Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmıBenimde bat 8 Şubat. Daha çok erken biliyorum ama vucudunda hiç bir farklılık var mı belirtisi??
En koyu 18. Gün...hiç ovü testi kullanmadım ama 18. Gün yumırtlamışsın sankiŞimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı
Evet bende öyle düşündüm çünkü damlatır damlatmaz kıpkırmızı olmuştu. O günü de değerlendirdik inşallah tutarEn koyu 18. Gün...hiç ovü testi kullanmadım ama 18. Gün yumırtlamışsın sanki
İnşallah hayırlısıEvet bende öyle düşündüm çünkü damlatır damlatmaz kıpkırmızı olmuştu. O günü de değerlendirdik inşallah tutar
Şimdilik sadece sol tarafımda bazen hafif batmalar oluyor. Birde ovulaY testi yapmaya devam ediyorum ben ve 15.günden beri genelde koyu çıkıyor resimdeki gibi ama bu neden kaynaklanıyor bir fikrim yok. Sende belirti varmı
Teşekkürler canım bu işler bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyoCunku bu test lh hormonunu olcuyo o da vucutta var. Ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden koyuysa pozitiftir. Yani
Kanaman 1 pedi doldurmayacak kadar ve parlak olduysa implantasyon kanaması olabilir. Sabah ilk idrarinla test yap derimMrhaba arkadaşlar adet günüme 3 gün vardı fakat ben hastalandım ama şöle bir durum var sadece 2 gün sürdü ve çok azar azar geldi reglim,ve bugün itibariyle göğüs uçlarım resmen yara varmış gb acıyor ve hafif bulantılarım oluyor,hastalanmadan 1 hafta önce kadarda sol tarafımda batmalar vardı,hamile olablirmiyim acaba,bana yardımcı olursanız sevinirim,teşekürler..
Adet olmam gereken tarih 31.01 diAyni durum arkadasimin basina gelmisti. Adet oldum diye uzulmustu cok. Ona hemen test al dedim pozitif cikmisti. Kizi oldu 1 yasinda simdi. Bence test yap mutlaka. Bu arada beklenen adet tarihin ne zamandi
Bir de adet belirtileri var ama çok mide gazı ve hafif bulantı var
Sonuc ne sonuc neeeKızlarrrrrrrrrrr yatağa bi yattım göğüslerim nasıl batıyo.sağa sola dönemedim.sancım hala var.bir şey dürttüüü test yaptımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?