Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Napalim hala belirtilere kafa yoruyoruz :)
Insallah hamilesinizdiiirrrr ooohh :)))

herşeyin hayırlısı canım bide sen çok yenisin daha ben adet olunca bütün umudumu kaybediyordum ama bende bu ay olmaz ise hsg çektircem diye umutluyum bakalım,burda hamileyim diye paylaşcaz gün olacak inşallah
Insallah cektirmene gerek kalmaz insallah hamilesindir catir catir dogur insallah

insallah canim onumuzdeki ay hamile oldugunun mujdesini bize verirsin
Allah'ım ne zaman uygun gorurse bakalim insallah olur :)))
Kasiklarim nasil agriyo anlatamam valaa :)))

Hepiniz hamile olun da insallaaahh; bebek emzirmekten gogusleriniz sarksin dogumdan sonra gobeginizde catlaklar hic gitmesin
karniniz
sis kalsin
bebeginizi ozlemle izlemekten uyuyamayin da gozlerinizin alti morarsin bebeginizin altini temizlerken burnunuzun diregi kirilsin
copleriniz bebek bezlerinden sineklerle dolsun
bebeginizin gazini cikarirken suratiniza kussun insallaaaaahhhh

bunlarin hepisini yasadim insallah ikincisinde iki kati olsada rabbim insallah sesimi duyar bana nasip eder ve isteyen herkeze

Şuan bunları yaşıyorum zaten ama bir tane daha eklense...Aminnnnnnn

Ya sorma her ayda takicak arastircak bisey cikiyo masallah bu ay beni ovulasyon testlerim bitirdi
Bende bu ay ovulasyonı çok iyi takip ettim yakaladım herşey yolunda derken iki gündür karnımın altındaki hafif sancı ve baskı sık sık idrara çıkma kafama takıldı ya idrar yolları enfeksiyonu oldum yada hamileyim bilemiyorum

bence test ozuk gibbi
30 dk içinde çıkmış.bence var.önceki günden daha belirgin zaten..o kadar çok test yaptımkii...
İkinci için 1 yıl boyunca ayda en az 3 test...
2 aydır yaptığımın hatti hesabı yok.pozitif test gördüğümde oldu..ama bu test pozitif diyorum.başkada demiylrum Tabi kesin 20. Dk çıktıysa

Valla sanki gozukuo cok silikte olsa ama daha deneyimliler cevap verirse daha yararli olur
BENIM OYLEYDI OGULUMA HAMILEYKEN COK EMINDIM RESMENN HAMILE OLDUGUMU BILIYOR GIBIYDIM 1 GUN GECIKME OLMUSTU TEST YAPTIM COK SILIK PEMBE CIZGI CIKMISTI 1 HAFTA SONRA YINE YAPTIM OZAMAN NET IKISI DE KIRMIZIYDI BELKI COK YENI OLDUGU ICIN OYLE CIKMIS OLABILIR

Ben 1 subatta adet olcam
O zaman yarin sabah yapsam cikmaz mi olsa bile

Ayyy şiştim... Psikolojim bozuldu. Kociş eve gelince ben hamileyim dedim. Test mi yaptin dedi. Hayir ama hissediyorum bebek geliyo dedim. Oğlumuzu alip bir dans edisi vardi ki... Hemen eczaneye gidip test almaya kalkisti. Cok erken cikmaz dedim. Yemekler yapti sofrayi hazirladi o heyecanla... Ben agazim acik izledim. O beni 2. Cocugu istemiyorum sanıyordu. Oyle bilsin istemistim. Simdi cok mutlu. Ben bunca zaman bu adama haksizlik mi ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…