- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Oleyyyy inşallah güzel haberler alacağızBende 9 subatcilardanim :)
Rabbim kismet etmisse ins yoksa sabretmeye devam isyan yokOleyyyy inşallah güzel haberler alacağız
Amin canım çok zor ben bu ay bi nebze daha rahatım çünkü fazla takmadim bu ay ama yine kendimi burda buldummRabbim kismet etmisse ins yoksa sabretmeye devam isyan yok
Çok iyi ya ah şu aklımızda ki düşünceler bizi mahvediyor acaba acaba eczaneler zengin oldu bizlerin sayesinde @ceyagem dolmuş binip başka yerlere gidiyor test almaya bizde öyle yapak artkBenim 5 subat bat simdi test yaptim veee sonuc tabii ki negatif1 hafta daha tek dusunecegim sey "acaba hamilemiyim" sorusu olacak yasasiinn. Ayy pozitif ciksa baslayacaktim kuruntu yapmaya strese girmeye acaba kalbi atacak mi oglanı kucagimda tasirken karnimdakine bi sey olur mu falan filan... Ohh bu gunume sukur. Haftaya insallah pozitifi gorurum
ben yollayayım size yahuÇok iyi ya ah şu aklımızda ki düşünceler bizi mahvediyor acaba acaba eczaneler zengin oldu bizlerin sayesinde @ceyagem dolmuş binip başka yerlere gidiyor test almaya bizde öyle yapak artk
9 Şubat versen olmaz mıgeçen ay ben var ya 10 gün kala göğüslerim de çok şişlik ve agrihissettim ama bu ay yok zaten süt hormanunda yuksek çıkmıştı
ben yollayayım size yahu
mf yi de biliyorsun maşallahAy hakikaten hatta guzellik yap mf si varsa onlari da yolla. Kolisiyle alalim, nasilsa 2 ayda bitiririz
Bencede biz siparis verelim sen yolla :)ben yollayayım size yahu
Benim aldiklarim da senij dedigin marka. Ben yarin sabah bidaha yapcam bakalim :)ben miratech bulunduruyorum normal gebelik testi :) bulabilirseniz ondan alın :)
yok 01 veya 02 şubat benim. :)
Canım benimde her adet öncesi göğüslerim büyür ve hassaslaşır ama bu ağrı göğüs ucu acısı yanması sütyen bile takmak acıtııyormuş öyle bi acıymışya ama ben her adetim oncesi gogus agrisi yasarim, benim bu ilk denemem ve yine gogus agrim var, nasil anlayim ben hamile miyim degil miyim! allahim sen bize neden adet belirtilerinden farkli belirtiler vermedin :)
Anlastik bu ay olmamissa testleri senden alalim :)20 tane gebelik testi 75 tl ye veririm
normalde 5 tl lik testtir bunlar üzerinde de yazar
(kargo karşı ödemeli ama)
mf yi de biliyorsun maşallah20 gebelik testi 100 tl buyrooooonnnnn
Evet canim benim testi de gösterdim bu test bozuk dedi çünkü ikinci cizgi birbirine bu kadar yakın olmazmis seninkini gösterdim bu hamile olabilir dedi çünkü ikinci cizgiyle arasında mesafe var :) ınsallah hamilesindirNasıl yani benim testimi mi doktoruna gösterdin canım
Kredi kartına kaç taksit20 tane gebelik testi 75 tl ye veririm
normalde 5 tl lik testtir bunlar üzerinde de yazar
(kargo karşı ödemeli ama)
Evet canim benim testi de gösterdim bu test bozuk dedi çünkü ikinci cizgi birbirine bu kadar yakın olmazmis seninkini gösterdim bu hamile olabilir dedi çünkü ikinci cizgiyle arasında mesafe var :) ınsallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?