ayyy heyecanlandımInsalllaaaaaahhhh bizde sana gondeririz emziklerden :)
Bende 8 şubatı bekliyorum bende belirti falan aradım kendimde ama yok daha 1 hafta önce yumurtladım gecen cuma yani. Hergün ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum başka yumurtlar mıyım diye ama hergün silik o iş bitti galiba sende de mi belirti yok?baya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galiba
Aynen 2 aydır eczaneye çalışıyo kocam ama haberi yokÇok iyi ya ah şu aklımızda ki düşünceler bizi mahvediyor acaba acaba eczaneler zengin oldu bizlerin sayesindeAnaPatron dolmuş binip başka yerlere gidiyor test almaya bizde öyle yapak artk
hayırlısı olsun canım regl olmakta guzel bıseyKızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
ben bu ay ilk denememdi ama sıramı savdım
İnşallah sizler hamilesinizdir canlarım :)))
eveeeettt yenii bir yumurtam var mı diye pazar günkü randevumu artık muayene için kullanıcamkısmet böyleymiş..
ama sevindim biliyo musunuz? çünkü pko m olduğu için adetim zaten gecikir diye düşünüyordum ama zamanında olmam (2 gün erken de olsa) sağlık belirtisi :) benim için iyi bir şey bu belki bu adetimle kistlerimi temizlicem :))
arınıp yeni bir aya başlıcam :)))
eveettt yeni bat ım 22 şubat
Canımcım şimdi bana cevap verKızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
eveeeettt yenii bir yumurtam var mı diye pazar günkü randevumu artık muayene için kullanıcamkısmet böyleymiş..
ama sevindim biliyo musunuz? çünkü pko m olduğu için adetim zaten gecikir diye düşünüyordum ama zamanında olmam (2 gün erken de olsa) sağlık belirtisi :) benim için iyi bir şey bu belki bu adetimle kistlerimi temizlicem :))
8-9 şubatı bekleyen 4 kişiyiz şu an ama daha kimsede tık yokAyy kızlar mutlaka birimiz yada iki kişi hamile çıkacak ama kim bu şanslılar onu merak ediyorum bende
Ay ne güzel pozitif pozitif konuşmuş ben olsam oooo Karalar bağlamıştimKızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
Canım benim yumurtlamam 23 ünde oldu 6 Şubat galiba adet aman üstüne düşmüyorum zaten belirti falan kararımı verdim şubatta adet bitince doğru hsg çektircem ,şifa m ondadır inşallah8-9 şubatı bekleyen 4 kişiyiz şu an ama daha kimsede tık yok
kuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım biCanımcım şimdi bana cevap verson günler de akıntın varmıydı..yoksaaa kuruluk mu vardı.
Öyle bir yazmışsın ki adet olduğuna üzülemedimsenin iyi birşey düzenli adet olursan hamile kalman bi okadar kolay olur.
daha ilk denemem yahu napayım dünyanın sonu değil ki moralli olmam lazım moralsiz olmazAy ne güzel pozitif pozitif konuşmuş ben olsam oooo Karalar bağlamıştim
Canım benim yumurtlamam 23 ünde oldu 6 Şubat galiba adet aman üstüne düşmüyorum zaten belirti falan kararımı verdim şubatta adet bitince doğru hsg çektircem ,şifa m ondadır inşallah[/QUOTE
En iyisi ni yapıyosun canım anı yaşamak lazımhsg ne işe yarıyor?
regl oldun mu? anlamadımkuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım bi@zeynep lia dediğin gibi :)
Haklısın canim ben fazla takıntılıyımdaha ilk denemem yahu napayım dünyanın sonu değil ki moralli olmam lazım moralsiz olmazdua edeyim de yeni yumurtam olmuş olsun onlarsız olmaz
[/QUOTsweetdreams1985 hsg 1 yıldır hamile kalamayan,işte takiple ilaçla falan denemeler sonucu hamile kalamayan bayanlara tüpleri açık mı değil mi diye rahim filmi çekiyorlar yapışıklık tıkanıklık varsa bu sırada açılıyor ve etrafımda ve burda inanılmaz çok kişi var senelerce hamile kalamyıp bu filmi çekildikten ilk 3 ay içerisinde hamile kalan.
Kahverengi leke hala gelio mu ki . Farkli mi adetinden. Bi arkadasin daha gununden once gelmisti sanki. Demek ki sirada ben varim :)Kızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
Kac gunde bir adet oluosun. Benim ki 25 gunde bir. Duzenli olarak hic degismez. En fazla 1 gun sasarKızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
çektirdikten sonra sızı oluyordur ama 5 dklık bi işlem ve sonucu güzel ise herşeye değer diye düşünüyorumBilmiyordum canım daha bu platformda yeni sayılırım. Dediğin gibi sebepsiz böyle olmuyorsa en iyisi çektirmek belki çözüm olur. Peki bunun bi belirtisi olmuyor mu yani ağrı sızı adet düzensizliği gibi??
Kızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?