Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben ne yapmalıyım sizce,hayal kırıklığı yaşarsam die çok korkuoyorum,sizce bendeki belirtiler,garanti belirtilermi ??

Bizde hayal kirikligina yer yok... Bi daha bi daha denemek var . Keske bu isin bi garantisi olsa. Ama anlattiklarin implantasyona benziyor.

Hemen çıktı.çizgi yamuk mu ya gözlerim bozuk. Heyecandan iyice.kör oldum..çizgiye bakcam diye şaşıda oldum kesin

C Chinamoon o cok degisken bi durum. Bende gebeligin 5. Haftasinda dayanilmaz bi hal almisti. İlk gunler incebi sizi vardi. Ablamda daha erken eltimde daha gec basladi

İlk bakista yamuk degil dikkatli bakarsan yamuk gibi. Egerbo cizgi yok olmazsa yamuk falan dinleme bal gibi pozitif de gec . İstikamet kan testi

Off çok heyecanlıyım :) nasıl sabah olucak.. Mide gazı belirtimi sol göğsümde ince sizi.adet belirtileri. ... yumurtlama donemimde 1 kere oldu ama olma ihtimali var değil mi

Arkadaslar ben 7sinde kurtaj oldum kurtajdan 1 ay sonrada olunabiliyormus bende hala olmadım acaba adet olmadığım halde hamile kalmış olabilme ihtimalim varmıdır adet gününden önce ya yumurtlama günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…