- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Kızlar ben ne yapmalıyım sizce,hayal kırıklığı yaşarsam die çok korkuoyorum,sizce bendeki belirtiler,garanti belirtilermi ??
Supeeer supeerrr ayyy ben de coj heyecanlandim simdi insallah yuklenir. Harikasinn 1 hamisimiz oldu yupppiiiResmi yüklemiyo yaaaa çok çok silik çizgi çıktı.sabah aynı markada çizgiden eser yoktu..ayy ben şimdi nasıl uyucamm
Hamis olabilir miyim 29 günde bir adet olurum sasmazdi ama 1 gün geçti testimde yok evde ay heyecanlandim
Peki bu kanamayla,göğüs ucu acıması aynı gün başlarmı,kanamanın 2 gününde başladı çnküBizde hayal kirikligina yer yok... Bi daha bi daha denemek var . Keske bu isin bi garantisi olsa. Ama anlattiklarin implantasyona benziyor.
Nasıl ilk idrar canım farklı mi çıkıyorO zaman ilk idrarini tutabilirsen tut tutamazsan bi kaba al eczaneye kos. Cok vakit gecmemeli. Sabah yap hemen
Nasıl ilk idrar canım farklı mi olıyor
Anaaaammm gordum cizgiyi. Sen oyle diyince tableti evirip cevirip inceledim bi yamuk gibine geldi bi duzEki Görüntüle 1758531
Hemen çıktı.çizgi yamuk mu ya gözlerim bozuk. Heyecandan iyice.kör oldum..çizgiye bakcam diye şaşıda oldum kesin
Bi tane daha attımAnaaaammm gordum cizgiyi. Sen oyle diyince tableti evirip cevirip inceledim bi yamuk gibine geldi bi duzama var o kesin
Acaba boyasımı aktı diye testi yıkadımİlk bakista yamuk degil dikkatli bakarsan yamuk gibi. Egerbo cizgi yok olmazsa yamuk falan dinleme bal gibi pozitif de gec. İstikamet kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?