- 4 Ocak 2016
- 31
- 17
- 3
- 32
Aynen öyle canım testin resmi duruyor sa tekrar atabilir misin :)Kızlar netten alın testlerinizi çok ucuza geliyor. N11 de 50 adet laboquick marka test 33
Hayırlısı canım yarın sabah tekrar yapıcam test. Onda da silikte olsa çıkarsa kan veririm artık çok sağol
En fazla 25 tl odedim 90 nedir yaBu arada kızlar özel hastanede yaptırdığınız kan testlerine ne kadar ücret ödüyorsunuz? Özellikle istanbulda yaşayanlar. Ben en son 90 tl ödedim yuh artık diyerek.
Bu arada kızlar özel hastanede yaptırdığınız kan testlerine ne kadar ücret ödüyorsunuz? Özellikle istanbulda yaşayanlar. Ben en son 90 tl ödedim yuh artık diyerek.
Evet canim büyük ihtimal hamilesin gayet net belli bence testi evde tekrarla daha netlesmis olur hem.İşte bu canım A Arzukayhan
Evet canim büyük ihtimal hamilesin gayet net belli bence testi evde tekrarla daha netlesmis olur hem.
S3viniriz valla çok iyi olur her ay farkli eczaneden alıyoruzben yollayayım size yahu
Seninki cok buyuk ihtimal pozitif. Postlarindan bulup simdi baktim. Regl dobemi. Gecti mi peki
E indir yap azıcık ya normalde de 5 liramf yi de biliyorsun maşallah20 gebelik testi 100 tl buyrooooonnnnn
Aminnnnn gerçekten allah bize sabır versin ben neler bekledim ilişkiden sonra gün saydim 9 Şubat korkutma bizi9 subat mi! canim ben 3 subati bekleyemiyorum, 9 subati bekleyenlere sabirlar diliyorum :) ama gelecek de bir gun gelecek
BEN 4 ŞUBATI BEKLIYORUM=)3 subati bekleyen kimse yok muuuu? sesimi duyan yok mu??
heh benimki de ondanO zaman beklemeye devam. Benimde şu an adet olacakmış gibi ağrım var kendini baya hissettiriyor. sanırım kırmızılar gelecek :)
Anlastik bu ay olmamissa testleri senden alalim :)
Tıbbı mümessildim evlenmeden önce mf yi nasil bilmem :) muadil dostu mf :) indirim yap bacım 99 a ver alalim
Kredi kartına kaç taksit
S3viniriz valla çok iyi olur her ay farkli eczaneden alıyoruzsakin ayrılma burdan bizler her teste sana yazacagizzzz
Yok henüz geçmedi pazar günü olmam gerekiyor normalde.
Ayy inşallah inşallah ne iyi olur valla testler bol diye ilişkiden sonra başlarız artk kullanmayaheh benimki de ondan
tamam canlarıımm önümüzdeki ay testleri yolluyorum kargo karşı ödemeli 20 tane 75 tl
tabi inşallah test değil de biberon emzik gönderirim yaaaa
20 tanesi 75 tl den yollarım kargo karşı ödemeli ama :)E indir yap azıcık ya normalde de 5 lira
1 ŞubatBEN 4 ŞUBATI BEKLIYORUM=)
Peki yumurtlama tarihinin uzerinden kac gun gecti? Ayrica ilk 5 dk icinde ciktiysa kesin pozitif. Benim de boyle hatta daha silikti. Yumurtlama uzerinden kac gun gectiyse ben de o gun yapiim bosuna test harcamayayim
subat ay hepimize hayırlı olur inşallah1 Şubat
3 Şubat
4 Şubat
5 subat
ve 9 Şubat hayırlara vesile inşallah
Insalllaaaaaahhhh bizde sana gondeririz emziklerden :)heh benimki de ondan
tamam canlarıımm önümüzdeki ay testleri yolluyorum kargo karşı ödemeli 20 tane 75 tl
tabi inşallah test değil de biberon emzik gönderirim yaaaa
benimde sağ kasık,sol göğüs.. :)O zaman beklemeye devam. Benimde şu an adet olacakmış gibi ağrım var kendini baya hissettiriyor. sanırım kırmızılar gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?