Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

baya dokuz şubatı bekleyen var galiba belirtileriniz var mı benimde öyle ama belirti fln yok :) bu ayda yok galiba
Bende 8 şubatı bekliyorum bende belirti falan aradım kendimde ama yok daha 1 hafta önce yumurtladım gecen cuma yani. Hergün ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum başka yumurtlar mıyım diye ama hergün silik o iş bitti galiba sende de mi belirti yok?

Çok iyi ya ah şu aklımızda ki düşünceler bizi mahvediyor acaba acaba eczaneler zengin oldu bizlerin sayesinde AnaPatron dolmuş binip başka yerlere gidiyor test almaya bizde öyle yapak artk
Aynen 2 aydır eczaneye çalışıyo kocam ama haberi yok hamile kalınca da ayrı batırırız biz bu kocaları

Kızlar kahverengi leke geldi adet oldum şimdi
ben bu ay ilk denememdi ama sıramı savdım
İnşallah sizler hamilesinizdir canlarım :)))

eveeeettt yenii bir yumurtam var mı diye pazar günkü randevumu artık muayene için kullanıcam kısmet böyleymiş..
ama sevindim biliyo musunuz? çünkü pko m olduğu için adetim zaten gecikir diye düşünüyordum ama zamanında olmam (2 gün erken de olsa) sağlık belirtisi :) benim için iyi bir şey bu belki bu adetimle kistlerimi temizlicem :))
arınıp yeni bir aya başlıcam :)))

eveettt yeni bat ım 22 şubat

hayırlısı olsun canım regl olmakta guzel bısey

Canımcım şimdi bana cevap ver son günler de akıntın varmıydı..yoksaaa kuruluk mu vardı.
Öyle bir yazmışsın ki adet olduğuna üzülemedim senin iyi birşey düzenli adet olursan hamile kalman bi okadar kolay olur.

Ay ne güzel pozitif pozitif konuşmuş ben olsam oooo Karalar bağlamıştim

kuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım bi @zeynep lia dediğin gibi :)

Kahverengi leke hala gelio mu ki . Farkli mi adetinden. Bi arkadasin daha gununden once gelmisti sanki. Demek ki sirada ben varim :)

Bilmiyordum canım daha bu platformda yeni sayılırım. Dediğin gibi sebepsiz böyle olmuyorsa en iyisi çektirmek belki çözüm olur. Peki bunun bi belirtisi olmuyor mu yani ağrı sızı adet düzensizliği gibi??

Kq
Kac gunde bir adet oluosun. Benim ki 25 gunde bir. Duzenli olarak hic degismez. En fazla 1 gun sasar

Bilmiyordum canım daha bu platformda yeni sayılırım. Dediğin gibi sebepsiz böyle olmuyorsa en iyisi çektirmek belki çözüm olur. Peki bunun bi belirtisi olmuyor mu yani ağrı sızı adet düzensizliği gibi??
çektirdikten sonra sızı oluyordur ama 5 dklık bi işlem ve sonucu güzel ise herşeye değer diye düşünüyorum

Implantasyon olmasin sakin? Leke diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…