- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Yok canım ben tüpkerdeki tıkanıklık veya yapışıklık gibi durumlarda vücutta bi belirti oluyor mu demek istedimçektirdikten sonra sızı oluyordur ama 5 dklık bi işlem ve sonucu güzel ise herşeye değer diye düşünüyorum
insallah onumuzdeki ay olur canim bizde bir rahatlasak artikkuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım bi@zeynep lia dediğin gibi :)
Yok canım ben tüpkerdeki tıkanıklık veya yapışıklık gibi durumlarda vücutta bi belirti oluyor mu demek istedim
evet adet oldum canım benim :)regl oldun mu? anlamadım
inşallah bakalım sağ mı sol mu bakalımHaklısın canim ben fazla takıntılıyımolmuştur olmuştur yumurtamişsındır inşallah
önce kahverengi gelir benim sonra patlarKahverengi leke hala gelio mu ki . Farkli mi adetinden. Bi arkadasin daha gununden once gelmisti sanki. Demek ki sirada ben varim :)
ilaç kullandığım zamanlarda 26 günde bi oluyordum şimdi 25. gün işte aynı sayılır.. Allah'ıma bin şükür zamanında oldum.. pko yu öğrendiğimde 2 ay adet olmamıştım doktora gittim pko sendromlusun dedi 10 sene önce :) bu iyi bir şey benim için :) pko dan kurtulmam için de doktorum çocuk yapman lazım dedi :) evli değildim tabi o zaman.. şimdi 9 aylık evliyim :)Kac gunde bir adet oluosun. Benim ki 25 gunde bir. Duzenli olarak hic degismez. En fazla 1 gun sasar
kahverengi gelir benim adetten önce hep.. implantasyon lekesi pembe oluyormuş diye biliyorum :)Implantasyon olmasin sakin? Leke diyorsun
inşallah bu ay daha bilinçliyim :)))insallah onumuzdeki ay olur canim bizde bir rahatlasak artik
Yani yani ben de bi adet olsam da kurtulsamkuruluk vardı vala ilk defa bu sabah biraz akıntım oldu ama adet belirtisiymiş :) bu aya bomba gibi gircem ovuasyonumu felan adet bitiminden itibaren her gün yapıcam üstümden yuk kalktı sanki yaa rahatladım bi@zeynep lia dediğin gibi :)
belki de seninki hamilelik belirtisidir :)) inşşallah hamilesindir canım beniimm :)Yani yani ben de bi adet olsam da kurtulsamyumurtlamadan beri akıntım durmadı benim.ama çok da değil hani.genel wc gidince peçeteye geliyo.sen bilirsin bebek diş macunu varya roxy onun az daha sulusu
Bilmiyorum kibelki de seninki hamilelik belirtisidir :)) inşşallah hamilesindir canım beniimm :)
Anladım canım neyse bende bi kaç ay daha uğraşayım da eğer olmazsa o zaman bende çektireyim bakayım inşallah yoktur öyle bişey deOluyor canim. Ay icerisinde de zaman zaman adet olacak gibi bir agri hissediliyor. Regl donemlerin cok daha agrili geciyor. Ve adetin hep 28 gunde bir ya da rutinin neyse oyle gelmiyor da bir ay 28. Gun bir ay 30. Gun gibi oynamalarla geliyor.
varsa açılıyormuş çekim sırasında o yüzden hamile kalanlar çoğunlukta çekildikten sonra,ağrı çekim sırasında daha fazla oluyormuş tıkalı ise..Yok canım ben tüpkerdeki tıkanıklık veya yapışıklık gibi durumlarda vücutta bi belirti oluyor mu demek istedim
belirtisi ömür boyu hamile kalamıyorsun tek belirtisi bu canımYok canım ben tüpkerdeki tıkanıklık veya yapışıklık gibi durumlarda vücutta bi belirti oluyor mu demek istedim
Ben jinekolojik muayene oldum kan idrar testleri falan yaptırdım ama doktor temiz dedi rahime acaba yine de varmıdır? Yani muayene de çıkar mıydıben çektirmediğim için sadece bildiğim bunlar ama arkadaş regl dönemleri hep ağrılı geçiyor demiş bence kişisine göre değişiyor ben ilk defa duydum mesela bunu.
Bende jinekolojik muayene oldum amaOTE="elma_sekerim01, post: 44909957, member: 663590"]ben çektirmediğim için sadece bildiğim bunlar ama arkadaş regl dönemleri hep ağrılı geçiyor demiş bence kişisine göre değişiyor ben ilk defa duydum mesela bunu.
kizlar cevaplarinizi bekliyorumkizlar bana yardim edin atesimi nerden olcmeliyim dun hem koltukaltindam hemde dil altindan 37:1 cikmisti ama bu gun koltukaltindan 36:0 dil altidan 37:0 cikiyor dun belim cok agriyordu kasiklarimdan bacaklarima iniyordu bugun ara ara ari var kasiklarimda bel agrim gecti ama sari beyaz akintim var galba bende adet olucam
ben çektirmediğim için sadece bildiğim bunlar ama arkadaş regl dönemleri hep ağrılı geçiyor demiş bence kişisine göre değişiyor ben ilk defa duydum mesela bunu.
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
anladım ama etrafımda çok insan var hsg den sonra regl dönemlerim daha ağrılı oldu yan etkisi şöyle oldu diyen olmadı canım ,kişiye göre değişiyor galiba bende çektirip görcem bakalım öbür türlü yaşım geçiyor zamanıma yazık bak ne güzel arkasından hamile kalmışsın en doğru karar galiba bu ay tutmaz ise...Evet daha gecen carsamba smear icin gittigimde doktora yine sordum kasik agrilarini. Yapisikliklarin var senin dogumdan sonra dokular duzelmis ama yapisikliktan dolayi oluyor. Bu agrilarla yasamayi öğrenmen gerek dedi.bu arada belirteyim ben de hsg den 4 ay sonra hamile kaldim.
yok canım bende defalarca muayene oldum çıkmaz ama sen yeni bebiş düşünmeye başladınsa bekle benim 1 yılı geçti o yüzden düğmeye basmam gerekiyor[/QUOTE]Bende jinekolojik muayene oldum ama
Ben jinekolojik muayene oldum kan idrar testleri falan yaptırdım ama doktor temiz dedi rahime acaba yine de varmıdır? Yani muayene de çıkar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?