Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de öyle bişeyler hatırlar gibiyim.koku olduğunu kesin hatırlıyorum ama

Kızlar dayanamayıp test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee tabiki negatif daha regli ye var ve bütün belirtiler var sizce bir yanlışlık olabilir mi

KİZLAR LUTFEN BANA YARDİMCİ OLUN BU AY OVULASYON TESTİ YAPTİM 16. GUN YUMURTLAMA OLDU O GUNDEN BERİ POZİTİF DUN SİLİK OLDU BUGUN YİNE KOYU FOTOLARA BAKABİLİR MİSİNİZ GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 72
bende yarın ovulasyon yapcam bakalım iyice merak ettim yahuu:)
zaten daha önce de yapmıştım hayalet çizgiydi yarın da hayalet mi çıkacak bakalım bi deniyim,test bol nasılsa:)

ev
evet ya koyu hepsi daha önce yapmışmıydın nasıl çıkmıştı?
ben yapmıştım hayalet çizgiydi adete 1 hafta falan kala,inşallah gebesindir:)

inşallahhh kız napalım tırmalıyoz valla gün sayıyoz

sen neguzel rahatladin bari bizde bir an once adet olacakmiyis olmayacakmiyiz orensek artik ustumden buyuk bir yuk kalkicak
Ay nasil rahatladim anlatamam kasiklarim agriyo ama acaba hamile miyim sorusu yok kafamda
Kafami dinlendirip yeni aya bomba gibi gircem wuuuhuuu bakalim pazar gunu ogreniyim yumurtam ne taraftaymis kesin yine soldadir sol yumurtaligim daha buyuk cunku
Her seyin hayirlisi kizlaarrr her sey guzel olacak hayat guzel sizleri cok sevdim

herşeyin hayırlısı canım bide sen çok yenisin daha ben adet olunca bütün umudumu kaybediyordum ama bende bu ay olmaz ise hsg çektircem diye umutluyum bakalım,burda hamileyim diye paylaşcaz gün olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…