Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Alamıyoz valla 2 kişimiz adet oldu.gerisi daha silik çizgi bile görmedi
Birimizden biri hamile çıksa bari

Zaten hamis olanlar da bu forumun yuzune bakmiyo gidiyolar baska basliklara. Halbuki belirtiler konusunda bizi aydinlatsalar fena mi olur.. Neyse az kaldi mi desem ne desem bilemedim ki

Bende de 2 tane var ama bilemedim ki yaa. Cikar mi cikmaz mi. Ya silik cizgiye bile raziyim. En azindan burdan paylasir yorum aliriz. Napsak ki.

Yarin sabah gozunun capagini bile silmeden doğru tuvalete gidiyor ve test yapiyorsun sekerim. Sonra da gozlerini ovustururken bize sonucu yaziyorsun dularimiz seninleee

Bende de 2 tane var ama bilemedim ki yaa. Cikar mi cikmaz mi. Ya silik cizgiye bile raziyim. En azindan burdan paylasir yorum aliriz. Napsak ki.
Sende iki tane varmış sen sabah yap birini.haberleşelim.çizgi çıkmazsa bende pazar yaparım.bende de çizgi çıkmazsa.sen yine pazartesi yaparsın
Diyeceğim ama sabah kesin dayanamaz yaparımmmm

Kızlar bende önce ovulasyon testi takibiyle başladım. Yumurtlama günüm geçti şimdi bat tarihimi bekliyorum. Bat 8 şubat. Sizi görünce bende heyecana ortak olmak istedim inşallah hepimizin gönlüne göre olur

Benim yengemin de dandik testlerle 4 gün önce gebeliği çıkmıştı ama kişiden kişiye değişiyo tabi

Zaten hamis olanlar da bu forumun yuzune bakmiyo gidiyolar baska basliklara. Halbuki belirtiler konusunda bizi aydinlatsalar fena mi olur.. Neyse az kaldi mi desem ne desem bilemedim ki
Canım inşallah müjdeniz sizinledir, klasik olacak ama belirtiler çok değişken oluyor, bende 2 gün süren losyon kıvamında akıntı ve kasık batması çok barizdi, bir de ateşini ölçüyorsan, adet gelmeyecekse ateş de düşmüyor, yumurtlamadan itibaren aynı seyrinde ve hatta 0,2 derece filan daha artıyor, bu rasyonel bir belirti mesela:)güzel haberlerinizi alırız inşallah, hamişler buraya uğrayıp her an yorum yazamasa da her dualarına katıyorlar sizi emin olun.

Losyon kıvamı dediğin.krem rengi ve krem kıvamı mı canım.2 gün yoğun geldi sonra azaldı.şimdi az az geliyo 2 günüm kaldı.bugünde hareket ettikce bile rahmim ağrıyo...pazartesi günü de aşırı batmalar ve sol kasıkta ağrı vardı.

Kızlar bende önce ovulasyon testi takibiyle başladım. Yumurtlama günüm geçti şimdi bat tarihimi bekliyorum. Bat 8 şubat. Sizi görünce bende heyecana ortak olmak istedim inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Benimde bat 8 Şubat. Daha çok erken biliyorum ama vucudunda hiç bir farklılık var mı belirtisi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…