Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde bat 8 Şubat. Daha çok erken biliyorum ama vucudunda hiç bir farklılık var mı belirtisi??
Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı

Eklentiler

• P_20160129_132158.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 45
Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı
En koyu 18. Gün...hiç ovü testi kullanmadım ama 18. Gün yumırtlamışsın sanki

Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulaY testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı

Cunku bu test lh hormonunu olcuyo o da vucutta var. Ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden koyuysa pozitiftir. Yani

Kasıklarda batma, beyaz losyon kivami akinti, gogusler zaten hep sizliyo aylardir, mide gazı ve bat a kalan 6 koca gun... Bu belirtilerle gebe degilsem artik yuhh bana di mi

Mrhaba arkadaşlar,benim adet günüme 3 gün vardı fakat ben hastalandım ama şöle bir durum var sadece 2 gün sürdü ve çok azar azar geldi reglim,ve bugün itibariyle göğüs uçlarım resmen yara varmış gb acıyor ve hafif bulantılarım oluyor,hastalanmadan 1 hafta önce kadarda sol tarafımda batmalar vardı,hamile olablirmiyim acaba,bana yardımcı olursanız sevinirim,teşekürler..

Kanaman 1 pedi doldurmayacak kadar ve parlak olduysa implantasyon kanaması olabilir. Sabah ilk idrarinla test yap derim

Ayni durum arkadasimin basina gelmisti. Adet oldum diye uzulmustu cok. Ona hemen test al dedim pozitif cikmisti. Kizi oldu 1 yasinda simdi. Bence test yap mutlaka. Bu arada beklenen adet tarihin ne zamandi

Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım bi ihtimal bekliyorum.iki kere oldu ama biri yumurtlama donemimdi diğeri de 1 hafta önce. Kararsız dim bebek konusunda ama olursam da çok mutlu olurum.sizce olabilir mi

İstersen 2 gun bekle ama ben bekleyemezdim dogrusu. Hatta boyle bi durumda hemen yapardim. Evde testin varsa hadi yap . Negatif cikarsa da 2 gun sonra yine dene benim daha 5 subati beklemem gerek ama dayanamayip bu gun basladim testlere. Evde varsa yap hadi. Haberini bekliyorum

Kızlarrrrrrrrrrr yatağa bi yattım göğüslerim nasıl batıyo.sağa sola dönemedim.sancım hala var.bir şey dürttüüü test yaptımmmmmmm

Bir de adet belirtileri var ama çok mide gazı ve hafif bulantı var

Ah canim benim ben de oyleyim mide gazi kadikta batma falan bekliyorum. Ayy insallah hamişsindir. Sen de test yap. Ben beklemeye karsiyim negatifse 2 gun sonra tekrar... Kirmizilari gorene kadar umutsuzluga kapilmak yooookk

Kızlar ben ne yapmalıyım sizce,hayal kırıklığı yaşarsam die çok korkuoyorum,sizce bendeki belirtiler,garanti belirtilermi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…