Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim benim sen cok yanlis anlamissin. Yapisiklik varsa olan belirtiler bunlar. Yani yapisikligi olanlar cekiyor agriyi. Hsg sonrasi olan bi sey degil :) aksine hsg de acilan tupler saglik kazandiriyor insana... Rahatlatiyor inan. En iyisini yaparsin hsg cektirmekle. Haa bu arada yanina ped almayi unutma. Ben unutmustum sıkıntı oldu

tamam şimdi oldu:) alırım canım sağol korkuyorum ama dayancam :)

tamam şimdi oldu:) alırım canım sağol korkuyorum ama dayancam :)

Hic korkma. Acimiyor agrimiyor diyemem ama abartildigi gibi degil kesinlikle. 5 dakikalik bir surec. Kendini kasma yeter. Canin acirsa bu islemin seni bebegine bir adim daha yaklastirdigini dusun. Dogum yapip bebegini kucagina alacagin kokusunu ici e cekecegin gunleri dusun. Ki hepsi olur insallah. Dualarim seninle

Allah razı olsun canım sağol,Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Henuz daha erken bence belirti icin cnm
Benim sadece iki gündür karnımın alt bölgesinde ağrı var gibi ama sürekli değil ara sıra giriyo böyle sanki idrara sıkışık gibi oluyorum zaten tuvalete gittiğimde de idrarım oluyo. Ama sancı sanki idrar yolları enfeksiyonu olmuşum gibi bi sancı

AnaPatron benim idrarimda degisiklik var. Sanki su gibi degil de kıvamlı gibi rengi de koyu bi tuhaf... Ne ki bu simdi
Hamilenin idrar rengi koyu olurmuş.kokarmış.ondan dedim öle fazla sıvı almama ma rağmen benim su gibi sarı bile değil.zaten sancım başladj adet olcam galiba

Hamilenin idrar rengi koyu olurmuş.kokarmış.ondan dedim öle fazla sıvı almama ma rağmen benim su gibi sarı bile değil.zaten sancım başladj adet olcam galiba

Yaa ben oglanda "idrar sinyal veriyormus" dedigimi hatirliyorum. Ogrendigim ilk gunler demistim hem de. Ama idrarim nasildi neye istinaden soyledim hatirlamiyorum. Ocak ayinda gebe olduklarini ogrenenlerin sayfasina girip sordum. En taze bilgi onlarda

Ates olcumu her gun tam 24 saat sonra esit kosullarda ve ayni noktadan yapilir. En uygun sabah 7 de saatini kur derece kagit ve kalem yaninda olsun yataktan cikmadan dil altindan olcum yap. En saglikli sonuc bu sekilde cikiyor
en sagliklisi dil altindan mi ben hep koltukaltidan olcerim dun belim cok agriyordu kasiklarimda agri acaklarima vuruyordu meme uclarimda sizliyordu bu gun sadece meme uclari sizliyor ara ara da kasaiklarim agriyor bakalim hayirlisi artik

en sagliklisi dil altindan mi ben hep koltukaltidan olcerim dun belim cok agriyordu kasiklarimda agri acaklarima vuruyordu meme uclarimda sizliyordu bu gun sadece meme uclari sizliyor ara ara da kasaiklarim agriyor bakalim hayirlisi artik

Nereden olctugun onemli degil hep ayni yerden ayni saatte ve ayni kosulda olcmen gerek. En ideal saatlar sabahin erken saatlerini. Mesela bir gun yatakta bir gun ayakta olcersen olmaz. Ya da ayaktaysan oda sicakligi bi gun farkli diger gun farkliysa yine sonuc yaniltici olur. Sen dedigim gibi sabah 7 de yataktan dogrulmadan uzerini acmadan olc. Nereden olacagi onemli degil ama ben agizdan olcmeyi tercih ederim her zaman. Dis etkenlerden kolay etkilenmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…