Dünkü de bu kızlar. Bata 2 gün var
İşte bu canım @Arzukayhan
Insallah canim yaaaaz kaldı sizin bakalım yarın 30 ocak geldi bile...inşallah hepimiz hamileyizdir
Valla sanki gozukuo cok silikte olsa ama daha deneyimliler cevap verirse daha yararli olur
Ama banada bişey soyleyinKızlar dayanamayıp test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee tabiki negatif daha regli ye var ve bütün belirtiler var sizce bir yanlışlık olabilir mi
Kendimizi dinliyoruz sürekli kafadan belirti buluyoruz umutlanıyorız sonra foss diye inmeyiz umarımNapalim hala belirtilere kafa yoruyoruz :)
Valla bilemiyorum ki tatlim bazi insanlarda ayda iki gere yumurtluyo ondan olabilir belki gebelik gostzrir mi bilmemKİZLAR LUTFEN BANA YARDİMCİ OLUN BU AY OVULASYON TESTİ YAPTİM 16. GUN YUMURTLAMA OLDU O GUNDEN BERİ POZİTİF DUN SİLİK OLDU BUGUN YİNE KOYU FOTOLARA BAKABİLİR MİSİNİZ GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ
Alla cnm bi silik cizgibgorunuyo cok hafifte olsa ama keske sabh idrarinla yapsaydin daha net olurdu
Bata kac var belki erken yapmissindirAma banada bişey soyleyin
1 Şubat batBata kac var belki erken yapmissindir
Sag gogsumun alt kismindaki sizi cok fazla ozellikle ucuyla birlikte. Bide ayaklarim yanio resmenaz kaldı sizin bakalım yarın 30 ocak geldi bile...inşallah hepimiz hamileyizdir
insallah canim onumuzdeki ay hamile oldugunun mujdesini bize verirsinAy nasil rahatladim anlatamam kasiklarim agriyo ama acaba hamile miyim sorusu yok kafamda
Kafami dinlendirip yeni aya bomba gibi gircem wuuuhuuubakalim pazar gunu ogreniyim yumurtam ne taraftaymis kesin yine soldadir sol yumurtaligim daha buyuk cunku
Her seyin hayirlisi kizlaarrr her sey guzel olacak hayat guzelsizleri cok sevdim
Bazilarinda gec geciyo idrara beta hcg bekle adet gununde yaparsin tekrar1 Şubat bat
Benimde 1 subat az once bende yaptim negatif ama sen hamilesin bariz bi cizgi var1 Şubat bat
Valla
Alla cnm bi silik cizgibgorunuyo cok hafifte olsa ama keske sabh idrarinla yapsaydin daha net olurdu
Allahtan umut kesilmez valla hâlâ umutluyum :)Bazilarinda gec geciyo idrara beta hcg bekle adet gununde yaparsin tekrar
Tek çizgi vardı ki bende ama inşallah hamileyimdir bilemiyorumBenimde 1 subat az once bende yaptim negatif ama sen hamilesin bariz bi cizgi var
Canim adate kac gun varYarın sabah tekrar yapıcam canım var testim
Ya sorma her ayda takicak arastircak bisey cikiyo masallah bu ay beni ovulasyon testlerim bitirdiKendimizi dinliyoruz sürekli kafadan belirti buluyoruz umutlanıyorız sonra foss diye inmeyiz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?