Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar özel hastanede yaptırdığınız kan testlerine ne kadar ücret ödüyorsunuz? Özellikle istanbulda yaşayanlar. Ben en son 90 tl ödedim yuh artık diyerek.

Seninki cok buyuk ihtimal pozitif. Postlarindan bulup simdi baktim. Regl dobemi. Gecti mi peki

O zaman beklemeye devam. Benimde şu an adet olacakmış gibi ağrım var kendini baya hissettiriyor. sanırım kırmızılar gelecek :)
heh benimki de ondan

Anlastik bu ay olmamissa testleri senden alalim :)

Tıbbı mümessildim evlenmeden önce mf yi nasil bilmem :) muadil dostu mf :) indirim yap bacım 99 a ver alalim

Kredi kartına kaç taksit

S3viniriz valla çok iyi olur her ay farkli eczaneden alıyoruz sakin ayrılma burdan bizler her teste sana yazacagizzzz

tamam canlarıımm önümüzdeki ay testleri yolluyorum kargo karşı ödemeli 20 tane 75 tl
tabi inşallah test değil de biberon emzik gönderirim yaaaa

Yok henüz geçmedi pazar günü olmam gerekiyor normalde.

Peki yumurtlama tarihinin uzerinden kac gun gecti? Ayrica ilk 5 dk icinde ciktiysa kesin pozitif. Benim de boyle hatta daha silikti. Yumurtlama uzerinden kac gun gectiyse ben de o gun yapiim bosuna test harcamayayim

heh benimki de ondan

tamam canlarıımm önümüzdeki ay testleri yolluyorum kargo karşı ödemeli 20 tane 75 tl
tabi inşallah test değil de biberon emzik gönderirim yaaaa
Ayy inşallah inşallah ne iyi olur valla testler bol diye ilişkiden sonra başlarız artk kullanmaya

Peki yumurtlama tarihinin uzerinden kac gun gecti? Ayrica ilk 5 dk icinde ciktiysa kesin pozitif. Benim de boyle hatta daha silikti. Yumurtlama uzerinden kac gun gectiyse ben de o gun yapiim bosuna test harcamayayim

Yumurtlamadan sonra geçen 11.gündü. Evet tam olarak ilk 5 dk içinde çıktı ama 1 saat sonra daha belirgin olmaya başladı. İlk 5 dk da fotoğrafta görüşmeyecek kadar belirsizdi 1 saat sonra böyle oldu. Ama ben daha öncede bu çizgiden gördüm ve ertesi gün regl oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…