Kokuyu bilmiyorum da.benim de akıntım hala var.belim çok ağrıyo.biraz da kasıklarım.idrarım çok açıkYok olmad henuz. Akintim devamli var seffafla sari arasi bisey. Idrar rengim bazen koyu bazen acik ama tuhaf bi koku oluo
Ben de öyle bişeyler hatırlar gibiyim.koku olduğunu kesin hatırlıyorum amaYaa ben oglanda "idrar sinyal veriyormus" dedigimi hatirliyorum. Ogrendigim ilk gunler demistim hem de. Ama idrarim nasildi neye istinaden soyledim hatirlamiyorum. Ocak ayinda gebe olduklarini ogrenenlerin sayfasina girip sordum. En taze bilgi onlarda
Senin yumurtlamadan sonra siliklesti mi?bende yarın ovulasyon yapcam bakalım iyice merak ettim yahuu:)
zaten daha önce de yapmıştım hayalet çizgiydi yarın da hayalet mi çıkacak bakalım bi deniyim,test bol nasılsa:)
evet ya koyu hepsi daha önce yapmışmıydın nasıl çıkmıştı?KİZLAR LUTFEN BANA YARDİMCİ OLUN BU AY OVULASYON TESTİ YAPTİM 16. GUN YUMURTLAMA OLDU O GUNDEN BERİ POZİTİF DUN SİLİK OLDU BUGUN YİNE KOYU FOTOLARA BAKABİLİR MİSİNİZ GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ
evet canım 15.gün çift çizgi 16.gün silikti ama belirgindi,17.gün biraz daha siliktiSenin yumurtlamadan sonra siliklesti mi?
bat ne zaman ?Senin yumurtlamadan sonra siliklesti mi?
inşallahhh kız napalım tırmalıyoz valla gün sayıyozSizi hamile olasicalar!!!
napiyosunuz
sen neguzel rahatladin bari bizde bir an once adet olacakmiyis olmayacakmiyiz orensek artik ustumden buyuk bir yuk kalkicakSizi hamile olasicalar!!!
napiyosunuz
İlk kez yapiyorum canim yaa daha once bi kere daha denedim cok anlamamistim ama bu sfer kurallarina gore yaptimev
evet ya koyu hepsi daha önce yapmışmıydın nasıl çıkmıştı?
ben yapmıştım hayalet çizgiydi adete 1 hafta falan kala,inşallah gebesindir:)
inşallahhh kız napalım tırmalıyoz valla gün sayıyoz
Ay nasil rahatladim anlatamam kasiklarim agriyo ama acaba hamile miyim sorusu yok kafamdasen neguzel rahatladin bari bizde bir an once adet olacakmiyis olmayacakmiyiz orensek artik ustumden buyuk bir yuk kalkicak
Benim de oyle cok asiri kasik agrim yok ama goguslerimin uc kisimlari sizlamasi arttiKokuyu bilmiyorum da.benim de akıntım hala var.belim çok ağrıyo.biraz da kasıklarım.idrarım çok açık
Napalim hala belirtilere kafa yoruyoruz :)Sizi hamile olasicalar!!!
napiyosunuz
herşeyin hayırlısı canım bide sen çok yenisin daha ben adet olunca bütün umudumu kaybediyordum ama bende bu ay olmaz ise hsg çektircem diye umutluyum bakalım,burda hamileyim diye paylaşcaz gün olacak inşallahAy nasil rahatladim anlatamam kasiklarim agriyo ama acaba hamile miyim sorusu yok kafamda
Kafami dinlendirip yeni aya bomba gibi gircem wuuuhuuubakalim pazar gunu ogreniyim yumurtam ne taraftaymis kesin yine soldadir sol yumurtaligim daha buyuk cunku
Her seyin hayirlisi kizlaarrr her sey guzel olacak hayat guzelsizleri cok sevdim
işte bu belirti hamilelik belirtisi canımBenim de oyle cok asiri kasik agrim yok ama goguslerimin uc kisimlari sizlamasi artti
Ama boyle devamli bi sizlamasi yok. Araliklarla sizlatip birakioişte bu belirti hamilelik belirtisi canım
az kaldı sizin bakalım yarın 30 ocak geldi bile...inşallah hepimiz hamileyizdirAma boyle devamli bi sizlamasi yok. Araliklarla sizlatip birakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?