- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Yarin sabah test yapsam mi acaba. Varsa bisey cikar mi1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)
Benimde ayaklarım donuyoo sıcak su torbası 5.kez yaptım koydum ayaklarımaSag gogsumun alt kismindaki sizi cok fazla ozellikle ucuyla birlikte. Bide ayaklarim yanio resmen
Benimde oyleydi ama bu aksam vucumda bi ates basmasi varBenimde ayaklarım donuyoo sıcak su torbası 5.kez yaptım koydum ayaklarıma
Sancım var rahmimde..şimdi gidipde özele para veremem1 subatcilar su kan testlerinizi yapin artik merak ediyoruumm :)
Ne yazsan sanki bendwkileri yazıyosun haBenimde oyleydi ama bu aksam vucumda bi ates basmasi var
Pazartesi hayirli haberler verirsin insallah o zaman :)))Haftasonu girdi araya zaten. Bulundugum yerde de ozel yok malesef
Ne yazsan sanki bendwkileri yazıyosun harahminde değişik bi sancı varmı.hareket ettikce daha çok sancıy
Elimde bastırıncada acıyo
Kız sen takvimi yanlışlıkşa kpymuştun dimi..Bende var bacım
Evet degisik bi sanci ayni dedigin gibiNe yazsan sanki bendwkileri yazıyosun harahminde değişik bi sancı varmı.hareket ettikce daha çok sancıy
Elimde bastırıncada acıyo
O zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.sen sabah test yapıcakmısın canım.benim son 1 testim var.ne zaman yapayım karar veremedimEvet degisik b
Evet degisik bi sanci ayni dedigin gibi
Kız sen takvimi yanlışlıkşa kpymuştun dimi..
Neden böyle sancımız var acaba
Hayırlısı canım.totemin tutar inşallahYok canm totem trendine uydum
Son 1 yıldır 34 günde bir olan regl geçen ay 28 güne indi ve 10.gün akıntım oldu dedim aha yumurtluyorum ordan yola cıkaraktan bugün belirgin bişekilde alt karın sancısı ve sık idrara cıkma başladı bat geçen aya göre 5 şubat 34 günlük döngüye göre 10 şubat hadi hayırlısı dedim ve saldım çayıra :)
Hayırlısı canım.totemin tutar inşallah
Kızlar iyi akşamlar. Iki gündür şu gibi akintim var. Kasiklarim çok ağrıyor sürekli hasta oldum mu diye lavobaya gidiyorum. Ayın 21inde catlatma iğnesi oldum. Umitleniyim mi
Ben bu sancıyı hamileliğe bağlamadım ama canım.üşütmüş de olabilirim.İnnşallahh hepimizin gönlünden geçen tez zamanda gerçek olsun...
Umarım psikolojik değildir de gelir sıpalar
Alamıyoz valla1 şubatçılar artik sonuclari alin da sira bize gelsin. Pufff zaman gecsin artiiikkk
Ben bu sancıyı hamileliğe bağlamadım ama canım.üşütmüş de olabilirim.
Nefes aldıkça bile acıyo sanki.
Bende de 2 tane var ama bilemedim ki yaa. Cikar mi cikmaz mi. Ya silik cizgiye bile raziyim. En azindan burdan paylasir yorum aliriz. Napsak ki.O zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.sen sabah test yapıcakmısın canım.benim son 1 testim var.ne zaman yapayım karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?