Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ozaman bir şansım daha var hem akşam idrarı ile yaptım hemde kötü bir testle

insallah canim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Al-bi mi,sakııın sakııınn berbat bi marka yaptığım al-bi marka testlerin hepsi bozuk çıktı. Ben en çok ovula ve laboquick marka testlerden memnun kaldım. 1 ayda 15 test yapmışlığım var da
yaa ozaman çıkma olasılığı var çünkü akşam idrarında bekletmediğim için negatifte çıkmış olabilir yani.

ben miratech bulunduruyorum normal gebelik testi :) bulabilirseniz ondan alın :)
Ben eczaneye gittiğim zaman hangisini verirlerse artk o oluyor hep 5 liralık zaten bu ay almam evde var bak unuttum diyordum aklıma geldi yine ama yapıcam

baya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galiba
Daha erken değil mi canım 9 Şubat diyosun belirti için çook erken bence , adete 1 hafta kala belirtiler başlamazsa bende anlıcam ki bebiş yok, en önemli belirti göğüs ucu ağrısıymış , hamile kadınların % 87 si göğüs ağrısı hissdermiş

hiç ama hiç yok canım bende şu an ya aman takmıyorm ben ya olursa olur

yaa ozaman çıkma olasılığı var çünkü akşam idrarında bekletmediğim için negatifte çıkmış olabilir yani.
inşallah vardır canım yaaa :)))

Ayy kızlar mutlaka birimiz yada iki kişi hamile çıkacak ama kim bu şanslılar onu merak ediyorum bende
aynen yaaa bu kadar kişiyiz inşallah hepimiz hamileyizdir en azından 1-2 kişiye piyango vursun yaa

ya ama ben her adetim oncesi gogus agrisi yasarim, benim bu ilk denemem ve yine gogus agrim var, nasil anlayim ben hamile miyim degil miyim! allahim sen bize neden adet belirtilerinden farkli belirtiler vermedin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…