Canim adate kac gun var
Canim bariz cizgi var yarin insallah daha koyu olur ama bize iki gune guzel haberi verirsin2 gün var daha
Insallah hamilesinizdiiirrrr ooohh :)))Napalim hala belirtilere kafa yoruyoruz :)
Insallah cektirmene gerek kalmaz insallah hamilesindir catir catir dogur insallahherşeyin hayırlısı canım bide sen çok yenisin daha ben adet olunca bütün umudumu kaybediyordum ama bende bu ay olmaz ise hsg çektircem diye umutluyum bakalım,burda hamileyim diye paylaşcaz gün olacak inşallah
Allah'ım ne zaman uygun gorurse bakalim insallah olur :)))insallah canim onumuzdeki ay hamile oldugunun mujdesini bize verirsin
Insallah hamilesinizdiiirrrr ooohh :)))
Insallah cektirmene gerek kalmaz insallah hamilesindir catir catir dogur insallah
Allah'ım ne zaman uygun gorurse bakalim insallah olur :)))
Kasiklarim nasil agriyo anlatamam valaa :)))
31inde mi 1inde mi. Benim 1 subat2 gün var daha
Hepiniz hamile olun da insallaaahh; bebek emzirmekten gogusleriniz sarksin dogumdan sonra gobeginizde catlaklar hic gitmesin
karniniz sis kalsin
bebeginizi ozlemle izlemekten uyuyamayin da gozlerinizin alti morarsin bebeginizin altini temizlerken burnunuzun diregi kirilsin
copleriniz bebek bezlerinden sineklerle dolsun
bebeginizin gazini cikarirken suratiniza kussun insallaaaaahhhh
Benceeeee varrr bebişşşşşşşşşşşşşşş
Ya sorma her ayda takicak arastircak bisey cikiyo masallah bu ay beni ovulasyon testlerim bitirdi[/QUOTE
Bende bu ay ovulasyonı çok iyi takip ettim yakaladım herşey güzel derken bu sefer iki gündür karnımın altındaki hafif sancı baskı ve sürekli idrara çıkma kafama takıldı ya idrar yolları enfeksiyonu oldum yada hamileyim bilemiyorum
Şuan bunları yaşıyorum zaten ama bir tane daha eklense...AminnnnnnnHepiniz hamile olun da insallaaahh; bebek emzirmekten gogusleriniz sarksin dogumdan sonra gobeginizde catlaklar hic gitmesin
karniniz sis kalsin
bebeginizi ozlemle izlemekten uyuyamayin da gozlerinizin alti morarsin bebeginizin altini temizlerken burnunuzun diregi kirilsin
copleriniz bebek bezlerinden sineklerle dolsun
bebeginizin gazini cikarirken suratiniza kussun insallaaaaahhhh
bence test ozuk gibbiBenceeeee varrr bebişşşşşşşşşşşşşşş
Bende bu ay ovulasyonı çok iyi takip ettim yakaladım herşey yolunda derken iki gündür karnımın altındaki hafif sancı ve baskı sık sık idrara çıkma kafama takıldı ya idrar yolları enfeksiyonu oldum yada hamileyim bilemiyorumYa sorma her ayda takicak arastircak bisey cikiyo masallah bu ay beni ovulasyon testlerim bitirdi
BU TEST BIR CIZGIMI GOSTERIYOR CANIM EGER OYLEYSE HAMILESIN DEMEKTIR
30 dk içinde çıkmış.bence var.önceki günden daha belirgin zaten..o kadar çok test yaptımkii...bence test ozuk gibbi
BEN SIMDI SILIK CIZGIYI GORDUM AMA COK SILIK GORUNMUYORBU TEST BIR CIZGIMI GOSTERIYOR CANIM EGER OYLEYSE HAMILESIN DEMEKTIR
BENIM OYLEYDI OGULUMA HAMILEYKEN COK EMINDIM RESMENN HAMILE OLDUGUMU BILIYOR GIBIYDIM 1 GUN GECIKME OLMUSTU TEST YAPTIM COK SILIK PEMBE CIZGI CIKMISTI 1 HAFTA SONRA YINE YAPTIM OZAMAN NET IKISI DE KIRMIZIYDI BELKI COK YENI OLDUGU ICIN OYLE CIKMIS OLABILIRValla sanki gozukuo cok silikte olsa ama daha deneyimliler cevap verirse daha yararli olur
Ben 1 subatta adet olcamBENIM OYLEYDI OGULUMA HAMILEYKEN COK EMINDIM RESMENN HAMILE OLDUGUMU BILIYOR GIBIYDIM 1 GUN GECIKME OLMUSTU TEST YAPTIM COK SILIK PEMBE CIZGI CIKMISTI 1 HAFTA SONRA YINE YAPTIM OZAMAN NET IKISI DE KIRMIZIYDI BELKI COK YENI OLDUGU ICIN OYLE CIKMIS OLABILIR
1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)Ben 1 subatta adet olcam
O zaman yarin sabah yapsam cikmaz mi olsa bile
Haftasonu girdi araya zaten. Bulundugum yerde de ozel yok malesef1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?