde satılan bir testsanırım kötü bir test :))) eczane illaki kar edeceği ürünü alır ama bizim duygularımızın kırılacağını düşünmez :))
Oha o nasil test haha allahım ya
İnşallah. Al -bi gebelik testi hakkında bilgin varmı Daha önce yaptım bozuk çıktı.
insallah canim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhşimdi bi hastam bana mesaj atmış whatsapp tan.. kendisi umrede.. dun akşam Kabe de benim için dua etmiş bebeğim olsun diye.. belki de o yuzden yaşıyorum bu durumu midem de bir kazınıyo anlatamam :S
Allah'ım inşallah duasını kabul etmiştir.. O dua inşallah sizin için de olsun.. hepimizin bebeği olsun inşallah :)
yaa ozaman çıkma olasılığı var çünkü akşam idrarında bekletmediğim için negatifte çıkmış olabilir yani.Al-bi mi,sakııın sakııınn berbat bi marka yaptığım al-bi marka testlerin hepsi bozuk çıktı. Ben en çok ovula ve laboquick marka testlerden memnun kaldım. 1 ayda 15 test yapmışlığım var da
baya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galibaCanim kullandığın ilaçla ilgibi mi oldu yumurtlama senin benimde bat 9 Şubat
Evet canım var yine bir kaç kişi bende belirti yok canim zaten daha erken diye dusunuyorum ben hala calismaya devam ediyorumbaya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galiba
hadi inş olur bende devam ama bakalım adet düzensizliğim var benim o yüzden umutsuzum ben bu ay daEvet canım var yine bir kaç kişi bende belirti yok canim zaten daha erken diye dusunuyorum ben hala calismaya devam ediyorum
Ben eczaneye gittiğim zaman hangisini verirlerse artk o oluyor hep 5 liralık zaten bu ay almam evde var bak unuttum diyordum aklıma geldi yine ama yapıcamben miratech bulunduruyorum normal gebelik testi :) bulabilirseniz ondan alın :)
Daha erken değil mi canım 9 Şubat diyosun belirti için çook erken bence , adete 1 hafta kala belirtiler başlamazsa bende anlıcam ki bebiş yok, en önemli belirti göğüs ucu ağrısıymış , hamile kadınların % 87 si göğüs ağrısı hissdermişbaya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galiba
hiç ama hiç yok canım bende şu an ya aman takmıyorm ben ya olursa olurDaha erken değil mi canım 9 Şubat diyosun belirti için çook erken bence , adete 1 hafta kala belirtiler başlamazsa bende anlıcam ki bebiş yok, en önemli belirti göğüs ucu ağrısıymış , hamile kadınların % 87 si göğüs ağrısı hissdermiş
yaa ozaman çıkma olasılığı var çünkü akşam idrarında bekletmediğim için negatifte çıkmış olabilir yani.
yok 01 veya 02 şubat benim. :)Günün geçti mi canım
inşallah vardır canım yaaa :)))yaa ozaman çıkma olasılığı var çünkü akşam idrarında bekletmediğim için negatifte çıkmış olabilir yani.
aynen yaaa bu kadar kişiyiz inşallah hepimiz hamileyizdir en azından 1-2 kişiye piyango vursun yaaAyy kızlar mutlaka birimiz yada iki kişi hamile çıkacak ama kim bu şanslılar onu merak ediyorum bende
Daha erken değil mi canım 9 Şubat diyosun belirti için çook erken bence , adete 1 hafta kala belirtiler başlamazsa bende anlıcam ki bebiş yok, en önemli belirti göğüs ucu ağrısıymış , hamile kadınların % 87 si göğüs ağrısı hissdermiş
Bende 9 subatcilardanim :)Evet canım var yine bir kaç kişi bende belirti yok canim zaten daha erken diye dusunuyorum ben hala calismaya devam ediyorum
9 Şubat versen olmaz mı3 subati bekleyen kimse yok muuuu? sesimi duyan yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?