Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim 5 subat bat simdi test yaptim veee sonuc tabii ki negatif 1 hafta daha tek dusunecegim sey "acaba hamilemiyim" sorusu olacak yasasiinn. Ayy pozitif ciksa baslayacaktim kuruntu yapmaya strese girmeye acaba kalbi atacak mi oglanı kucagimda tasirken karnimdakine bi sey olur mu falan filan... Ohh bu gunume sukur. Haftaya insallah pozitifi gorurum

Çok iyi ya ah şu aklımızda ki düşünceler bizi mahvediyor acaba acaba eczaneler zengin oldu bizlerin sayesinde @ceyagem dolmuş binip başka yerlere gidiyor test almaya bizde öyle yapak artk

9 Şubat versen olmaz mı geçen ay ben var ya 10 gün kala göğüslerim de çok şişlik ve agrihissettim ama bu ay yok zaten süt hormanunda yuksek çıkmıştı

9 subat mi! canim ben 3 subati bekleyemiyorum, 9 subati bekleyenlere sabirlar diliyorum :) ama gelecek de bir gun gelecek

ya ama ben her adetim oncesi gogus agrisi yasarim, benim bu ilk denemem ve yine gogus agrim var, nasil anlayim ben hamile miyim degil miyim! allahim sen bize neden adet belirtilerinden farkli belirtiler vermedin :)
Canım benimde her adet öncesi göğüslerim büyür ve hassaslaşır ama bu ağrı göğüs ucu acısı yanması sütyen bile takmak acıtııyormuş öyle bi acıymış

Hayırlısı canım yarın sabah tekrar yapıcam test. Onda da silikte olsa çıkarsa kan veririm artık çok sağol

Bu arada kızlar özel hastanede yaptırdığınız kan testlerine ne kadar ücret ödüyorsunuz? Özellikle istanbulda yaşayanlar. Ben en son 90 tl ödedim yuh artık diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…